Hírlevél feliratkozás
Otthon

A nagy házalakítás

ház, alakítás, térrendezés, lakásfelújítás

A Nagy testvér, A leggyengébb láncszem, a beszélgetős show műsorok és a többiek után lehet...

A Nagy testvér, A leggyengébb láncszem, a beszélgetős show műsorok és a többiek után lehet, hogy nemsokára begyűrűzik hozzánk ez a jelenleg az egyik kereskedelmi csatornán futó sorozat is! ...

Akkor sokkal elérhetőbb (kb. egymillió az egy töredékéhez) közelségbe kerül számunkra, hogy egy szupercsapat kivonul kicsiny telkünkre, és egy hét alatt csodát tesz. Úgyhogy nyugodtan dőljünk hátra!

Van azonban egy apróság, amin el kell gondolkodnunk, mielőtt belealszunk az álmodozásba: Sajnos, nem valószínű, hogy a minden igényünket kielégítő szuperház energetikailag is kedvező lesz számunkra!

Akit ez a körülmény komoly aggodalommal tölt el, annak kedvéért leírom, milyen szempontok alapján kezdjen el álmodozni új otthonáról.

Útmutatás iránytű segítségével
Legelőször egy iránytű formájában jelképesen is kezünkbe vesszük a sorsunkat. Ugyanis tudnunk kell, hogy Földünk minden pontjára északról és keletről érkeznek pozitív életenergiák, melyek dél és nyugat felé áramlanak tovább. Útjuk során veszítenek töltésükből, de akár erősödhetnek is, attól függően, hogy mivel kerülnek kapcsolatba.

Pozitív energiák északkeleten
Otthonunk keleti és északi területein a bejárati ajtó, az ablakok, a nagy terek segítik a pozitív élettér kialakulását. Persze, már az is nagyon jó, ha ezt a ház külső homlokzatán meg tudjuk valósítani, a helyiségek szintjén valószínűleg több nehézségbe ütközünk majd. Ha nincs, vagy kevés itt a nyitott tér, akkor használjunk tükröket, tiszta vizet!

A ház északkeleti része pozitív, viszont délnyugati területe negatív energiapotenciálú területté alakulhat, ha csak ezt a szempontot vesszük figyelembe.

Pozitív energiák délnyugaton
Az északkelet felől érkező energiák délnyugaton egyre negatívabbak lesznek. Ezért itt a nagyobb nyitottság, a víz és a tükör a negatív energiát erősítené! Ezen a területen a zártság, a nagyobb súlyok alkalmazása, például a kisebb helyiségek falai által, szekrények, nagy dézsás növények, vastag függönyök jelentenek megoldást.

Harmónia
Nyilvánvaló, hogy ez csak a kezdet ahhoz, hogy harmonikusan pozitív energiájú teret valósítsunk meg. Aki „A nagy házalakítás” csapatára vár, annak viszont  bőven van még ideje a további részletekről gondolkodni...

Akinek ellenben nem szokott leesni az aranygyűrű az ujjáról, amikor néha odébb tesz valamit, és ebben az esetben is saját kezűleg szeretné megvalósítani az álmait, nos, neki ajánlom, hogy tegye meg ezeket az egyszerű változtatásokat, és érdeklődjön, tájékozódjon továbbra is a vaszati szerinti térrendezésről!

Írta: Farkasné Zsuzsa

 

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Vaszatival a meddőség ellen
Gyerekszoba berendezéshez
Gyermekeink fejlődéséért
A feng shui alapjai
Gyermekeink és az égtájak

       

Események

Vaszati I. tanfolyam
Vaszati Műhely
Vaszati I. tanfolyam
Vaszati Műhely
Vaszati I. tanfolyam

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS