Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

A Spiritusz! A tűz! II.

spiritusz, tűz, önismeret

A megfelelésről jut eszembe. Vajon mikor akarunk megfelelni és miért?


A megfelelési kényszer hatására olyan dolgokat teszünk meg, amelyeket valójában nincs is kedvünk megtenni! Emögött, egyik okként nagyon gyakran valamiféle bűntudat áll!

A másik ok hasonlít a bűntudathoz, és ez nem más, mint a szerethetőségem hitének az elvesztése!
Tapasztalatom szerint nem nagyon van olyan ember, akinek ne lenne ezzel problémája!

Vagy három héttel ez előtt megpróbáltuk megkeresni, hogyan vesztettem el én a szerethetőségem hitét! Keresni kezdtünk, de valami más találtunk! Úgy is mondhatnám, hatalmas ajándékot kaptunk, kaptam a gyakorlat végzése során!

Egy új technika alapjait raktuk le!
Amikor megpróbáltuk megkeresni az első alkalmat, egy teljesen más vonal kezdett felszínre kerülni, aminek vezér fonala a félelem volt! Kiderült, nem tudom kezelni a „Mi lesz ha…?, Mit fogok csinálni akkor, ha…?, Hogyan fogom én megoldani…?” kérdéseket. Kiderült, hatalmas bizonytalanság és félelem kísérte végig az életemet, és ez olyan méreteket öltött mire iskolába kerültem, hogy minden reggel hányingerrel indultam, és egyszerűen féltem átmenni az udvaron, mert egy másik épültben volt az osztályunk! Mindig is kerültem a konfrontációt, mert mi lesz, ha…? Úgy döntöttem, szófogadó leszek, mert a felnőttek tudják, mi jó, hogyan kell ezt vagy azt megoldani! Ezzel a felelősséget is letettem magamról!

A gyökerek nagyon mélyre vezettek! Már a magzati létben megjelent a kétségbeesés és a félelem, a tehetetlenség, az érzés, hogy valamit meg kell tennem, de én nem tudom, mit és hogyan? Mintha valami nem stimmelne!
A gyakorlat végzése közben így megszületett egy új gondolat, és a gondolat egy újfajta technika kialakítását eredményezte: valószínű, hogy egy információ megragadt bennem a köztes létből, mert nem volt teljes a felejtés: Ez adta a késztetést, hogy tennem kellene valamit, de a „mi”-ről és a „hogyan”-ról már nem volt információ.

És a problémára megszületett a megoldás, a gyakorlat, ahol is két énem beszélgetett. Az egyik, aki elkészítette az élettervemet még a közteslétben, a másik a magzati lét 6. hónapjában volt jelen, a harmadik pedig a mostani énem volt! A három fél beszélgetése elvezetett a megoldáshoz és a feloldáshoz.
A gyakorlat befejezését követő érzést a halál közeli élményhez hasonlíthatnám, melynek átélése után megváltozik minden, mert rátalál a spirituszra. Innentől kezdve már nincs mitől félni! Kinyílik a világ, és rátalálunk az igazán fontos dolgokra!
A gyakorlatnak azért tagadhatatlan előnye, hogy ehhez nincs is szükség valódi halál közeli élmény megtapasztalásához!

Írta: Szakolczai SzabolcsKapcsolódó információk

Cikkek

A kék hullám csúcspontja, a lila nap
A fehér hullám kék napja
A narancs hónap sárga hullámának első, vörös színű napja
Vörös hullám, Arany nap
A 11. nap: Királykék

       

Események

Lélekre hangoló *Önismeret a Bach-virágok rejtélyes világán keresztül
Szabolcsi Várjátékok
Asztrológiai körséta: Vízöntő időszak - Előadás, beszélgetéssel
Asztrológia: Útmutató önismeretfejlesztéshez, az élethez - előadás
Művészetterápia, önismeret

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS