Hírlevél feliratkozás
Életmód

Az életet átható tiszta energia

orgon energia, chi, prana

Meghalljuk a szót: Orgon-energia, és gyanúsan felhúzzuk a szemöldökünket:

Meghalljuk a szót: Orgon-energia, és gyanúsan felhúzzuk a szemöldökünket: „Na, ez is egy újabb csalafintaság lesz?” Pedig az Orgon-energia nem más, mint az a minden életet átható, tiszta forrású energia, mely az egész univerzumban megtalálható. Ez az energia élteti a bioszféra valamennyi tagját.

Auránk vagy, másképpen bioenergetikai védelmi rendszerünk az alapja sejtjeink és egész szervezetünk összehangolt, harmonikus működésének. Segítsége révén állunk ellen a minket érő negatív hatásoknak, és vesszük fel a harcot a stressz és a betegségek ellen. Szervezetünk a bioenergetikai egyensúly megőrzésére törekszik. A modernkor embere az alapvető életműködéshez szükséges energiamennyiségen túl plusz energia felhasználására késztetik szervezetünket a környezeti mérgek, a helytelen táplálkozás, a lelki élet zavarai és különféle káros sugárzások (pl. radioaktív és földsugárzás).

Orgon-terápia
Wilhelm Reich, német pszichiáter, Freud „jobb keze” kutatni kezdett egy érdekes jelenséget. Kíváncsi volt, hogyan talál rá a hím lepke éjszaka, az akár több kilométerre lévő párjához, mely tudvalevőleg illatanyagot nem bocsát ki. A kutatásai az Orgon-energiához vezették.

Egészséges állapotban az életenergia áramlik és pulzál a testünkben. Ha vitalitásunk erős, egészségesnek és kreatívnak érezzük magunkat, sebeink gyorsan gyógyulnak. Ha gyenge, a gyógyulás elhúzódik. Az energiát folyamatosan vesszük fel a környezetünkből légzés, táplálkozás és napfény formájában, és újra leadjuk munka, érzések és anyagcsere-folyamatok formájában. Mai ismereteink szerint a legtöbb megbetegedés alapját a vegetatív idegrendszer zavarai képezik.

Az orgongyógyászok szerint ez kifejeződhet:
–    túl sok energia (még lappangó, gyulladásos betegségekre jellemző)
–    túl kevés energia (hiánybetegségekre jellemző)
–    blokkolt energia ((krónikus betegségekre jellemző)

Az Orgon készülék egy olyan hatásos, kristályalapokon működő energiagenerátor, amely képes az emberi energiamező erősítésére és aktivizálására. A kristályokat fel kell gerjeszteni egy bizonyos rezgésszámra, melyhez a szükséges energiát a környező térből veszi föl, tehát önfenntartó. Minden szervnek van ún. etalonja, pontos rezgése. Erre az alaprezgésre „ültetik rá” a gyógyító rezgésinformációkat. Olyan programot kell készíteni, ami az adott problémát biztosan megoldja. A berendezés „intelligensen” csak annyit tölt, amennyire szükség van, ezen kívül a sejteket, szerveket képes ellátni megfelelő információkkal, segítve a sejtek közti kommunikációt olyan esetekben, amikor az immunrendszer hibás.

 Az orgongyógyászok nem használnak mérőkészülékeket. Ehelyett a kezelés során kíváncsiak a kezelt vegetatív és az érzelmi reakcióira, valamint a test válaszaira (bizsergés, fájdalom, hideg, meleg stb.). A túl sok vagy túl kevés töltés érintheti az egész szervezetet, vagy csak a test egyes területeit. Minél nagyobb energetikai eltérések vannak a szervezetünkben, annál intenzívebbek ezek a visszajelzések.

A terápiához tartozik az izomgörcsök megszüntetése és azoknak az érzéseknek a kezelése, amelyeket a páciens addig elnyomott, és most felszínre törnek.

Bármit kezeljenek is, nagyon fontos a beteg együttműködése, mert az energetikai gyógyítás sok önálló aktivitást igényel.

Alkalmazási lehetőségek:

Migrén, asztma, krónikus hátfájás, depresszió, magas vérnyomás, funkcionális szívritmuszavarok, gyomorfájás, neurodermatitisz, Crohn-betegség, műtét utáni rehabilitációban, szexuális problémáknál, gyermektelenség esetén, sportolóknál.
Mivel az Orgon-energia a kozmoszból ered, meditációnk mélyítésére, rezgésszintünk jelentős emelkedésére, spirituális fejlődésünkre is jelentős hatás gyakorolhat.


Írta: Bodó Melinda

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Kapcsolat teremtő gyógyítás

       

Események

Csung Jüan Csikung I. Miskolc
Csung Jüan Csikung I.- Nyíregyháza

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS