Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

A számmisztikával 2009-ről I.

2009, előrejelzés, számmisztika

Ismét léptünk egyet, és megérkeztünk. Igaz, minden nap lépünk egyet az előző év...

Ismét léptünk egyet, és megérkeztünk. Igaz, minden nap lépünk egyet az előző év ugyanazon napjához képest, de ez a lépés most új energetikai rendszerbe vezetett, a 2009-es év energetikai rendszerébe.

Mindnyájan érezzük, „sűrű” körülöttünk a világ. Az események életünk minden területén hipersebességgel száguldanak körülöttünk, ezért talán nem lesz haszontalan, ha megértjük, mit is vár tőlünk 2009! Mely energiák pozitív működtetésével tudjuk megőrizni egyensúlyunkat az idén.

A 2-es szám mögötti tartalmak megélése ezer éven át feladatul szolgál az emberiség számára, úgyhogy érdemes nagyobb gondot fordítanunk értelmezésére. A 2-es a Hold száma, a női energiaminőségek képviselője. Sok-sok árnyalata közül a legjelentősebb talán, hogy a racionalitás által vezérelt 1900-as éveket követően, - ahol minden a dolgok agyonelemzésén, az értelem mindenhatóságán, az egó felépítésén, a féri típusú teremtő energiaminőségek megélésén alapult – 2000 óta előtérbe került az intuíció. Ezt az energetikai változást elsősorban a mitológia, a misztikum, az ezotéria, az okkult tanok, az alternatív módszerek alkalmazásának térhódítása tükrözi.
A 2-es szám ezen kívül az együttműködésről, az alkalmazkodásról is szól. Arról, hogy a céljainkat ne mások háttérbeszorításával, önmagunk előtérbe tolásával, nem mások eltiprásával, hanem a velük való egyenrangú együttműködéssel valósítsuk meg. És itt lép be egy nagyon fontos mozzanat. A 2-es rendkívül könnyen alárendelődik, kiszolgáltatottá válik, ha nincsen tisztában saját értékeivel, ha megkérdőjelezi önmagát, a vágyait, az érzéseit, az értékeit, mindazt, amitől jól érzi magát a bőrében, az életében. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a mai kor embere feltérképezze önmagát, megértse, mivel egy rendszer része, a rendszer csakis akkor működik, ha ő azt a helyet foglalja el benne, ami neki rendeltetett, ha hű marad önmagához. Ez a belső késztetés az oka, hogy ma már egyre többen fordulnak az önismeret és az önfejlesztés felé, választják az egyéni vagy csoportos terápiák valamelyikét, ha úgy érzik, életük buktatóin képtelenek egyedül túljutni.
Az egyenrangú együttműködés ugyanis csakis önmagát ismerő, saját lényét, értékeit tisztelő, erős személyiségek között alakulhat ki. Csakis így kerülhető el az alávetettség, a kiszolgáltatottság, mely minden esetben az önbecsülés és az önbizalomhiányából ered. Egy önmagával elégedett, önmagát szerető, erős, harmonikus egyéniség soha nem akar mások fölé kerekedni. Aki valóban erős, soha nem erőszakos. Aki valóban hisz a hatalmában, soha nem kíván mások fölött hatalmaskodni.
Éppen ezért 2000-től kezdődően lejárt a „magányos farkasok” kora. Az időminőség a közösségek, a társulások, az együttműködések létrejöttének kedvez. A 2-es nem az „én”-ben, hanem a „mi”-ben gondolkodik. Egymás segítésében, támogatásában, egymás felemelésében.

Írta: Moldván Kata

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Számmisztika és Tarot II.
2011: számok és tarot
2012: számok és tarot
Számmisztika
Számmisztikai iránytű

       

Események

Ezoterikus tábor Nyíregyházán
Ezoterikus tanfolyamok
Számmisztika tanfolyam
Számmisztika tanfolyam

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS