Hírlevél feliratkozás
Egészség

Élő vércsepp - apró tűszúrás

vérvétel, egészség, vér, vértest, vérsejt, állapotfelmérés, komplementer medicina

Egy aprócska tűszúrás az ujjhegyen elegendő ahhoz, hogy minden ...

Szerző

Moldván Katalin


HÍD-tagVérünk mindent elárul rólunk, főleg, ha megfelelő módon vizsgáljuk. A hagyományos vérvizsgáló módszerek eddig kémiailag módosították a vérből vett mintát.
 
A pontos eredményhez azonban kezeletlen mintára van szükség, olyan eljárással, melyen nem változtatja meg sem a minta szerkezetét sem a kémiai összetételét. A sötétlátóteres vércsepp analízis ilyen lehetőséget tár elénk.
 
Ráadásul egy aprócska tűszúrás az ujjhegyen elegendő ahhoz, hogy minden információt megkaphassunk a szervezetünkben aktuálisan zajló folyamatokról.

Az élőcseppes vérvizsgálaton a vértesteket, a vérsejteket, a vérlemezkéket, a vérfestéket és a haematocritot vizsgálják. A vizsgálathoz elég egy csepp vér. A vérben található elemek számából és a vér mennyiségéből következtetnek a szervezetben előforduló részecskék összmennyiségére.

Ez a videó-mikroszkópos eljárás a még „élő" vérminta vizsgálatán alapul. Különlegessége, hogy a kép megjelenik a monitoron is, tehát szabad szemmel is jól látható.

Az élő vércseppen végzett vizsgálat nemcsak egészségi állapotunkról adhat képet, hanem a lehetséges veszélyekről is, mert a természetes vércsepp sötét mezőben történő vizsgálata világosan utal a szervezet megbomlott egyensúlyára.
A vérsejtek, valamint az őket körülvevő vérplazma megváltozott kinézése gyakran már jóval a betegség kialakulása előtt észlelhető a mikroszkóp alatt. A sötétlátóteres élő vércsepp analízis rendszerint, nagy hatással van a páciensekre. Nem véletlenül, hiszen az érintettek saját szemükkel láthatják a vérükben kimutatható esetleges elváltozásokat, az optimálistól való eltéréseket. Ezt követően pedig az ajánlott terápia hatását saját szemükkel ellenőrizhetik egy későbbi vércseppanalízis

Az élővércsepp vizsgálat lehetővé teszi az anyagcsere egyensúlyi állapotának meghatározását a szervezetben. A látott képből következtethetünk az immunrendszer állapotára. A szabadgyökök okozta károsodás mértékére, a szervezet vitamin ellátottságára, a toxikusság mértékére, a szervezet sav-bázis és ásványi anyag egyensúly zavaraira, és nem utolsósorban gombák és paraziták jelenlétére. Rendkívül izgalmas látni a saját vörös- és fehérvér sejtjeinket mozgásban, működés közben.

Írta: Moldván Katalin a Darkfield Akadémia információi alapjánKapcsolódó információk

Cikkek

A "földlakók webáruháza"
„Hasonló a hasonlóval”
Egészséggel 120 évig!
A gyógyító cseresznye
Homeopátia, a szelíd gyógymód

       

Események

XVI. Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál
Dr. Voll féle állapotfelmérés
Reiki I. Sátoraljaújhely
Dr. Voll féle állapotfelmérés Ibrány-Nagyhalász
Almamag-Híd Egészségfesztivál

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS