Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Angyalszárnyak suhanása

angyal, tanácsadás, önismeret, energia

Gyerekkorunk meséi tele voltak velük. Akkor nemcsak hittük, de talán még láttuk is őket.

Gyerekkorunk meséi tele voltak velük. Akkor nemcsak hittük, de talán még láttuk is őket. "Okos" felnőttként már csak titkon bízunk létezésükben.


Tétován keressük a magyarázatot kilátástalannak tűnő helyzetek megoldódásakor, életveszélyes szituációk megúszása után.
Igaz egyre többen élnek közöttünk olyanok, akik nem csupán érzékelik, de kezelni is tudják az angyali energiákat, mi mégis fentartással közeledünk az angyali energiák megtapasztalása felé.


Az angyalok a közvetítők a teremtő és az ember között. Az arkangyalok az egész földért cselekszenek, mindig itt vannak velünk. Őket soha nem kell kérnünk, ők aszerint rendezik a sorsunkat, ahogy a „nagy könyvben” meg van írva. Ők inkább a feladatokra koncentrálnak. A személyes angyalainkat viszont meg kell kérni, ha szeretnénk, hogy segítsenek.


Sokan nem hisznek az angyalokban, mert létükre nincsen kézzelfogható magyarázat számukra, de attól, hogy olyan dimenzióktól kérünk segítséget, melyek a józanész számára megfoghatatlanok, attól a dolgok még léteznek és működnek. Itt élünk a földön, két lábbal állunk a valóság talaján. A kérdés, hogy működik-e egy módszer vagy nem. Aki megengedi magának a tapasztalatszerzést ezen a területen, annak világunk új dimenziói nyílnak meg.


Sokszor kérdezik a kétkedők azt is, miért történnek tragédiák, ha egyszer ott vannak az angyalok, és védeniük kellene minket!
Az angyalok azonban nem avatkozhatnak bele olyan dolgokba, melyek benne vannak az adott ember élettervében. Számtalanszor hallottunk már olyan történetet, hogy valaki hiába tett meg mindent, hogy feljusson egy közlekedési eszközre, mégsem sikerült, majd később a járművel tragédia történt. Neki nem kellett ott lennie! És ennek az ellenkezőjére is van példa.

Az angyalkommunikáció során megtanulhatjuk a kapcsolatfevételt a személyes angyalokkal

Általában csoportosan készülünk fel a folyamatra. Minden problémánkat, melyek foglalkoztatnak minket, átdolgozzuk meditációban. Ezután átengedjük magunkat a szeretet érzésének. Sokan úgy képzelik, hogy akkor ott áll előttem az angyal hatalmas szárnyakkal. Nem így van. Ez egyszerűen egy olyan belső energia átélése, megtapasztalása, amelyben jól érzzük magunkat. Sok lelki problémánk van, melynek megoldásához jó lenne segítséget kérni, de nem tudjuk, kihez forduljunk.

Döntenünk kellene, de képtelenek vagyunk rá. Ilyenkor segítségül havhatjuk őket. Nem kell túlmisztifikálni a dolgot! Elég, ha tudomásul vesszük, van egy olyan szféra, amely működik, ha akarjuk, ha nem, és hogy vannak közöttünk olyan emberek, akik képesek ezzel a speciális szférával felvenni a kapcsolatot. Semmiféle hókusz-pókuszolás nem fér bele ebbe a világba! Az emberek egyszerűen nem érdemlik meg, hogy becsapják őket.

Írta: Tibáné Ildikó

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Sikerre születtünk!
Kék hullám, Magenta napja
A szűz istennők
Skorpió jegyébe lép a Szaturnusz
Sárga hullám harmadik, Kék napja

       

Események

Jógatábor 2012.
Társismeret, emberismeret, világismeret
Csung Jüan Csikung I. szint Tanfolyam Nyíregyházán
"Tanulom magam” önismereti műhely
Csikung elvonulás

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS