Hírlevél feliratkozás
Egészség

Egészséggel 120 évig!

egészség, reflexzóna, gyógynövény, egészséges táplálkozás, táplálkozás

Manapság egyre többet hallani a környezetünkben jelentkező változásokról, illetve azok hatásairól.

Szerző

Szabó Béláné (Magdi)
természetgyógyász

Ezek a hatások a mi érzékeny szervezetünkben is jelentős változásokat okoznak. A kérdés az, vajon képesek vagyunk-e alkalmazkodni ezekhez, és hogy mi alapján válasszunk a rengeteg lehetőség, módszer, termék közül?

Vagyunk néhányan, akik különböző területeken szereztünk ismereteket és tapasztalatokat, és ezt nagyon szívesen megosztjuk másokkal, bízva abban, hogy ezzel segítünk a saját útkeresésében. Én nem vagyok orvos, a természetgyógyászatnak egy nagyon egyszerű, ám annál fontosabb ágát tanultam, amelynek használatával nagyon sok tapasztalatra tettem szert. Ez a reflexzóna terápia. Nagyon hatásos és nagyon kellemes tevékenység annak is, aki kapja, és annak is, aki adja.

A terápia lényege, hogy a testünkön nagyon sok úgynevezett reflexzóna található, ahol a szervezetünk jelzéseket küld az állapotáról. Ezeken a területeken megjelenő elváltozások jelentősséggel bírnak. De nem csak jelez a szervezet, hanem ezeken a területeken keresztül mi magunk hatni is tudunk a belső szervek működésére. Ezért fontos, hogy minél többen megismerjék és elsajátítsák a reflexzóna-masszázst. Ez a terápia otthon, családon belül elvégezhető, és egy nagyon kellemes, ellazult állapotot lehet elérni vele.

A finom ingerek serkentik az immunrendszert, a keringést, javítva ezzel a belső szerveink vérellátását. Ennek az a következménye, hogy a szervezetünk egyre jobban fog tudni működni, egyre kevesebb panasz, fájdalom fog jelentkezni.

De mit tehetünk még annak érdekében, hogy minél tovább megőrizzük az egészségünket, vagy helyreállítsuk a harmóniát önmagunkban?

Van a természetnek egy csodálatos ajándéka, a gyógynövény, amely képes a bennük rejlő hatóanyagok segítségével testünket megtisztítani a lerakódásoktól, ezzel is lehetőséget adva a szervezetünknek a gyógyulás esélyét. Ezen kívül képes olyan plusz védelmet biztosítani sejtszinten, ami nagyon fontos a mai körülmények között.

Valljuk be őszintén, lassan nem tudunk létezni mobiltelefon, számítógép nélkül. Ezek hosszú távú hatásáról még nagyon kevés információnk van. De azt már tudjuk, hogy terhelik a szervezetünket. Az elektroszmog, a sugárzás jelen van, és hat, akár akarjuk, akár nem. A koszos levegő, a szennyezett víz, a tartósító szerek, permetszerek és egyéb adalékanyagok szintén károsítják a sejtjeinket.

Mindenkinek a leggyengébb területen jelentkeznek a különböző testi panaszok. Vannak, akiknek a veséjük gyengült meg. Vannak, akik a szívük miatt nem tudnak könnyen alkalmazkodni például a most is tapasztalható gyakori fronthatásokhoz. Vannak, akiknek a csontjaikat kellene erősíteni, és biztos, hogy sokan gondolkodnak felelősséggel a baba-vállalásra is, és igyekeznek minden tőlük telhetőt megtenni azért, hogy egészséges kisbabájuk születhessen.


Kapcsolódó információk

Cikkek

Só: mennyi kell belőle?
A mikro ellen III.
Dr. Fekete Ágnes diabetológus
Fogyókúra okosan
A kávé védhet a bélráktól

       

Események

Szenvedélyeink fogságában
Almamag-Híd Egészségfesztivál
HÍD AZ EGÉSZSÉGHEZ Bemutatkozó Egészségfesztivál
Egészségügyi alapmodul Távoktatás
Egészség-péntek Miskolc

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS