Hírlevél feliratkozás
Család

Mi is a SZI Kommunikáció?

kommunikáció, SZI kommunikáció, kapcsolat, erőszakmentes kommunikáció

A rendszer új, de biztos alapokon nyugszik. Rengeteg tréning, tanulás és tapasztalás áll mögötte.

A rendszer új, de biztos alapokon nyugszik. Rengeteg tréning, tanulás, gyakorlás, és tapasztalás áll mögötte. Nagyon sok munka, több éves önképzés és önismereti gyakorlatok adják azokat a tapasztalatokat, amelyekből kiforrott, és összeállt, a SZI Akadémiai tananyaga.


Csak néhány példa: felismerhetők benne az erőszakmentes kommunikáció elemi, a vonzás törvénye, NLP, sok önismeret.

Nagyon sok technika van ma Magyarországon, amelyek segítenek az embereknek változtatni a saját életükön, de ennyire precízen kidolgozott megoldásokkal még nem találkoztam.  A megtanult gyakorlatok hatása azonnal érezhető, leellenőrizhető.

Ami még nagyon fontos volt számomra: hogy logikus, "hétköznapi nyelven" fogalmaz, bárki számára, megérthető, megtapasztalható, de az ezoterikusabb, vagy spirituálisabb beállítottságúak számára is egyértelmű. Én magam több éve foglalkozom spiritualizmussal, illetve önismerettel. Foglakozom a pránanadi önfejlesztő és gyógyítói rendszerrel, ami nagyon sokat adott számomra.
Úgy érzem, manapság az emberek egyre többen keresnek valamit, valami többet, valami mást. Nem nagyon érzik jól magukat a bőrükben, tudni akarnak, vágynak valami többre, valami jobbra.

Ma az információ korát éljük, a kommunikáció elengedhetetlen. A jó kommunikáció, egymás megértése, nagyon fontos. De még ennél is fontosabb az, hogy megértsük a mások érzéseit és hogy megértsük a saját érzéseinket.
Amikor én végeztem a tréningen, akkor jöttem rá, mennyire nem ismertem az érzéseket, és hogy mennyire nem tudom meghatározni őket még a magam számára sem.
A SZI Kommunikáció megtanított arra, hogy felismerjem az érzéseimet, és azokat a dolgokat, amelyek fontosak számomra. Sőt azt is megtanultam, hogyan fejezhetem mindezt ki mások számára is. A saját értékrendem és a saját érzéseim kifejezése adja önmagam megértését és segítik hozzá a másik embert az én megértésemhez.  Ha van megértés, akkor a kapcsolataink is harmonikussá vállnak, legyenek azok baráti, munkahelyi, vagy párkapcsolatok.

A SZI Kommunikációs technika megtanít a tiszta kommunikációra. Arra, hogy őszintén és önmagunkat felvállalva tudjunk kapcsolatot kialakítani bárkivel. Minden előítélet, vélemény és összehasonlítás nélkül, nyitottan tudjunk beszélgetni a legjobb barátunkkal, vagy a szerelmünkkel, vagy akár egy vadidegen emberrel is.
A SZI Kommunikációs technika segítségével rendbe tehetjük a kapcsolatainkat, sőt az egész életünket is.
Feloldhatjuk a fájdalmainkat, és megszabadulhatunk láncainktól, szabadon élhetünk!

Írta: Szakolczai SzabolcsKapcsolódó információk

Cikkek

Az átokról
Is-is-t a nemek harcában!
A viták elkerülhetőek
A családi összejövetel időzített bomba?
Harmonikus párkapcsolat – boldog gyerekek

       

Események


Szakértők

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS