Hírlevél feliratkozás
Egészség

A vonzó energetikai mezők

Attractor Field Therapy, AFT, energiatér, terápia, energetika, energia

Sok, sok kérdés, melynek szabatos megválaszolása ez idáig nem történt meg. Nézzük tehát az AFT terápáit, mely némileg választ adhat kérdéseinkre!Mivel nem könyv írására készülök, így igen nehéz néhány mondatban, tömören megfogalmazva leírni, hogy az AFT mit is takar, mit vall tulajdonképpen és milyen problémák esetén alkalmazható?

Az AFT = Attractor Field Therapy (vonzó energetikai mezők terápiája), azt mondja, hogy lelki, fizikai problémáink oka kizárólagosan energetikai zavarainkban, problémáinkban keresendő. Gondolataink, múltbeli cselekedeteink, illetőleg velünk és másokkal való történések tanulságának levonása által - saját hitrendszerek létrehozásával - szépen felépítjük kis valóságunkat, világunkat - a magunk elveivel, szabályaival, tanulságaival fűszerezve és folyamatosan olyan körülményeket hozunk létre magunk körül, amelyben bizonyítva látjuk saját igazunkat.


Azt is mondhatnánk, hogy minden egyes időpillanatban, mikor döntéshelyzetbe kerülünk, tudatunk visszanyúl a múltba, keres egy, az aktuális szituációval megegyező, vagy nagyon hasonlatos eseményt, és annak érzéseivel, reakcióival együtt máris érvényesíti azt a jelen szituációban.

Tehát álmodozhatunk a jövőről folyamatosan, de a jelenben mindig a múlt történéseiből reagálunk - mind lelki, mind pedig testi szinten.

Elfogadhatjuk, hogy a véletlennek semmi köze ahhoz, hogy éppen stresszelek mikor szoros a határidő, vagy ha a főnök hivat, ha magas a vérnyomásom, meddő/nemzőképtelen, túlsúlyos vagyok, allergiával küzdök, stb. - tehát milyen fizikailag megnyilvánuló problémákkal küzdök - ez ámításnak, altatásnak igen jó lehet ideig-óráig, mint az is, hogy például az állandóan visszatérő derék-, vagy térdfájdalmainknak fizikai oka van vagy, hogy nyavalyáim csak a gyógyszerekkel gyógyíthatók.

Az AFT továbbá azt mondja, hogy minden probléma a láthatatlanul ránk rakódott vagy hozzánk csapódott alacsony rezgésszintű energetikai mező vagy mezők, melyeknek pontos behatárolásával (mely az OK), valamint speciális, egyedülálló technikájával és megfelelő szintű rezgések indukálásával az adott probléma megszűnik létezni az energetikai világban.

Egy fontos dolog az energetika terén: Amíg az adott (a problémáért felelős) káros energiamező behatárolása és semlegesítése vagy megszűntetése nem történik meg, az adott probléma mindig visszatér!

Ha ezt megtaláljuk és semlegesítjük, megszűntetjük, akkor életminőségünk nagyban javul. Bár tapasztalat szintjén azt érzékeljük, hogy a világ megváltozott (a jó irányba) - miközben mi magunk voltunk azok, akik máshogy szemléltünk, tisztábban láttuk azt.

Le kell szögezni, hogy az AFT nem egy mindenkinek, mindenre jó csodaszer - viszont segítségével életünk - és ezáltal a körülöttünk élők élete is - folyamatosan jobbá, szebbé tehető azáltal, hogy egyre inkább mentesülve testi, lelki problémáinktól, a Világot ténylegesen olyannak látjuk, amilyen VALÓJÁBAN. Ehhez nyújthat igen hathatós segítséget az AFT Terápia.Írta: Szilvás Attila
Rovat: Egészség
Kapcsolódó információk

Cikkek

Kék hullám, Arany napja
Vörös hullám, Kék hónap, Királykék nap
Fehér hullám, Arany napja
Gondolatok a holográfiáról
Fehér hullám tetőpontja, lila

       

Események

Spirit Revolution- Szellemi, Tudati forradalom
Női-férfi energiák
Gyógyító szeretet és érintésterápia
Egészség-péntek
II. MediBall Országos Bajnokság

Szakértők

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS