Hírlevél feliratkozás
Mozgás

Mozogj - hogy élj!

gerinckímélő torna, gerinc, torna, Pilates, nyújtás

"Az igazság győzedelmeskedni fog, ezért én tudom, hogy tanításaim végül eljutnak a tömegekhez...

Régen dédelgetett álmom válik most valóra azzal, hogy végre magyar nyelven foghatod kezedbe azt a könyvet, amely összefoglaló kiadása Joseph Pilates műveinek! Az eredeti, pilates-i tudással és szemléletmóddal ismerkedhetsz meg, annak leghitelesebb forrásától: magától Joseph Hubertus Pilates-től!
Ha a forrástól tanulsz, mondhat Neked bárki bármit, tudni fogod, mi az IGAZSÁG.

"Az igazság győzedelmeskedni fog, ezért én tudom, hogy tanításaim végül eljutnak a tömegekhez és általánosan elfogadottakká válnak" (J. Pilates, 1945.)

A "Pilates Biblia - a módszer Atyjától" című magyar nyelvű kiadás - amely tartalmazza Pilates mindkét saját kézzel írt, eredeti művét ("Vissza az életbe a Contrology-val" és "Egészséged" címmel) - mondanivalója aktuálisabb nem is lehetne! Több, mint érdekes látni, hogy a könyvek megírása - 1934 és 1945 - óta az emberek fizikai problémái ugyanazok és ugyanúgy a "hamis próféták" hamis ígéreteinek csapdájában vergődve próbálunk "tökéletes" külcsinre szert tenni, mint több évtizeddel ezelőtt.
A könyv mondandója néhol kemény és szókimondó, de egyben reményt keltő is, hisz egy olyan ember vezet végig a megoldáshoz vivő úton, aki ifjú korában megjárta a fizikai és lelki szenvedés poklát.
Sokféleképpen lehet létezni , a mozgással egyre tudatosabbá tehetjük érzékeinket, az érzelmek átélésével sejtjeinkben rögzitjük az információt,s ami ma még kötelesség holnapra kívánsággá válik és a legmagasabb fokon éljük át életünket, a mozgás által átalakul életünk skálája.

Joseph Pilates az EMBERISÉGÉRT és a JÖVŐNEK dolgozott - ezt több helyen le is írja könyveiben. Tudta, hogy Módszere átütő sikerét már nem érheti meg - de azt is tudta, hogy az - minden "aknamunka" ellenére - el fog érkezni.
Nagy hittel, a jövő nemzedékeinek alkotott és üzenete ÖRÖKÉRVÉNYŰ. Joe Pilates saját módszerének legékesebb bizonyítéka volt - hosszú, egészséges élete izmos testben, tiszta tudattal, 87 éves korában ért véget.


Hliva Valéria - terapeuta  Kapcsolódó információk

Cikkek

Intimtorna ABC - I.
A lustaság fél egészség?
Preventív gerinctorna
A helyes testtartás
Az arcdiagnosztika előrejelzései

       

Események

Ingyenes gerinc-suli
INGYENES EGÉSZSÉGNAP

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS