Hírlevél feliratkozás
Egészség

A kedvenc színed Te vagy!

spiritualitás, lélek, egyensúly, szín, aurasoma

Mint minden név, az Aura-Soma is üzenetet hordoz magában. Aura=fény, Soma=test.

Szerző

Farkas Gyuláné (Zsuzsa)
stresszoldás

HÍD-tag

kineziológus

Senkinek sem kell elmagyarázni, hogy egyes színek jobban illenek hozzá, mások kevésbé. Azt azonban már kevesen tudják, hogy létezik ennél mélyebb összefüggés is ember és szín között. Az Aura-Soma nem új rendszer, hanem az új évezrednek szóló ősi bölcsesség. Olyan színterápia, amelyet a világ a mostani zaklatott időkre kapott. Óbor új palackban.
 
Mint minden név, az aurasoma is üzenetet hordoz magában. Aura=fény, Soma=test. Vicky Wall segítségével született meg, aki szakképzett gyógyszerész volt és több mint 40 évig tartó gyakorló gyógyító pályafutása során egész életét a spiritualitásnak és mások szolgálatának szentelte.

Amikor a rendszer megszületett, még senki, maga Vicky sem tudta, mire való. Ma az aura soma rendszer egyik fő pillére a száznyolc palackból álló Egyensúly üveg sorozat.

Az Egyensúly üvegek színes palackok, amelyek különböző színekben pompáznak. Felső részük olaj, az alsó részük víz alapú, és a színeken kívül kristály- és gyógynövény esszenciákat tartalmaznak. Az elmúlt tíz évben, amióta az Egyensúly palackok léteznek, bebizonyították, hogy sokkal-sokkal többet képviselnek egyszerű szépségolajnál. Az Aura-Soma és az egyensúly üveg egy eleven fejlődő rendszer része, amely segít megnyitni a tudatossághoz és a gyógyuláshoz vezető kapukat!

A holisztikus gyógyításról szól, a testet, a tudatot és a lelket egyszerre gyógyítja, nem emeli ki külön egyiket sem. Erre épül a konzultáció is. A kliens kiválaszt négy üveget, majd a konzulens elkezdi elemezni az üvegeket, a színeket. A választott üvegek legyenek bármely kombinációban is, tükröt tartanak elénk. Lelkünk tükörképei. A terapeuta inkább csak tolmács, aki segít lefordítani az üzenetet.

Aki valójában beszél, az a négy kiválasztott üveg, mely mint apró csillogó ékszer mutatja meg tévedhetetlen pontossággal, kik is vagyunk valójában. Megmutatják, hol tartunk életünk útján, milyen kihívásokkal találkoztunk eddig ezen az úton s mind ebből mit és mennyire tanultunk meg, és azt is, hogy ezen ösvény mentén merre tart a lelkünk.

Nem a konzulens az, aki felírja ezeket a szereket, hanem mindig, minden körülmények között a kliens dönt. Dönt, mert a lélek szintjén mindig pontosan tudjuk, mire van éppen szükségünk.

A konzultációban kiválasztott üveget hazavisszük, és ha felkészültünk rá, elkezdődhet a folyamat "csoda" része, vagyis közös energetikai átalakulásunk.

Ezt persze akkor érezzük igazán, ha elkezdjük használni...

 

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Évismétlés előtt, után, ellen!
Kék hullám, Olajzöld napja
A fehér hullám tizedik, türkiz napja
A fehér hullám nyolcadik napja, a zöld
A 13 napos fehér hullám, a vörös napja

       

Események

Szenvedélyeink fogságában
Jógatábor
A belső MAGunk élesztése a Sóstői Fürdőházban -kristálytálak hangjain
Lebegés a kristálytálak hangjain a Sóstói Fürdőházban
Spirituális Lélekgyógyász képzés

Szakértők

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS