Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

2012: számok és tarot

kártya, tarot, jóslás, 2012, előrejelzés, számmisztika

Most meg tudom mutatni Neked, hogy ezt a folyamatot folytatva, mint a téglát egymásra építve...

2012-es évhez. Sok a találgatás, a mende - monda. Vannak tények, tudósok által felvázolt lehetőségek. De igazán senki se tudja, mi lesz.

Én sem. Ha most arra számítsz, hogy megmondom mi fog történni 2012.dec 22-én, tévedsz. De végig vezettünk 3 évet a számok és az egyiptomi, ősi tarot kártya szimbólumaival. Most meg tudom mutatni Neked, hogy ezt a folyamatot folytatva, mint a téglát egymásra építve, milyen energiák, lehetőségek várhatóak szerintem ebben az évben.

A két darab egyes helyett egy darab maradt. Ott van az egyén, az EGO szerepe, de már csökken az előző évhez képest. Felére bomlik. Már nem a racionális bölcsességnek lesz nagyobb szerepe, hanem az érzelminek, hiszen a kettes számból lesz kettő darab. Megnő, megduplázódik az érzelmek, a belső hang, az intuíció jelentősége. (Ezekről a számokról most külön azért nem beszélek, mert az előző cikkeimben már elemeztem őket. )

A 12-es ház a lezárás, a befejezés háza. (A régi világ eltűnik.)

A 12-es kártya pedig az Akasztott ember kártyája.

Látásmódváltásra van szükség, ha ezt a problémát meg akarod oldani. Meg kell tanulnod bizonyos dolgokat új szemszögből nézni, 180 fokos fordulatra van szükség. Szükségünk lenne a gondolkodásunkban egy alapvető váltásra, melynek nyomán képesek leszünk átalakítani a sorsunkat. Sorsod a levegőben lóg. Át kell jutni egy olyan kapun, melyben az Ego feloldódik, amelyben az egyén csak része az egésznek, és nem központja. Nehéz kártya, nehéz feladat.

2012. 12. 22. Csak egyes és kettes szám van a dátumban. A 22-s mesterszám. A másik két mesterszámról már beszéltem, a 22 pedig most jelent meg. A Huszonkettes az építőmester, remek ötletei vannak, akár a Tizenegynek, de már a megvalósításhoz szükséges gyakorlatiassággal és képességekkel is rendelkezik. Képes bármilyen környezetben dolgozni, akkor boldog, ha erejét próbára tévő, fontos dolgot végez.

2012 = 5. A számmisztikában karmikus, központi szám. Kulcsfontosságú szerepe van a születési képletben. Gyors és váratlan változások, kalandok sorozatát hozza az életbe, amikhez meg kell tanulni alkalmazkodni. Az már más kérdés, hogy ki hogy éli meg ezt a „kalandot".

Az ötös kártya nem lehet más, mint a Főpap. Az egyik legerősebb és legnehezebb beavatási kártya. A tarotban az egyik védőkártya, tehát a problémák lehetséges pozitív megoldására utal. Az igazi tanító kártyája. „Ahogy fent, úgy lent!"


Sokszor hallom mostanában, hogy „eljön Jézus és ítéletet hirdet". Mit mond Jézus a Bibliában? „Ne ítélj, hogy ne ítéltess!" Nem ítélkezni jön, az elfogadásra tanít. A morálistanításra hívja fel a figyelmet. 2012-re el kellene jutnunk magunktól idáig. Mert aznap már lehet, hogy késő lesz, de van még 2 évünk.

„Megadatik néktek a ti hitetek szerint." - Meg kéne hallani! „Emberfeletti erővel küzdeni csak az ember képes!" - A kis bajokon kell úrrá lenni.

„Kötözzétek meg a sátánt magatokban!" - Tisztítsátok meg a szíveteket!

Engedjetek meg még néhány gondolatot, idézetet. Sok a beteg ember. Ma már sok orvos, természetgyógyász, gyógyító igyekszik legjobb tudása szerint segíteni az illetőn testi, lelki, szellemi szinten. De „egyedül nem megy" emberek! Ha sok rossz gondolat van a lélekben - beteg a test!

GYŰLÖLET= GYŰL - ik a rossz gondolat, Öl - i az illetőt. „Ami nem tetszik, amit gyűlöltök, ne csináljátok, mert meg fog ölni titeket!"

MEGBOCSÁTÁS. „Amíg az ellenségeddel egy úton vagy, (egy életben), igyekezz jó barátja lenni!" Te neki és nem ő neked.

„Kérj és megadatik néked, kopogtass és feltárul előtted az ajtó!" Tedd meg!

„Veled vagyok a szükség idején!" Veled és nem helyetted!

Aranykort építünk. Szeretnénk.

S most nézzük, mit is ír a Maya naptár utolsó, 7. próféciája!

„AZ UTOLSÓ, A HETEDIK PRÓFÉZIA

Leírja azt a hatalmas pillanatot, amikor 2012. december 22-én a földünk elhagyja a VILÁGEGYETEMI (KOZMIKUS) ÉJJELT és belép a VILÁGEGYETEMI (KOZMIKUS) HAJNALBA és ennek a valóságos fizikai megnyilvánulását. Ezt egy csodálatos fénysugár megjelenése fogja az emberiség tudtára adni, ami szinkronizál, lehetővé tesz minden élő életet a földön és tudatos átformálódást idéz elő az emberiségben. Új elmét, új alkalmat, új közlésrendszert vesz át ettől a meleg, vakító fénytől, mely a lelkébe szeretetet és békét fog sugározni

Ez maga már a HUNAPKU új energiája, és ez az erő lesz az, mely a génláncokat aktiválni fogja két újabb génlánccal és az emberek fizikai testét egy nagyobb rezgésre állítja és ezzel születik meg az új EMBER, A GALAKTIKAI EMBER a szónak a legszorosabb értelmében egy új Civilizációval egy újabb 25920 éves NAPUTTAL!

Nem lesz szüksége a emberiségnek többé törvényekre, nem lesz hazugság, bűn és büntetés. A világot egyetlen államrendszer (politikai központ) irányítja és ezzel nem lesz többé háború, harc, nem lesz gazdagság és szegénység! Az új VIBRÁCIÓ segíti az emberiséget a félelmek ellen és ezzel nem lesz többé betegség a földön. Természetesen a hit, a vallás is fejlődésen fog átesni az egy isten hivés fogalmában, és a Szentháromság egy szent négyességgé fog válni, ahol a negyedik elem éppen maga a Világegyetemi (Galaktikai) Alkotó Ember lesz!


Visszaáll az ősi maya káldeusi papok által tanított VILÁGEGYETEMI VALLÁS, az ősi papi rendek tanítási rendszerével, azoknak a tanítóknak a tudásával, akik ismerték a 65-ös örökletes egységi (génlánci) rendszert, avagy ezzel talán rendelkeztek is."

„Jöjjön el a Te országod, legyen meg a Te akaratod!" AMEN!


Ti Mesternek hívtok és nem kérdeztek engem.
Útnak neveztek, és nem jártok rajtam.
Világosságnak hívtok és nem néztek rám.
Életnek neveztek, és nem kerestek engem.
Bölcsnek hívtok és nem követtek engem.
Hatalmasnak neveztek, és nem kértek engem.
Irgalmasnak hívtok és nem bíztok bennem.
Igazságnak neveztek és nem féltek tőlem.
Ha egyszer örökre elvesztek, ne okoljatok engem.

Krisztus panaszai
(A lübecki Krisztus-szobor felirata)

Hosszú időn át minden magyar ember ajkáról csak egy fohász szállt az Istenünkhöz! Ne felejtsd el szegény Magyart! Nem, a Jó Isten nem felejtette el a magyar népet, annyira nem, hogy ma egyedül áll fenn, mint egyetlen népe annak a régi nagy papi rendnek, mely tanított, alkotott! Nem hagyta elfeledtetni a tudományát sem, hiszen ha tudtunkon kívül is, de bennünk él!

Egy új fohász, egy újabb szózat van születendőben! - ébredj magyar mèly álmodból......

Írta: Sivadóné Szabó KrisztinaKapcsolódó információk

Cikkek

Számmisztika és Tarot II.
Jóslás vagy tanácsadás?
Számmisztika és Tarot III.
2010 tennivalóiról
A számmisztikával 2009-ről II.

       

Események

Cigánykártya tanfolyam
Tarot tanfolyam
Ezoterikus tábor Nyíregyházán
Számmisztika tanfolyam
Ezoterikus tanfolyamok

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS