Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

A számmisztikával 2009-ről II.

számmisztika, 2009, előrejelzés

Érdemes segítségül hívnunk az ősi személyiségelemző rendszerek, mint az asztrológia vagy...

Érdemes segítségül hívnunk az ősi személyiségelemző rendszerek, mint az asztrológia vagy a számmisztika tapasztalatait, ha életünkön kevesebb zsákutca megjárásával kívánunk végigmenni.

A 2009-es év rendkívüli lehetőségeket tartogat azok számára, aki e rendszerek tanításait hajlandóak meghallgatni, megérteni és életükben alkalmazni.

A 2-es számhoz kapcsolódó feladatoról már előzőleg tudomást szerezhettünk. Talán csak annyi kiegészítésképen, hogy a 2-es után található nullák a mélyen bennünk szunnyadó belső képességeket jelölik, melyek segíthetik az adott szám pozitív megvalósítását, ugyanakkor fel is erősítik a 2-es közvetítette energetikai elvárásokat. Tehát az elsőrendű feladat ebben az évben, de egy egész évezreden át is; az együttműködés, az alkalmazkodás, egymás segítése, támogatása, a bennünk lévő intuitív képességek működtetése, az önismeret, önfejlesztés.

Nézzük, hát, mit is kíván tőlünk a 2-es mellett a 9-es!
A 9-es a legmagasabb rendű szám. Magába foglal minden tudást és bölcsességet, hiszen tartalmazza valamennyi szám energiáját. A 9-es maga a teljesség. A 9-es - bizonyos szempontból – ellentétes elvárásokat támaszt bennünk, mint a 2-es. A 2-es tele van intimitással. A 2-es az intuitív, a társ felé forduló, befogadó, lágy, áramló energiákat működteti bennünk. A 9-es ezzel szemben racionális, az egész emberiség sorsát a szívén viselő, világmegváltó maximalista, aki mindent meg akar érteni, és aki nem éri be kevesebbel, mint a tökéletesség. S talán éppen ez az, amivel elronthatja a dolgokat, mert mindaddig, amíg mereven, szigorú elvek és erkölcsi normák, társadalmi elvárások mentén próbálja élni az életét, könnyen elfelejtheti, ki is ő valójában.
A 9-es energiában is benne van a jobbító szándék, de ezt olykor hittérítő módjára, mereven és erőszakosan végzi. Nohát, ez az, amitől szintén óvakodnunk kell; erőszakosan rákényszeríteni másokra az akaratunkat, a saját igazunkat a tökéletességre való hivatkozás zászlaja alatt. A 9-es energiával ugyanis nem prédikálni kell a jóról, a nemesről, hanem tenni kell érte, élni kell azt.
Szülőként mindnyájan tudjuk, szónokolhatunk a gyermekeinknek bármit, valójában formálódni az általunk nyújtott viselkedési minták, a tetteink által fognak.
A 9-es tehát ismét csak az önmagunkkal való szembenézésre szólít; kik vagyunk valójában, mik az értékeink, kik azok az emberek, dolgok, helyzetek, melyek hozzánk tartoznak, melyek előre visznek minket, akikkel közösséget tudunk vállalni. Őket becsüljük meg, és társuljunk velük. No és kik azok, akik csak használnak minket, akik az energiánkat használva csak élősködnek rajtunk? Mik azok a helyzetek, melyek rég idejüket múlták, lemerítenek, kizsigerelnek? Ezektől pedig szabaduljunk meg!
A két csoport között olykor nem is olyan egyszerű különbséget tennünk, mert félelmeink sokszor a kötelességek, rosszul értelmezett becsületesség, felelősségvállalás mögé rejtik a valódi utat.
A legfontosabb talán, amit a 9-es vár tőlünk, hogy példa értékű életet éljünk. Igaz életet, amiben nincs csalás, nincs önámítás, nincs megalázás, nincs megalkuvás. A 9-es elvárja tőlünk, hogy megkérdezzük magunktól; milyen példát mutatok az életemmel a többi ember számára? Ez a szívem szerinti élet? Ilyen életet kívánnék azoknak, akiket szeretek? Ilyen életet kívánnék embertársaimnak?
Ha a tisztaság és a tisztesség mintaképeivé akarunk válni, kapcsolatba kell kerülnünk a szívünk szavával, mely túlmutat a társadalmi szabályokon, a pénz, a biztonság kérdéskörén és egy magasabb rendű szellemiséget képvisel.

Írta: Moldván Kata

 Kapcsolódó információk

Cikkek

2011: számok és tarot
2010: számok és tarot
2009 számok és tarot
A szív, a fej és a has
A számmisztikával 2009-ről III.

       

Események

Számmisztika tanfolyam
Számmisztika tanfolyam
Ezoterikus tábor Nyíregyházán
Ezoterikus tanfolyamok

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS