Hírlevél feliratkozás
Életmód

Fogyókúra okosan

anyagcsere, narancsbőr, cellulitisz, méregtelenítés, fogyókúra, táplálkozás, mozgás

Sokak álma a fogyókúra tartós eredménnyel; állandó koplalás, kínzó éhség és folytonos idegeskedés nélkül.

Fogyókúrázunk, de ennek ellenére évről évre egyre több kilótól kell megszabadulnunk. Enni muszáj, hiszen a táplálkozással tartjuk fenn biológiai létünket, a bevitt táplálékokból nyerjük a szükséges tápanyagokat, energiát.

A zsír-anyagcsere biológiai alapelvei szerint a zsírszövet nem véletlenül alakult ki. Az emberi test egy szabályozó mechanizmus részeként tárol el, vagy épít le a zsírt. Ennek a mechanizmusnak az a feladata, hogy megóvja a szervezetet a felesleges mérgektől, valamint, hogy megőrizze az inzulin érzékenységét és az ösztrogén mennyiségét.

A zsírraktárak felszámolása

A testzsír tehát szervezetünk kétségbeesett kísérlete arra, hogy megóvja magát a mérgektől, és a lelassult anyagcsere miatt a nyakán maradt mindenféle hordaléktól. Így testünk nélkülözhetetlen önvédelmi mechanizmusának eredményeként a testzsír az életünk része.fogyókúra

A zsírraktárak leépítése biológiailag egyszerűen megoldható azáltal, hogy megszüntetjük azokat az anyagcsere-problémákat, amelyek a lerakódást okozzák.

A szervezetben kétféle zsírszövet létezik, a bőr alatti zsír és a szervezeten belüli, zsigeri zsír. A bőr alatt tárolt zsír általában ellenállóbb a fogyókúra megpróbáltatásainak, mint a zsigeri zsír. Azonban ez a két típus kiegyensúlyozza egymás leépítését.

Minél több zsigeri zsírt tárol a szervezetünk, az annál több zsírsavat bocsát ki, és így annál ellenállóbb lesz a bőr alatti zsírunk is. Ezért alakulhatnak ki az úgynevezett makacs zsírpárnák, amelyek rendíthetetlenül ellenállnak a fogyókúra zsírégetésének. Ezért fontos tisztában lennie azzal, hogy a fogyókúra által először a zsigeri zsír mennyisége fog csökkeni, még mielőtt bármi változás látszódhatna a szembetűnő zsírpárnákban.

Cellulit – cellulitisz?

Sokan tévesen úgy tudják, hogy a cellulit a cellulitisz rövidített változata. A különbség a kettő között az, hogy a cellulitisz a laza kötőszövet fájdalmas gyulladása, amely lázzal, hidegrázással, nyirokcsomó-duzzanattal és végtagfájdalmakkal is jár. Kiváltó oka egy veszélyes bakteriális fertőzés.

Míg a cellulit (narancsbőr) inkább csak szépséghibának számít, melyet a bőr irha rétegeiben lerakódott salakanyagok okoznak. Mi nők általában ettől a cellulittól szeretnénk megszabadulni!

A cellulit a nők több mint 80%-át érinti. A közhiedelemmel ellentétben nem kell feltétlenül túlsúlyosnak sem lenni hozzá, az viszont igaz, hogy a zsírszövet mennyiségével a narancsbőr esélye is növekszik.

Bőrünk különféle rostokból, rostok közötti alapállományból, sejtekből áll, emellett dúsan átszőtt idegekkel, hajszál- és nyirokerekkel. A nyirokerek feladata többek között a felesleges víz, illetve a salakanyagok elszállítása. A kötőszövet sejtjei között zsírsejtek is találhatók, melyek csoportosan, sejtkötegekben helyezkednek el. A kötegeket elválasztó rostok veszik körül, melyek egymással kapcsolódva cellarendszert alkotnak.

50 kalóriacsökkentő tipp

Fogyókúrázni és diétázni nem kellemes. Olyannyira nem, hogy sokan ezért inkább bele sem kezdenek. Nekik szánjuk garantáltan fájdalommentes tippjeinket!

 

Ha a zsírsejtek, a felhalmozódott méreganyagok és a pangó folyadék a cellarendszereket túlnövik, akkor kialakulnak a kis dudorok, melyek egy idő után egyre inkább láthatóvá válnak.

Túlsúly esetén könnyebben kialakulhat a narancsbőr, hiszen a megnövekedett zsírsejtek lassítják a vérkeringést, valamint a nyirokrendszer működését, így a káros salakanyagok könnyebben felhalmozódnak a bőr alatt. A mozgásszegény életmód tovább csökkenti a nyirok- és vérkeringést, így még könnyebben lerakódnak a méreganyagok.

A megnagyobbodott zsírsejtek nyomást gyakorolnak a vér és nyirokerekre is, romlik a keringés, ezáltal az anyagcsere is lassul.

Annak érdekében, hogy végleg megszüntessük a narancsbőrös területeket testünkön, hatékony külső-belső, komplex kezelésre van szükség!

Fogyókúra és méregtelenítés biorezonanciával

A testsúlycsökkentés elérésében új alapokon álló, természetes és eredményes segítséget jelent a biorezonancia terápia, amely a korábbiaktól eltérően már nemcsak a kiváltságos, szűk réteg, de mindenki számára elérhető.

Méregtelenítés

A narancsbőr kialakulásának oka kis százalékban a genetikai hajlam, de nagyobb százalékban az elkényelmesedett, stresszes, modern élet és a helytelen táplálkozás. A cellulit ellen egyszerre több fronton érdemes harcolni. Első lépésként az életmódunkon kell változtatnunk.

A méregtelenítésnek az a lényege, hogy megszabadítjuk a szervezetünket a felgyülemlett mérgektől és salakanyagoktól. A méregtelenítés elve szerint méregnek minősülnek azok az élelmiszerek és szennyanyagok, amelyek nehezen emészthetők és üríthetők, ezért felborítják a szervezet egyensúlyát.

A biorezonanciás kezelés eredményeként a méreganyagok eltávoznak a szervezetből, frisebbnek, energikusabbnak érzi majd magát. Ahhoz, hogy a kezelés hatására beindult regenerációs folyamatok során felszabaduló anyagok akadálytalanul távozhassanak testünkből szükség van arra, hogy folyadékbevitelünket növeljük.

Fogyókúra program

A fogyókúra első lépése is mindig a méregtelenítés, ami már önmagában is súlyvesztést eredményez.

Mindezt a készülékkel sejtszinten hajtjuk végre, de emellett tovább növelhető a hatékonyság, ha a szervezetbe bevitt táplálékokra is odafigyelünk.

A kezelés során megtörténik továbbá a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállítása is.

Az anyagcsere folyamatok nem csak a táplálék feldolgozását, de annak a szervezetből való kiürülését is ellátják. Ebben a pontosan szabályozott folyamatban minden résztvevõ szervnek saját feladata van, ezeket a feladatokat összeghangoltan, pontosan kell végrehajtania.

A fogyókúra program segít helyreállítani a sejtkommunikációban felborult efféle egyensúlyt, sejtszinten állítja helyre testünk energiaáramlását, így a sejtek között meglévő kommunikáció akadálytalanná válik. A kezelés hatására szervezetünk saját - a harmonikus működésre jellemző - rezgései felerősödve jutnak vissza testünkbe, beindítva ezzel a méregtelenítő folyamatot, amely így optimális szinten képes a felhalmozódott terhelő anyagok eltávolítására.

Javítja a szervezet energetikai állapotát, sejtszinten rendezi az anyagcsere folyamatokat, hatására lényegesen optimálisabb összbelső működést eredményezve.

Az akadálytalan energiaáramlás biológiai folyamataink összehangolt munkájának eredményeképpen a szervezetnek NINCS SZÜKSÉGE az önvédelmi célból épített ZSÍRPÁRNÁKRA, így azok fokozatosan felszívódnak.

A méregtelenítő- és fogyókúrás biorezonanciás kezeléseket kúraszerűen érdemes alkalmazni, és heti 1-2 alkalommal célszerű időt fordítani rá.

A kezelést egy, a biorezonancia elvén működő készülék végzi. A terápia kellemes, nyugodt környezetben, alkalmanként 30 percet vesz igénybe, teljesen fájdalom és mellékhatás mentes. Előzetes orvosi vizsgálat nélkül is bárki részt vehet rajta. A kezelés eredményeként a méreganyagok eltávoznak a szervezetből, frisebbnek, energikusabbnak érzi majd magát.

Ha képesek vagyunk táplálkozási szokásainkban néhány alapvető változást megvalósítani, akkor elérhetjük, hogy heti 2 kezeléssel, 5 hét alatt kb. 5-6 kg-ot csökkenjen testsúlyunk.

Nemcsak a felesleges túlsúlytól szabadulhat meg végre, hanem a közérzete is javulni fog. Az átlagos fogyókúrákhoz képest, nem hogy gyengébbnek érzi majd magát, hanem kifejezetten javulni fog az állóképessége. Folyamatosan méregteleníti és salaktalanítja szervezetét, valamint helyreállítja a bélműködését, ezáltal pedig javulni fog az emésztése is.

Kapcsolódó cikkek:

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Élni vagy túlélni a "szezont"
Lazacolaj és egészség
A Kozmikus Drámában
Csillagjegyek mozgásformái
A lustaság fél egészség?

       

Események

Tanulj meg bánni az energiáiddal!
Egészség-péntek
I. MediBall Országos Bajnokság

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS