Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

A Szaturnusz és a kapcsolatok I.

Szaturnusz, csillagok, horoszkóp, asztrológia

A "leltár" kozmikus értelemben is arról szól, hogy a tartozik-követel rovatot tisztán lássuk...

Szerző

Artemisz Önismereti Műhely
pszichodráma vezető

2010. április 07-től július 22-ig még visszatér a Szűzbe, korrekciós lehetőséget adva arra, hogy egyéni és társadalmi életünk rendszereit józanul felülvizsgáljuk, és ésszerű változtatásait meglépjük. Felhívja a figyelmet a takarékosságra, józan rendre, rendszereink szükségszerű átalakítására, mely hosszú távon befolyásolja az életünket (kb. 28 évente tér vissza ez a lehetőség). Alapvetően a szűz analógiájához kapcsolt részeken, így az (állam)háztartás, munkaügy, infrastruktúra, szolgáltatások és egészség(ügy) területén. A megfelelő lépéseket akkor tudjuk megtenni, ha a sértődékenységet, a kritikára való érzékenységet és szűklátókörűséget feladjuk.

A "leltár" kozmikus értelemben is arról szól, hogy a tartozik-követel rovatot tisztán lássuk, adósságainkat kiegyenlítsük, s észszerűen vihető, takarékos működésre állítsuk be saját „üzletünket". Térképezzük fel készleteinket, mi az, amit ebből hasznosítani tudunk. Nézzük meg, megéri-e a korábbi formában továbbvinni a dolgainkat, vagy kereskedelmi nyelven szólva profilt kell váltani, esetleg bezárni a terheket jelentő (üzlet)részeket. A felesleges kiadásokról lemondva, a realitásnak megfelelő üzletvitelre rendezkedjünk be.

Felelősséggel a kapcsolatokban

A Mérlegbe lépő Szaturnusz fontos 3 évet határoz meg tendenciáival. Mindannyian látjuk és érezzük a szükségszerű változás előszelét, mely nem csak személyes életünket, hanem országunk gazdaságát, s világunk fontos tendenciáit is megváltoztatja. A mérlegben lévő Szaturnusz által szimbolizált energia ehhez úgy járul hozzá, hogy az együttműködések és kapcsolatok iránti felelősséget feszegeti. Próbára tesz minden emberi kapcsolatot, legyen az privát, vagy közösségi szintű.

A mérleg jegy analógiához kapcsolódó területeken várható korlátozás, akadályoztatás, büntetés és veszteség, ha a szükséges „leltárt", s ezzel együtt a belátott változásokat nem lépjük meg. Felsorolásszerűen álljon itt néhány olyan terület, melyet a mérleg analógiájához kapcsolunk, s várhatóan nehézségekre számíthat. Ide tartozik minden olyan intézmény, mely a kultúra, (köz)művelődés, szórakozás és pihenés lehetőségeit biztosítja, a szépségipar, divat és dekoráció világa. Azok a területek és szakmák, melyek valamilyen közvetítői feladatot látnak el (partner, üzlet, reklám), s ezek közül kiemelt a nagypolitikára is hatást gyakorló diplomácia. A törvényes egyensúlyt biztosító igazságszolgáltatás, mely szükségszerű reformra szorul, ezt józan ésszel is belátjuk.


Írta: Oláhné Mednyánszki Krisztina, okleveles asztrológus, pszichodráma vezetőKapcsolódó információk

Cikkek

Magyarságunk jövője
Az otthon melege: a Rák II.
Válság és önismeret
Otthonok és jellemek
Márciusi Mars-mítoszok

       

Események

Asztrológia oktatás Debrecenben-Távoktatásban is!
ASZTROLÓGIA OKTATÁS DEBRECENBEN! TÁVOKTATÁSBAN IS!
Asztrológia: Útmutató önismeretfejlesztéshez, az élethez - előadás
ASZTROLÓGIA OKTATÁS I. modul
Tájékoztató asztrológia képzésről

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS