Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Számmisztika és Tarot II.

tarot, kártya, jóslás, számmisztika

A 0 szám ovális alakja a méhre és a petesejtre emlékeztet Csakúgy, mint az emberi aura...

Szerző

Sivadóné Szabó Éva Krisztina
energiagyógyász (prána)

Mint ahogy az előző cikkemben már írtam, minden időszakban számos példát találunk arra, hogy a számszimbólumok speciális jelentőségükkel előfordulnak az ember szürke hétköznapjaiban is.
 
A 17. században annak bizonyítékaként, hogy Isten a semmiből teremtette meg a világot, bemutatásra került egy ún. bináris rendszer. Ennek a számrendszernek nem a tízes az alapja, hanem a kettes. Csupán két egységgel, a 0-val és az 1-gyel számol. Ezt a rendszert Gottfried Wilhelm Leibniz (1646 - 1716) német matematikus és filozófus alkotta meg.

A 0 szám ovális alakja a méhre és a petesejtre emlékeztet Csakúgy, mint az emberi aura, mely tulajdonképpen egy vibrációk révén létrehozott erőmező, melynek ovális a formája.

A 0 a női alapelvet szimbolizálja, melyben mindenfajta élet jelen van. A régi kultúrákban meg volt a Nagy anya elképzelés, mely egyben a halottak, a föld és a termékenység istennője volt. E Nagy istennő anyaölében rejtőző mindenfajta életet ovális szimbólummal jelöltek.

Az 1-es rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy mindig egyenlő önmagával és oszthatatlan. Az ezotériában az 1-es a kezdeményezést, a titkos tanokba való beavatást jelenti. Az ÉN, az EGO száma. A Nap energiája. A lendület, a kezdet. Erős, férfi energia. A Teremtő erő.

A születési számod magában hordja az erősségeidet, és azokat a hiány területeket, amiket feltétlenül meg kell tanulnod kezelni az életben. Ki által tanulhatod meg mindezt, azok által a találkozások által, melyeket más emberekkel átélsz életed folyamán.

Minden kapcsolat lehetőség a tanulásra

Két ember azért találkozik egymással, hogy tanítsák egymást. Fontos, hogy tanulj attól az embertől, akivel együtt élsz. Minden kapcsolat magában hordja annak a lehetőségét, hogy megtanulj valamit az életből, amire nagy szükséged van! A többlet számok azok az energiák, amiket adhatunk egy kapcsolatban.
 
A hiányzó számok, azok a hiányzó energiák, amikre szükségünk van egy másik ember többlet energiáiból. Ezeknek a hiányzó és többlet energiáknak a segítségével képesek vagyunk tanítani egymást. Közös eszmények, közös célok - nem lehetnek csak az egyik fél álmai, nincs Te és Én, csak Mi. Addig van értelme a kapcsolatnak, míg mindketten fejlődnek. Érdemes megnézni, hogy általában azok a területek, ahol az egyiknek hiányosságai vannak, ott a másik energiái működnek.

Nézzünk egy érdekességet!
1965 02 26 = 1993
1962 06 24 = 1992
Ez két születési dátum. Ha behelyettesítjük a számokat a négyzetrácsba, elemezni tudjuk ezt a két embert. De mi most egy másik szálon fogunk elindulni. Nézzük meg, mi a feladata ennek a két embernek együtt? Meddig maradnak együtt?
A számok energiái és a Tarot kártya szimbólumai nagyon jól kiegészítik mindig egymást.
1993 + 1992 = 3985 = 7

Tarotban a 7-es kártya, a Diadalszekér. A siker kártyája. Ez a két ember együtt sikeres, külön is lehetséges, de már nem biztos. Feladatuk a siker megteremtése. Addig maradnak együtt, amíg ezt meg tudják teremteni.

Dolgaink, feladataink karmikusak. Hoztuk, vállaltuk őket. Ugyanezen az úton meg tudjuk nézni szülő - gyerek, testvér - testvér, barát, illetve bármilyen kapcsolatot.

Nem kell mindig a jeleket figyelni, mert ezzel a legfontosabb törvényt, a szabad akarat törvényét mellőznénk. De érdemes megtanulni észrevenni őket, hogy ne menjünk el mellettük.

Misztikum vagy valóság? Szerinted? Engedd meg, hogy egy idézettel zárjam ezt a cikket. Az idézet érdekessége a kor, amiben született és a szerző, aki mondta.

Valóban létezik az, ami számunkra megközelíthetetlen. A természet titkai mögött mindig marad valami finom, érinthetetlen és megmagyarázhatatlan. Ennek, az értelmünket meghaladó erőnek a mindenek feletti tisztelete az én vallásom!" (Albert Einstein)

Írta: Sivadóné Szabó Krisztina - számmisztikusKapcsolódó információk

Cikkek

A cigánykártya rejtelmei
A számmisztikával 2009-ről III.
2009 számok és tarot
Számmisztikai iránytű
2010: számok és tarot

       

Események

Ezoterikus tanfolyamok
Számmisztika tanfolyam
Ezoterikus tábor Nyíregyházán
Cigánykártya tanfolyam
Tarot tanfolyam

Szakértők

Sivadóné Szabó Éva Krisztina
energiagyógyász (prána)

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS