Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

A számmisztikával 2009-ről III.

számok, számmisztika, előrejelzés, 2009

Nos! Elérkeztünk a 2009-es év tárgyalásánál a végösszeghez, a 11-es számhoz...

A mesterszámok minden esetben valami nagyszabású, küldetés jellegű feladat elvégzését várják tőlünk. Az 1-es szám önmagában az önmegvalósításról, a kreatív önkifejezésről szól. Arról, hogy megkeressem saját értékeimet, azt, ki vagyok én, miben vagyok a legjobb, mi az, amit hittel és szeretettel tudok végezni, amivel a legtöbbet adhatok a világnak! Nem önmagamnak, nem a zsebemnek, nem a hiúságomnak, nem az önzésemnek, nem a félelmeimnek; a VILÁGNAK! És a világgal nem kerülhetek másként kapcsolatba, csupán a közvetlen környezetem keresztül.  Azzal, hogy ahol éppen vagyok, ott a lehető legtöbbet hozom ki önmagamból és az adott helyzetből.


Nem kell mindenkinek 007-es ügynökké a válnia, hogy küldetését beteljesítse. Nem kell megmentenünk a világot, elég, ha önmagunkat megváltjuk, megváltoztatjuk!

És emberek! Vegyük észre! Ezek a dolgok nem mondanak ellent egymásnak, mert ha azt csinálom, amit a legjobban tudok, amit a leginkább szeretek csinálni, akkor a legtöbbet teszem, önmagamért és a világért. Ekkor elégedett leszek, megadom magamnak mindazt, ami harmonikussá tesz, sikereket érek majd el. Anyagi téren, kapcsolataim terén!

Légy önmagad!
A 11-es kétszeresen közvetíti felénk ezt a belső késztetést! Légy önmagad! Az eddigi tapasztalataid, tudásod felhasználásával reformáld meg önmagad. Újíts! Hozz létre új módszereket, új kapcsolatokat, új megoldásokat, új szervezetek, új szövetségeket, új élettereket! Küldetésed van! Teljesítsd! Épp azt, ami a tiéd.

Lehet, hogy most sokan gondolják! Istenem, ez a nő miről beszél, miért jár a fellegekben? Mit jelent ez konkrétan? Mit tegyek és mit ne?! Konkrétan megmondani nem tudom! Csak annyit tudok, hogy nem dughatjuk a homokba a fejünket, ha gondjaink vannak, nem mutogathatunk másokra a felelősséget mindig másokra tolva; ha a főnököm igazságosabb lenne, ha a feleségem kedvesebb, ha a gyerek szófogadóbb…

Hallgatnunk kell a megérzéseinkre, egymást segítve kell tovább haladnunk az utunkon, nem juthatunk előre (büntetlenül) mások ellenére. Együttműködés, önmagam és a másik megértése, elfogadása, közös tervek, vállalkozások megvalósítása úgy, hogy eközben nem veszítem el saját magamat. A becstelenség, mások kihasználása, kizsigerelése csak rövidtávon hozhat eredményt, hosszú távon csak sikertelenség és boldogtalanság lehet a következmény. (Ez akár a bolygónkkal való bánásmódra is vonatkozik!)

Erre szólít minket a 11-es mesterszámban megbúvó 2-es is! Csakis közösségekben, csakis a „mi”-ben gondolkodva juthatunk előre. Nincs más út! Hogy ezt ki hogyan éli meg az életében? Kedvesebb, megértőbb lesz a férjéhez, türelmesebb a feleségéhez, több időt tölt a gyerekeivel? Munkahelyet változtat, ahelyett, hogy a főnökét szidná, saját lábára áll és vállalkozni kezd? Mindenkinek csak éppen annyit kell reformálnia az életén, ami éppen az orra előtt várja őt. Ellenkező esetben a 11-es robbant! Villámcsapásszerűen lesújt! Felforgat, megtisztít, ha akarjuk, ha nem.

Az elmondottak éppen azt szolgálják, hogy ez ne így legyen. Ne várjuk meg, amíg a fejünkre dől a ház, amíg összedől az életünk. Csupán az éppen esedékes változtatások elvégzésével megelőzhető mindez!

Írta: Moldván Kata


Kapcsolódó információk

Cikkek

Számmisztika
Számmisztika: mi a sorsfeladatod?
A számmisztikával 2009-ről II.
Számmisztika és Tarot I.
2009 számok és tarot

       

Események

Számmisztika tanfolyam
Ezoterikus tábor Nyíregyházán
Ezoterikus tanfolyamok
Számmisztika tanfolyam

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS