Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Számmisztikai iránytű

számmisztika, személyes évszámítás, önismeret, személyiség elemzés

Széllel szemben lehet, de nem érdemes! De nem is egyszerű eldönteni, honnan fúj a szél?

Szerző

Moldván Katalin


HÍD-tagSzéllel szemben lehet, de nem érdemes! Igen, igen! De nem is olyan egyszerű eldönteni, honnan fúj a szél? Dehogy nem! Segít a számmisztika!

A helyes szélirány meghatározásához csupán a személyes évünket kell kiszámolnunk, mely aztán megmondja nekünk, mi ellen nem érdemes ebben az évben hadakoznunk. Mi az adott év „házi feladata” számunkra, melyet el lehet sumákolni, de nem igazán érdemes!

Nézzük hát a jelenlegi év dátumát és a születésed hónapját és napját:
Pl. 2008. 12.15.


1.    Adjuk össze a számokat egyesével, mintha mind egyjegyű lenne, majd, ha kétjegyű az eredmény, egyszerűsítsük tovább a kapott értéket!
Így: 2+8+1+2+1+5=19 - 1+9=10=1

2.    Máris megtudtuk személyes éved számértékét!

3.    Rendben! Most már csak azt kell tudni, mit várnak tőlünk a kapott számok!


1 = Az újrakezdés éve! Törődj magaddal, mert az idei év a te éved. Neked kínál lehetőségeket az élet legkülönbözőbb területén! Állj a saját lábadra, válj vezetővé! Ha döntened kell, most elsősorban a saját érdekeidet helyezd előtérbe! Azt mondják majd rád, hogy egoista vagy!? Üsse kő! Az idén neked osztják a lapokat! Élj velük! Ez a te éved!

 

 

2 = Ebben az évben viszont hátrább az agarakkal! Maradj háttérben! Tanuld az együttműködést, az alkalmazkodást. Próbáld meg befogni a szád, még ha olykor nehezedre esik is! Figyelj! Hallgass a belső hangra, az intuícióidra! Légy békeszerető, figyelj a párkapcsolatodban az egyenrangúság megélésére!3 = Az érzelmi álarcaidat hajítsd végre a sarokba! Szabadulj meg a csörgősipkától! Töröld le az arcodról az állandó megfelelési vágy merev mosolyát! Mondd ki, mi van odabent! Mutasd meg, ki vagy valójában! Melyek azok az értékek, melyek nélkül képtelen vagy élni! Fedezd fel önmagad! Merj végre élni! És akkor valóban beköltözik az életedbe az a könnyedség, játékosság, öröm és harmónia, melyre mindennél jobban vágysz a hármas évben! De ez őszinteség nélkül nem megy! Ne élj látszatéletet még a szeretteid kedvéért sem!4 = Az ötletek, tervek, megvalósításának éve! Ne légy türelmetlen, ne légy kapkodó! Csak lépésről-lépésre! Tanulj meg másokról gondoskodni, a rutin feladatokat precízen elvégezni! De ügyelj arra, hogy ne őrjítsd meg a környezetedet az örökös piszkálódásoddal! Ne légy munkamániás! Találd meg az egyensúlyt mindenben!

 

 

5 = Na, ebben az évben ne tervezz hosszú távra! Elérkeztél a sorsforduló évéhez! A lehetőségek jönnek-mennek! Ebben az évben nem születnek tartós kapcsolatok! Önszántadból ne költözz, és ne válts munkahelyet, de ha jön a lehetőség, ne szalaszd el! Az idén jó irányba terel a sors, feltéve, ha nem állsz ellen, és nem rezelsz be az örökös változásoktól!

 

 

 


6 = Végre egy kis nyugalom! Már amennyiben az érzelmi kapcsolataid körül nincsen zűr! Ha igen, akkor most lehetőséged van a rendcsinálásra! Igényed is lesz rá! Javaslom, ne ebben az évben akard a sündisznó szerepet magadra ölteni! Romantika, szerelem, házasság, szépség, család, rózsaszínű köd! Ez a hatos év!

 

7.= Ajjjaj! Idén nagy gondban leszel, ha nehezedre esik negatív érzéseiddel szembesülni! A hetes év a megpróbáltatásokról szól! És mi, emberek csakis a negatív érzéseink hatására vagyunk hajlandóak önmagunkba nézni! Kedves jégkirálynők és viharlovagok! Nem kéne ebben az évben cidrizni a megpróbáltatásoktól! Tekintsünk úgy minden megpróbáltatásra, mint a királyfi a három próbára, melyet, ha kiáll, elnyeri a szépséges királykisasszony kezét és a fele birodalmat!8 = És íme! Kiálltuk a próbát, vagyis jöhet az aratás! A gyümölcs beérett! Ha jól éltük az előző hetet, a nyolcas évben az ölünkbe hullik fáradozásunk gyümölcse! Pénz, siker hatalom, elismerés, tekintély! De csak óvatosan! Nehogy a fejünkbe szálljon a dicsőség!

 

 

9 = Erről persze gondoskodik a kilences! Ugyanis elő kell készítenie egy új ciklust! Hogy a show folytatódhasson! Tehát a kilences évben tessék nagytakarítást végezni! Ilyenkor nem igazán érdemes a homokba dugni a fejünket a  testi-lelki "takarítás" elől! Mérlegre tenni az életünket! Valóban ezt akartam, erre az életre, ezekre az emberekre, erre a munkára vágyom? Ki vagyok én valójába! Vigyázat! Ebben az évben állandóan zakatol az agy, örökös a belső feszültség! Ne aggódjunk! Legyünk érte hálásak, hiszen hozzá segít minket ahhoz, hogy életünk hajója felújítva, a felesleges terhektől mentesen induljon útjára az új világ felé!

Ha mindezeket szem előtt tarva éljük életünket, sokkal nagyobb örömben lesz részünk, mint az remélhetnénk!

Írta: Moldván KataKapcsolódó információk

Cikkek

Maja naptár: az Arany kapu titka
Vörös hullám, Arany nap
A számmisztikával 2009-ről I.
A fehér hullám narancs színű napja
A tudat a 4.dimenzió I.

       

Események

Pszichológia és Önismeret - Miskolc
Önismereti pszichodráma csoport indul Debrecenben
Paulinyi Tamás író, pszi-kutató elődása:Transz és tudat – Belső utazás
Spirit Revolution
CSEND tábor

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS