Hírlevél feliratkozás
Egészség

Modern Magyar Medicina

magyar, medicina, orvoslás, asztrológia, alternatív terápia

A kínaiak asztrológiai a színtisztán energiákkal foglalkozik...

A Medicina kifejezés hallatán az emberek arra gondolnak általában, hogy valamilyen betegségből gyorsan meg tudnak szabadulni, lehetőleg erőfeszítés nélkül. Köztudott azonban az is ma már, hogy a régi kínai orvosok azért kapták a pénzt, hogy pácienseik elkerüljék a betegséget. Betegség esetén egyáltalában nem járt honorárium.
 
Ez a mai gondolkodásmóddal szöges ellentétben áll. Ez a fajta régi kínai gondolkodás úgy gondolom, mindenkinek tetszik ma is. Arra azonban nem gondol senki, hogy hogyan tudták a hajdani kínai orvosok elérni, hogy a páciensek egészségesek maradjanak.

Ennek megértéséhez egy kis kitérőt kell tennünk! Ez a látszólagos kerülőút elengedhetetlen a megértéshez. Az ember akkor válik felnőtté, amikor elkezd azon gondolkodni, hogy mi végre is van ezen a világon. Ezt a fajta gondolkodást általában az ún. életközépi válság idején szokták elkezdeni, vagy valamilyen traumatikus megbetegedés alkalmával.
 
A válasz megtalálása nem igazán egyszerű, mert vagy rengeteg szenvedés szükséges hozzá, vagy céltudatos, sok munkával járó tanulás, amit a szellemi felemelkedés igen nehéz útján kell végigjárni. Ezt a fajta munkát a régi szellemi iskolák végezték el, igen fájdalmas beavatási rendszereken keresztül.
 
Ma már nincsenek szellemi iskolák és az emberek az ezotérikus turizmus útvesztőiben botorkálhatnak. Ezért van az a paradoxális helyzet, hogy miközben egyre fejlettebb az orvostudomány és a természetgyógyászat, mégis egyre több a beteg.

A környezet és a személyes energetikai minták konfrontálódása
Sajnos a tudomány már nem igazán kommunikál az átlagemberrel, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki a saját szintjén nem kezdheti el ezt a munkát. Elsősorban a tudás hiánya, a gondolatok destruktív jellege és a fals elképzelések vezetnek a negatív érzelmekbe való belegabalyodásba, ami elvezet mindenkit a betegségi állapotokba.


Ezek után térhetünk vissza a jó öreg kínai doktorok egészségmegtartó módszereihez. Ők ott kezdték a „gyógyítást", hogy a születéskor mindenkinek elkészítették a születési horoszkópját. Olyan módszereket találni ugyanis, melyek általánosságban alkalmasak lennének az egészség megőrzésére, nem lehet. Csak egyéni, személyre szóló módszerek vannak. Ez pedig a kínai születési képletben 100%-ig benne van.

A kínaiak asztrológiai módszere abban különbözik a nyugati asztrológiától, hogy színtisztán energiákkal foglalkozik. A születési képlet ugyanis az őselemekből felállított pillanatfelvétel, amely azt mutatja meg, hogy az újszülött milyen energetikai körülmények között látja meg a napvilágot. Életünk folyamán a környezet pillanatnyi energetikai viszonyai folyamatosan konfrontálódnak ezzel a személyes energetikai mintával.

Ha a környezeti energetikai mintázat harmonikus viszonyban van a személyes mintázattal, akkor az ember egyensúlyban van, boldog, egészséges, sikeres, stb. Akkor viszont, ha a környezeti energetikai mintázat diszharmonikus a személy képletéhez képest, akkor jönnek a problémák egészségi, egzisztenciális és magánéleti szinteken. Mindezeket a kínai asztrológia születési képlete segítségével ki lehet olvasni, méghozzá időarányosan. Ráadásul az az egyedülálló a kínai asztrológiában, hogy rögtön ki lehet olvasni belőle a megoldást is egy problémára.

A megoldás pedig abban áll, hogy a személyes energetikai viszonyokat kell úgy korrigálni, hogy a pillanatnyi és aktuális energetikai mintázatához a környezetnek alkalmazkodóbbá tegye az egyént. Ehhez értettek igazán a korabeli kínai doktorok. Az asztrológiai képlet alapján mindig meg tudták határozni azokat a módszereket, amelyek segítségével elkerülhetőek a betegségek. Jó lenne mindenkinek megérteni, hogy ez a munka nagyon sokrétű ismereteket igényel, és nem lehet megkerülni az egyén aktív részvételét ebben a folyamatban.

A Modern Magyar Medicina is segít mindazoknak, akik az életet egy hosszú távú küldetésként élik meg. Ők azok, akik tudják azt, hogy a megszületéssel kapunk egy lehetőség csomagot. Ez a csomag a mi saját életfeladatunk megoldásához nyújt tökéletes kereteket. Még a nagyon nehéz sorsú emberek is megkaptak Istentől minden eszközt ahhoz, hogy sorsfeladatukat teljesíteni tudják ebben az életben.

Ezzel a tudattal már nem kell nyafogni tovább, hanem meg kell keresni azt az utat, amelyiken járnunk kell. Azt kell csak jól az eszünkbe vésni, hogy ezek az utak nagyon személyesek. A csoportokhoz való csatlakozás megkönnyítheti az utak végigjárását, de egy idő múlva mindenki megérti, hogy kollektív utak nincsenek. Mindenkinek csak egy útja van, a sajátja. Ennek a megtalálásában nyújtunk segítséget, akik ezeket az alapelveket megértik.

 

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Otthonok és jellemek
Mars a jegyekben
Skorpió jegyébe lép a Szaturnusz
Válság és önismeret
Felavattuk az Almamag-Hidat!

       

Események

ASZTROLÓGIA OKTATÁS I. modul
Asztrológia: Útmutató önismeretfejlesztéshez, az élethez - előadás
Asztrológia Iskola Debrecenben, távoktatásban is!
Tájékoztató asztrológia képzésről
Asztrológus képzés

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS