Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Titok - készen állsz?

titok, megoldás, visszaút, öngyógyítás

Képzelj el egy életet, ahol a sorsod forgatókönyvét te írod meg, ahol az történik veled...

Ugyanakkor minden kételyünk és félelmünk, önmagunk által felállított akadályaink, amelyeket a magunk erejéből nem tudunk átlépni, a saját művünk. Mi magunk szüljük őket. Ily módon saját csapdáinkba esünk bele.

A külső és belső életünk együtt működnek; ha most rosszkedvem van, és nem teszek meg valamit, mert depresszióm nem engedi, az befolyásolja további sorsomat, helyzetemet, negatívan befolyásolt helyzetem viszont belső állapotom ismételt rosszabbodásához vezet, és a kör bezárul.
 
Mindebből arra következtetek, hogy én egy peches ember vagyok, akinek egyszerűen nem jönnek össze a dolgok. Átadom magam a rossz érzéseknek, és anélkül, hogy tudatosulna bennem, tönkreteszem saját sorsomat. Más szóval rossz forgatókönyvet írok magamnak. Ilyenkor persze az ember minden problémájára talál bűnbakot. Az ilyen talált bűnbakok iránti kritika, utálat vagy gyűlölet egész természetünket átformálja, és negatív vágányra tereli. Ezáltal mindenféle rossz dolognak megnyitom magam. Az életem keserű szenvedéssé alakíthatom.

Vigaszképp elmondom: nincs olyan helyzet, ahonnan ne lenne visszaút, nincs reménytelen helyzet. Van egy amerikai mondás, mely szerint csak akkor vagy elveszve, ha koporsógyártással foglalkozol, és az emberek többé nem halnak meg. Egyébként mindent meg lehet oldani.

Képzelj el egy életet, ahol a sorsod forgatókönyvét te írod meg, ahol az történik veled, amit pozitívnak tartasz, amit te magad akarsz, ahol te magad alkotod, állítod össze az életed. Képzelj el egy életet, ahol az álmaid valósággá válnak, ahol nincs félelem, ahol a szeretet uralja egész lényedet, és így boldogságban, megtörhetetlen boldogságban élsz; ahol belső békéd kiteljesedése gyönyörrel tölti be léted, függetlenül más emberek magatartásától, mert nincsenek kétségeid, bizonytalanságaid, törhetetlen önbizalommal rendelkezel, hiszen te vagy a varázsló.
 
Azt teszel, amit akarsz, egy varázsló képességével, erejével megteremtett meseéletet. És most nem virtuális életre gondolok, hanem a valós életre.

Azt állítom, hogy te máris varázsló vagy, azt állítom, hogy most is mindnyájan egy olyan életet élünk, ahol mi magunk határozunk meg mindent, ami velünk történik, akkor is, ha mi magunk ezt nem tudjuk. Ami még szomorúbb, hogy ez alól senki sem kivétel, te sem, bármennyire is azt hiszed, hogy a véletlen döntő tényezője létednek, akkor sem, ha azt hiszed, hogy mások kovácsolják sorsodat.
 
Az ember sajnos ezt nem látja; úgy képzeli, hogy az életét más emberek, és általa nem befolyásolható tényezők szabják meg. Ezért aztán fél a rossztól, majd a félelme által magához öleli a rosszat, és ha már sok rosszat élt át, akkor a jó létezésében is kételkedni kezd. Beletörődik, és elfogadja a ,,megváltozhatatlant", mert az élet ilyen, és nincs benne semmi több, mármint több öröm.

A realista a logikus gondolkodás foglya
Realisták leszünk, amely állapot nem sokkal áll a pesszimizmus fölött. A tiszta realista ember logikus gondolkodásának foglya, és képtelen a hitre. A hit viszont nem racionális. Ezért a realista nem tud új világot teremteni, mert nem képes, illetve nem is akar álmodni, persze nagyobb hibákat sem követ el, de száraz és unalmas életet él saját kiszámított, megváltoztathatatlan materiális keretei között. Az idealista álmodik, és meg is valósíthatja álmát, ha elég erősen kapcsolódik hozzá.
 
Az ember egyik legcsodálatosabb eszköze a fantáziája, amelyet sajnos nem nagyon veszünk figyelembe, és gyakran fölösleges dolognak, időpocsékolásnak tekintjük, pedig valójában értékelnünk és ápolnunk kellene. Ugyanis, ha képesek lennénk száz százalékban kontrollálni fantáziánkat, érzéseinket, és azt, hogy mit fogadunk be általuk, és mindent, amit megélünk, tudnánk minőségileg ellenőrizni, vagyis tudatosan élni, akkor a fantáziánk vízióvá válna, amellyel saját kényünk-kedvünk szerint tudatosan formálhatnánk világunkat.
 
Most is ezt tesszük, most is valósággá válnak érzéseink, fantáziaképeink, persze csak úgy, amilyen formában most vannak: kaotikusan, válogatás nélkül, ellenőrzés nélkül, házasságot kötve a negatívval. Így éljük belső szellemi világunkat, és ezáltal külső életünket is kaotikusan, válogatás nélkül, ellenőrzés nélkül, társulva a negatívval. Persze ennek nem örülünk, de nem is tudjuk, hogy mi magunk vagyunk saját problémáink forrásai. Ezért aztán másokban keressük és véljük megtalálni az okot.

Mi választhatjuk a varázspálcát

De mint szabad akarattal rendelkező varázslók, választhatunk, hogy mit teszünk bele varázskalapunkba, hogy aztán azt megvalósítsuk az élet színpadán. Szabadon választhatunk, hogy milyen varázspálcát használunk, ez a döntés a miénk. Választhatunk szűk értelmünk ereje - mint mások kritizálása, az elutasítás, akár a gyűlölet -, vagy tágas szívünk mindent befogadó toleráns részvét-szeretet ereje között. Minden ember mind a két varázspálcával rendelkezik. Te is. Varázslatunk eredménye ennek megfelelően alakul.

Földi varázslói létünknek van egy kikerülhetetlen törvénye: a varázslás kényszere. Akár akarod, akár nem, akár tudsz róla, akár nem, mindenképpen rákényszerülsz a varázslásra, saját sorsod teremtésére. Pontosan ez a varázslási kényszer az, ami az embert előbb, utóbb a saját természete elleni harcra kényszeríti.

Ezért légy kedves, részvétteljes, megértő és szeretetreméltó minden emberi lénnyel! Egyiküknek sem könnyebb a sorsa, mint a tiéd, és mindenkinek le kell küzdenie saját korlátait, ha nem most, akkor később. A lelki fejlődést nem lehet kikerülni, csak az időt tudjuk húzni és ezáltal szenvedéseinket halmozhatjuk.

Ne bánd, amit otthagytál,
Ne búsuld, amit még nem értél el!
Örülj az Útnak, a fejlődésnek!

Forrás: www.sorsnavigator.huKapcsolódó információk

Cikkek

Mindenki máskép gyógyul
A titokzatos Titok
Gyógynövény szárítás
Do-in: japán önmasszázs
A kézmasszázs a vérnyomástól a fejfájásig

       

Események

Spirit Revolution- Szellemi, Tudati forradalom
Csung Jüan Csikung I. szint Tanfolyam Miskolcon
Csung Jüan Csikung I. szint Tanfolyam Debrecenben
Gyógyítás és Germán Gyógytudomány tanfolyam
Öngyógyító klub

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS