Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

2009 számok és tarot

kártya, tarot, jóslás, számmisztika

Mivel vannak, akik most ismerkednek a számok „bűvköreivel”, tudnunk kell...

Mivel vannak, akik most ismerkednek a számok „bűvköreivel”, tudnunk kell, hogy a számok soha nem konkrét eseményre utalnak, hanem energiákra. Nem azt mutatják meg, konkrétan mi fog történni, hanem a szerint fejtik ki hatásukat, hogy éppen mik a célkitűzéseid, mik azok a konkrét élethelyzetek, amik körülvesznek téged. Ahhoz, hogy ezek az energiák értelmet nyerjenek, tudnod kell, hogy hol tartasz most és hova akarsz eljutni.
  


2009.
Ebben az évben szinte robbanásszerűen nőtt az ezotéria útjára lépők száma. Nagyon sok kis láng gyulladt ki és sokan indultak el a felemelkedés, a fény útján.

2 + 9 = 11 Mesterszám, a három mesterszám első száma. Óriási erők mozgósítására képes. Ez a rezgés az életedben a szenvedély, a belső tűz lángolását gyújtja meg. Nagyon erősek az energiák, úgy szellemi, érzelmi, mint fizikai szinten. Rendkívüli képességeket és jó ötleteket ad. Ezeket a Tizenegy viszont nem mindig kivitelezi és ötletei sem mindig gyakorlatiasak.

A következő ezer évnek a nyitó száma a 2-es. A szeretet, a belső hang, az intuíció, a társ száma. Kártyában a Főpapnő. Türelem, bölcsesség, pozitív irányú változás. Negatív hatása nincs, mindig próbál segíteni. Arra biztat, hogy Társakat kell találnod, és oda kell figyelned a megérzéseidre, hogy legyőzhesd a félelmeidet. Merj bízni saját érzéseidben, saját tudatalattidban! Erre próbál rámutatni ez a szám. 

2009. dec. 7. – én volt egy erőteljes csillagászati szeretet nap volt. Kiss Balázs CsillagMag című írásából idézek. „Ezen a napon a szeretet megélése, minősége volt az elsődleges, de kicsit nyakatekert módon. Eszerint a szeretetlenség hordozza magában a szeretet kibomlásának lehetőségét. Ezért azokra az emberekre gondoljunk, akik a saját valóságunkat esetleg támadják, akiknek a működését nehezen tudjuk elfogadni, - most tudjuk átemelni egy magasabb világba ezt.

Ha képes vagy sokat elengedni abból, amire már nincs szükséged, (Szaturnusz kvadrát), akkor annál több tiszta és új, a Tejúttal átitatott tudás hozható le a Földre a tapasztalatok szintjén. Mivel a Plútó a Tejúton jár, a változás az Emberiség által elérhető legnagyobb szintet jelenti. A Plútó által a Tejút galaxis közepének, dobogó szívének, dobogó kristálykövének a rezgése jelenik meg, a Szeretet legcsodálatosabb minősége, amely hatalmas erővel zúdul most mindenki életébe, és képes fenekestől felforgatni azt, vagy lágyan még magasabbra emelni.” Ennyit idéznék a cikkből, aki esetleg nem olvasta volna. 

Ráadásul ebben az évben volt egy különleges energetikai nap is.

2009. 11. 11. (november 11-e.)

2009=2+9=11 Tehát: 11+11+11 = 33

A 33 szintén mesterszám. A 3. és egyben az utolsó mesterszám.

A Krisztusi szeretet száma.

Néhány érdekesség a 33-s számról. Püthagorász idejében, hat évszázaddal Krisztus előtt, a numerológiai hagyomány mesterszámként tisztelte a 33-at. Ez a szám jelképezte az isteni igazságot. A hagyomány tovább élt a szabadkőművességben, de másutt is. Nem véletlen, hogy a keresztény tanítás szerint Jézust 33 éves korában feszítették meg, noha erre nincs hiteles történelmi bizonyíték. Miként az sem véletlen, hogy József állítólag 33 évesen vette nőül Szűz Máriát; Jézus 33 csodát vitt végbe; Isten neve 33-szor szerepel a Genezisben. Isaac Newton egy egész rendszert alkotott a hőfok mérésére, amely egyszerű természeti jelenségekre épült. Egy Newtonhoz hasonló misztikus számára nincs elegánsabb szám a 33-nál, tehát nem lehet véletlen, hogy a Newton-skálán 33 fok a forrásban lévő víz hőmérséklet.

A tarotban a 2-es ház a pénz háza. Volt egy anyagi válság. De ezt nem mindenki érezte, vagy gondolta így. Volt, aki úgy érezte, hogy az élet a tenyerén hordja. Vajon miért?

Nézzük tovább!

9: A spiritualitás száma. A Teremtő Isteni Energia jelenléte életünkben


Kártyában a Remete, a befelé fordulás szimbóluma. A szellem világosságát jelképezi. A bölcsességet. Rendelkezünk mindazzal a tudással, mely segít megoldani feladatainkat. A kudarc nem akadály! A kudarcok ébresztenek rá minket, hogy valami nem jó! Érezzük, hogy az lesz a helyes, ha a saját utunkat járjuk!

Érdekessége a kártyának, hogy sokan a remeteséget menekülésként választják. Menekülés a felelősség, a vágyaink elől. Az elfojtás nem megoldás. Nem győzhetsz, amíg elfojtasz magadból egy részt, hiszen addig nem vagy teljes, egész. Ennek a gondolatnak a másik része. Szerinted hol tudsz jobban fejlődni? Egy olyan világban, ahol ki vagy téve a vágyaidnak, vagy egy olyan világban, ahol nincsenek vágyak?
Ne menekülj!
 

A 9-es a legmagasabb egyjegyű szám. Itt arra is felhívja a figyelmet, hogy nézd egy magasabb szempontból, amit az élet eléd tár! Egy magasabb szemszögből kell ránézned a dolgokra. Észre kell venned, hogy más is van mögötte, mint aminek mutatja magát, mint aminek látszik. Ez a 9-es embereknek eleve feladatuk.

De a 9-es szám a szolgálat száma is. Nem a szolgaságé! Szabad akaratból, önként, szeretettel. Szolgálat az emberiségnek, egy tágabb környezetnek, nem csak a szűk környezetet érti alatta a 9-es szám.

 Megint csak egy érdekességre hívnám fel a figyelmet. Mindenkinek a születési évében, - aki már elmúlt 10 éves -, megtalálható két szám. Az egyes és a kilences.

Régi őseink még tudtak szolgálni! Tudták, hogy ez mennyire fontos, s milyen nagy szerepe van életünkben, küldetésünkben! Mindenki évszámában megtalálható, de valahogy elfelejtették az emberek. Csoda, ha letértek az útról és nem tudják, hogy merre tovább és hogyan?

A születési évszámod a gondolkodásodat határozza meg, (gondolkodás törvénye), a hónap az érzelmeidet, (érzelmek törvénye), a nap a cselekedeteidet (cselekvés törvénye). A gondolkodásod meghatározza az érzelmeidet, az érzelmeid pedig a cselekedeteidet. Ez a 3 törvény pedig együtt az egész életedre hatással van. 

Senkit nem lehet elnyomni, kihasználni, ha sugárzik belőle az, hogy a földi, anyagi szintet uralja és már a szellemiségbe, helyezi a tudatát.

Remélem, hogy írásommal felkeltettem érdeklődésedet. Ha csak egy mondat volt, ami megfogott, amin elgondolkoztál, ami segített, esetleg irányt mutatott már nem dolgoztam hiába

Engedd meg, hogy egy idézettel köszönjem meg, hogy itt voltál velem.
Az idézet érdekessége a kor, amikor született és a szerző, aki mondta.
 

Valóban létezik az, ami számunkra megközelíthetetlen. A természet titkai mögött mindig marad valami finom, érinthetetlen és megmagyarázhatatlan.Ennek az értelmünket meghaladó erőnek a mindenek feletti tisztelete az én vallásom.” / Albert Einstein /

 


Írta:
Sivadóné Szabó Krisztina


Kapcsolódó információk

Cikkek

Jóslás vagy tanácsadás?
Számmisztika: mi a sorsfeladatod?
2010 tennivalóiról
A számmisztikával 2009-ről I.
2012: számok és tarot

       

Események

Cigánykártya tanfolyam
Ezoterikus tábor Nyíregyházán
Számmisztika tanfolyam
Számmisztika tanfolyam
Ezoterikus tanfolyamok

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS