Hírlevél feliratkozás
Művészet

Az élet virágai

mandalafestő, mandala tanfolyamok, mandala, mandalafestés, mantra

A szerelem tüze, a gondoskodás tüze, a tudás tüze, az alkotás tüze...

A szerelem tüze, a gondoskodás tüze, a tudás tüze, az alkotás tüze... mind maga az élet élő tüze és ragyogó belső fénnyé válik, amikor a belső energia-csokrok, a csakrák a finomtestünkön már megtisztultak.

Mindannyian az önmegismerés útján vagyunk, alig eltérő szinteken, hiszen jelenleg az emberiség csoportos felemelkedése történik a Földünkön. Sok közös munka van már mögöttünk és megtapasztaltuk, hogy a csoportos alkotás tüze hamarosan átjárja az őszintén próbálkozó festőjelöltet és kinyitja a belső kapukat. Az alkotó tűz örök forrása és a tudás bennünk van, és befelé csodálkozva saját végtelenségünkön és keresve az inspirációt és kreativitást, hirtelen felgyullad egy láng. És ez a lángocska odaadással és szeretettel táplálva hamarosan átjárja lényünket, szépséget és szeretetet szórva minden irányban.

Az ősi védikus hagyományok szerint a  szent Gájatrí mantra gyakorlása révén az univerzum titkai megérthetővé válnak, mivel a mantra megszünteti a gondolati zajt, lemossa a karmikus tisztátalanságok, megtisztítja az egót, élesíti az intellektust és közvetlenül az öröklét forrásából származó fénnyel ragyogja be belső lényünket.

1981 tavaszán, Párizsban részesültem a szent Gájatrí mantra beavatásában, és Indiában eltöltött életem alatt e mantra volt, mely megadta a belső erőmet, védelmet és a tiszta tudás felé vezetett. Sok belső kaput és kozmikus dimenziót nyitott ki bennem,  hisz "ami fent az lent is", mivel az Univerzum teremtésének fényütemére hangol rá a mantra.
Párhuzamban találtam rá Magyarországon az ősi sumér imára, melyet Tatárlakon találtak a régeszek, és a párhuzam szembetűnő. Egyetemes igazságokat rejt a Földünk minden kontinense, de ezek megértése a mi tőlünk és az időtől függ. 
Most itt van újra a bölcsesség és szeretet ideje, mely felszabadítja a belső fényt, a kreativitást és az összefogást
Kívánjuk, hogy minél többen részesüljetek a szent mantrák teremtő erejében és védelmében, mely a koronája a spirituális felkészülésnek. Az  alapképzésben  a program tartalmazza a himalájai lélegzet gyakorlatokat, finom jóga-gyakorlatokat az izületekre és mirigyekre, a szanszkrit fényhangok használatát csakra tisztításra, és sok-sok személyes megtapasztást.

Írta: Mandalamanufaktúra - Rádhika Rozália Hummel mandalafestőKapcsolódó információk

Cikkek

Nyíregyháza mandalája
Mandalafestés
A mandala és az élet

       

Események

Intenzív hétvége csikung gyakorlóknak
Meditációs tréning (Tibeti hangtálakkal)
Spirit Napközistábor 2012. II. turnus
Spirit Napközistábor 2012. III. turnus
Spirit Napközistábor 2012. I. turnus

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS