Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

2010 tennivalóiról

2010, tennivalók, előrejelzés, számmisztika

„Az lesz nagyon fontos, amit addig teszünk a tudatosságunk fejlesztéséért.

A 20-as szám, mely 2000. évtől jelen van életünkben, a megváltás száma is. 2000-től elindult egy kőkemény átalakulás. Ez sok mindenben észrevehető. Sokféle változást hallasz: mindenféle tragédiák, amit hallani a világban, válságok, globális történések, ezek mind-mind egy tisztulási folyamatot képeznek a Földön, s ezek mind 2012 felé mutatnak." Hangzott el Schilling Péter egyik előadásán.

Ha az előző cikkeimet figyelmesen végigolvastad, én is arra próbáltam rámutatni, hogy az lesz igazán a nagyon fontos, amit ADDIG TESZÜNK, s nem, amit AKKOR. Többek közt ezért is vetítettük végig 2009-től 2012-ig, az energiákat.

„Az lesz nagyon fontos, amit addig teszünk a tudatosságunk fejlesztéséért. Rendkívül erőteljes energetikai folyamatok zajlanak évek óta a háttérben a Földön, amik azt a célt szolgálják, hogy a Föld, az emberiség képes legyen felemelni a saját tudatosságát egy jobb, egy új világ felé. Egy olyan jobb, tudatos világ felé törekszünk, - s erről beszél a Mennyei Prófécia is, - amikor el kell érnünk egy bizonyos kritikus tömeget a spirituális fejlődésünkben ahhoz, amikor már az lesz a természetes, hogy spirituálisan élünk és nem az anyagi világban ragadt életünk lesz spirituális."


S most egy csatornázásból szeretnék idézni, aki nem olvasta. Alaje üzent nekünk a Plejádok Csillagrendszeréből.


„Azért éltek ezen a bolygón, hogy meg tanuljatok pozitívak maradni, még ilyen negatív világban is. Az élet értelme a tudat fejlesztése, a szív, az elme, és a karakter fejlesztése egy nemesebb szinten. Spirituálisnak maradni még akkor is, ha negatív energiák vesznek körül. Ez több életen keresztül történik és több bolygón, mert a lélek mindent meg akar tanulni. Minden bolygó iskola, amelyben egy lépéssel magasabbra tudsz jutni. Minden lélek célja, hogy feljebb fejlődjön, vissza a forráshoz, a kozmikus központi tudatállapothoz. Ha valóban meg akarod szerezni a tudást, a lét mindig fog utakat mutatni, hogy megtaláld! A legtöbb ember a Földön elfelejtette, hogy hogyan hallgasson a lelkére. Összpontosítsatok a pozitív érzelmekre, ne hagyjátok, hogy a negatív érzelmek, emberek megzavarjanak!"


Befejezésül ismét Scilling Péter szavait idézném: „Mivel az emberi élet végső értelme a tapasztalás és ezen keresztül a folyamatos fejlődés, ezért eljött az idő, hogy az EGO ideje lejárjon és átvegye a helyét az Univerzum bölcsessége által vezérelt tudatos tapasztalások megteremtése. Ez egy természetes folyamat és 2000 után jött el annak az ideje, hogy elkezdjünk építeni egy bölcs, és sok szempontból fejlettebb világot."

Írta: Sivadóné Szabó KrisztinaKapcsolódó információk

Cikkek

2009 számok és tarot
A szív, a fej és a has
A számmisztikával 2009-ről III.
Számmisztika és Tarot III.
Számmisztika és Tarot II.

       

Események

Számmisztika tanfolyam
Számmisztika tanfolyam
Ezoterikus tanfolyamok
Ezoterikus tábor Nyíregyházán

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS