Hírlevél feliratkozás
Egészség

Az élet ötödik eleme -I.

elektromágneses mező, ötödik elem, mikrokeringés, mágneses mező, mágnes

A legtöbb ember tudja, hogy mi kell az élethez és a túléléshez: a Föld, a Víz, a Levegő és a Tűz.

A legtöbb ember tudja, hogy mi kell az élethez, a túléléshez; Föld (élelmiszer), Víz, Levegő (Oxigén) és Tűz (széles spektrumú napfény). Sokan azonban nem tudják, hogy van egy ötödik elem, mely szintén elengedhetetlen az emberi élet és minden földi organizmus létezéséhez. Ez az elem, a pulzáló elektromágneses mező.
 
Jurij Gagarin a világűrben tett történelmi repülését követően, visszatértekor kritikus egészségi állapotba került annak ellenére, hogy csak egy óra negyvennyolc percet töltött fent. Nyilvánvaló volt, hogy valami alapvető elem hiányzott a világűrben, amit megkapunk a földön. Rendelkezésére állt számtalan élelmiszer, tiszta, jó minőségű víz, oxigén, de mégis valami hiányzott, ami az egészségünkért, vitalitásunkért felelős.

Mondhatnánk, hogy a súlytalansági állapot lehetett a rossz állapot kiváltó oka, de már korai kutatások bebizonyították, hogy a súlytalansági állapotot modellezve a földön, nem okoz ilyen tüneteteket kevesebb mint két óra alatt.

További kutatások rámutattak, hogy a pulzáló elektromágneses mező teljes hiánya, vagy nagymértékű csökkenése, izom gyengeséget, csontritkulást, az anyagcsere folyamatok felborulását, koncentrációs zavarokat, depressziót okoz. Tehát a válasz a visszatéréskori kritikus egészségi állapotra, az ötödik elem, a pulzáló mágneses mező hiánya volt.

Az első repülés után figyelemreméltóan az űrruhákba és az űrállomások falába egy pulzáló mágneses mezőt mesterségesen előállító készüléket építenek be, ezzel szinte korlátlan idejűvé téve a világűrben tartózkodás lehetőségét.
A pulzáló mágneses mező katalizátorként hat a sejtek energiatermelésére, hasonlóképpen, mint a gyújtógyertya a gépkocsiban.

Az autóknak is szükségük van üzemanyagra, oxigénre és gyújtógyertyára a működésükhöz. A sejteknek ugyancsak szükségük van üzemanyagra, oxigénre és gyújtásra (pulzáló elektromágneses mezőre) az egészséges működésükhöz.
A pulzáló elektromágneses mező energiával tölti fel a sejteket. Egy teljesen egészséges sejt feszültsége 70 - 110 mV, megbetegedéskor 50 mV alá esik, és egy daganatos sejt feszültsége 30 mV alá is csökkenhet, ezért elengedhetetlenül fontos a pulzáló elektromágneses mező sejtenergia termelésre gyakorolt hatása.

Több mint 1000 klinikai tanulmány, és több mint 7000 kutatási dokumentáció igazolja a pulzáló elektromágneses mezővel végzett terápia előnyeit, és jótékony hatását az emberi szervezetre.

A kutatásokból kiderül, hogy a mágnes terápia javítja a mikrokeringést, növeli a vér oxigénszállító képességét (kb. 200%), gyorsítja a sejtanyagcsere folyamatát és ezzel fokozza a sejt önregenerációs képességét. Elősegíti az idegi regenerációt, fájdalom kezelését, ismert a gyulladás és ödéma kezelő hatása, dominánsan csökkenti a vérnyomást, és mellékhatásoktól mentes.

Ahhoz azonban, hogy megértsük, milyen pulzáló elektromágneses mező a legmegfelelőbb az emberi szervezetnek, ismernünk kell az intenzitását, a frekvenciáját, az idejét és az időzítését, és a jelformátumát. (Folytatásban: A pulzáló elektromágneses mező intenzitása)

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Mi az a biofizikai orvoslás?
Az élet ötödik eleme II.
Hogyan működik a biorezonancia?

       

Események

Egészség-péntek

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS