Hírlevél feliratkozás
Egészség

Allergiák és méregtelenítés

méregtelenítés, allergia, biorezonancia

A tél vége sokakban kelt kellemes, várakozással teli érzést.

A tél vége sokakban kelt kellemes, várakozással teli érzést. A tavasz és a nyár számtalan élményt tartogat számunkra. Az öröm mellett azonban van néhány olyan tény, mellyel leginkább az allergiára hajlamos embereknek kell szembenézniük.

Február közepétől a mogyoró bokrok virágzásával kezdődik a pollen szezon akkor is, ha hó fedi a tájat. Majd a fák, s utánuk a füvek veszik át a stafétát, szenvedéssé téve a szabadban töltött időt. A légúti allergiás tüneteket semmiképpen nem érdemes kezelés nélkül hagyni, mivel súlyos szövődményekhez vezethetnek, asztmatikus betegségek is kialakulhatnak belőlük.
A gyógyszeres kezelés ugyan enyhítheti a tüneteket, azonba ha idegenkedünk a ettől, és szívesebben fordulunk a természetes megoldások felé, vagy kíváncsiak vagyunk az allergiás mechanizmus részleteire, végeztesünk BIOREZONANCIÁS allergia tesztet, ami a háttérben megbújó ételallergiákat is felfedi.

Az allergiában szenvedő emberek száma évről évre növekszik, így a bőrtünetekkel jelentkező betegek száma is. A napfény allergia  rendkívül kellemetlen; vörös, viszkető kiütések, esetleg hólyagok jelenhetnek meg a fénynek kitett helyeken. Általában a nyár elején jelentkezik, de elronthatja a nyaralásunkat, ha a napfény az utazási stresszel párosulva, illatos fényvédőkkel  tetézve terheli az immunrendszerünket. A napfény kerülése, gyulladáscsökkentő krémek és belsőleg allergia ellenes szerek adása tünetmentességet eredményez. Viszont évről-évre kiújulhatnak a tünetek. Ilyen esetben is érdemes tisztázni a légúti és ételallergiákat, ha végleges megoldást keresünk.
A KOMPLEMENTER medicina alapja a holisztikus szemlélet, ami azt jelenti, hogy az emberi testet komplexen kell kezelni, nem kiragadva egy-egy betegséget. Mivel minden mindennel összefügg, és az egészség nem más, mint az egyensúly, ezért nekünk is erre kell törekednünk. A legnagyobb bűn, amit a szervezetünk ellen elkövetünk a toxikus anyagok és a kémia vegyszerek bevitele.

A második a stressz, majd a hiány állapotok. Rendkívüli energiát, odafigyelést igényel, hogy ezeket elkerüljük, bár manapság ez egyre inkább elérhető.A többségnek marad a méreganyagok kiürítésének lehetősége a méregtelenítés. Ennek számtalan formája elérhető. A nyár alkalmat adhat böjt kúrák, böjt táborok felkeresésére, amik testi-lelki felüdülést jelentenek. De a szabadságunk alatt több időt szentelhetünk magunkra, megszervezhetjük a mozgás mellett a táplálkozásunk reformját is.

Komplex méregtelenítést végezhetünk homeopátiás szerekkel, biorezonancia terápiával, béltisztítással. A vastagbelek állapota rendkívüli hatással van a szervezetünkre. Rendszeres tisztítása, a bélflóra rendezése, támogatása, Candida gombák visszaszorítása jótékony hatású allergiás betegségekben is, de az egész szervezetünk működését javítja. Ezért fontos része a böjt kúráknak, tavaszi méregtelenítéseknek a colon-hydroterápia. Ez egy speciális géppel végzett, változó hőmérsékletű vizet használó intenzív bélmosó eljárás, amit kúra szerűen érdemes végezni.


A méregtelenítés nem csupán a belső szervek, az egészségünk állapotát, hanem a bőrt is üdévé és ragyogóvá teszik.


Írta: dr. Szőke Katalin

 Kapcsolódó információk

Cikkek

A méregtelenítés szabályai
A biofizikai orvoslás
Kérdések a búzafűről
A karotinoidok és flavonoidok
Bach-virágterápia és bőrbetegségek

       

Események

Egészség-péntek

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS