Hírlevél feliratkozás
Otthon

Afeng shui öreganyja

feng shui, térrendezés, vaszati

Húha! Nagy fába vágom a fejszémet, már érzem!

Húha! Nagy fába vágom a fejszémet, már érzem! Egyrészt, mert maga a téma is nagy! Másrészt, mert a környezetemben, aki műveli, igen közel áll hozzám, harmadrészt kevesen tudnak róla, ezért talán nehezebb lesz elfogadtatni, negyedrészt lehet, hogy kétszer annyit kellene írni róla, hogy világossá váljon a lényeg!
 
És azt hiszem, ennyi nehézség elég lesz mára! És persze eszembe jut, nagyobbik lányom tekintete, amikor azt magyaráztam neki, hogy az emberek általában a könnyebbik utat választják… Mindketten elhallgattunk, ő lassan felemelte a fejét, félig nevetve, félig szemrehányóan, félig elismerően, szóval kódolhatatlanságától kifejezően rám nézett, és fejcsóválva azt mondta: „Én ismerek valakit, aki szinte mindig a nehezebbiken indul el!!!” Mindketten tudtuk, kiről beszél! Úgyhogy, mit nekem holmi vaszati-cikk arról hogy miről is szól a vaszati!

Vaszati! Először is le kell szögeznem, a vaszati segítségével igenis a könnyebbik utat választhatjuk életünk útveszőiben botorkálva! Persze mindazok után, ha elvégeztük a vaszati által javasolt szükséges változtatásokat az otthonunkban.

A vaszati ugyanis térrendezés és térenergetika! És most ne legyintsenek, hogy ugyan! Akkor ez a feng shui, csak más nevet adtak a gyereknek! Nem!  Ez nem a feng shui! A feng shui anyukája, vagy apukája, vagy öreganyja vagy mittudomén!

A feng shui ugyanis a kínai, és a fiatalabb, a vaszati az indiai és az öregebb! A védikus alapokból nőtt ki a feng shui, aztán valahogyan tőlük átvéve terjedt el, formálódott (néhol deformálódott?) és vált trendi nyugati árucikké.

A vaszati nekem bölcsebb, csöndesebb, tisztább, összetettségével együtt is áttekinthetőbb és könnyebben érthető!

Én azért zártam a szívembe – talán már az első találkozást követően – mert, ami zavart a feng shui-ban, az itt nem létezett. Ugyanis én a feng shui-nál attól sokalltam be, hogy az irányok és az égtájak állandóan változtak, attól függően, hogy a valódi égtájakat, vagy a ház, a lakás, a szobák bejáratait vettük figyelembe! Ez nekem sok volt! Nem csupán azért, mert nehezen követhetővé tette a rendszert, hanem azért is, mert akkor most mi van? Kérdeztem szőke ártatlansággal: akkor most az égtáj, és a hozzá tartozó energia az állandóan vándorol, mint az Orbán lelke? Na, jó! Akkor nekem ennyi a feng shui-ból! (Ami persze semmi mást nem jelent, csak, hogy Katika lelkének nem jön be a feng shui! De attól én nem vitatom el a létjogosultságát és a működését és az eredményeit sem!!!)

Aztán jött a vaszati! És minden megoldódott! Számomra! Az égtájak mindenhol ott maradtak, ahol vannak, és passsz! Minden helyiségben ott van észak, ahol valójában! Ó, micsoda megnyugvás!

Aztán jöttek a gyakorlati tapasztalások, melyeket először a nagy fekete szekrényem áthelyezése révén éltem meg, aztán jöttek a történetek a szakembertől, melyek megdöbbentettek, mert a lakás jellegzetességeinek meghallgatása után Zsuzsa, hozzávetőleges pontossággal elmondta, milyen családon belüli konfliktusok, betegségek, tragédiák lehetnek jelen az adott lakásban élők életében! Aztán az illető minden esetben visszaigazolta a diagnosztika helyességét! Megdöbbentő volt…

Aztán elkészült a lakásom vaszati szakvéleménye! Egyébként, mint kiderült, a lakásomat ösztönösen jól rendeztem be! Szeretek is benne lakni. A hibák, melyek még megoldásra várnak, valóban életem hiányosságai, mint például a társ hiánya! De már dolgozunk az ügyön! Villanyom már van a fürdőszobában. A spájz problematikája okoz még némi fejtörést!

De térjünk vissza a szakvéleményhez!
Először is 18 oldal! A lakásom alig ötven négyzetméter se!

Az elemzés első részében 10-12 frappáns mondatban összefoglalásra kerültek az alapvető erények és hibák! Ebből azonnal láthatom, hogy hol kell változtatni, javítani!

Aztán jön a következő döbbenet!
A vaszati ugyanis azt mondja, hogy a lakásunk a második horoszkópunk, mely vagy segíti a születési horoszkóp megvalósítását, vagy lassítja azt!

Így aztán elkészült a személyes horoszkópom, melyet rávetített Zsuzsa a lakásom alaprajzára! Kiderültek az újabb korrekciós igények, majd meghatározásra került a saját égtájam meghatározása! Vagyis az, hol érnek engem a legkedvezőbb energiák a lakásomon belül. Kiderült, a saját égtájamnak megfelelő helyen van az ágyam, és a dolgozó sarkom szintén jó helyen van! Tudom! Imádok ott aludni, és lenni, ahol az ágyam van, és szeretek ott dolgozni, ahol az asztalom!

Nem megyek végig az elemzésen! Türelmetlen lettem, mert, ahogy átolvastam az elemzést, legszívesebben azonnal itt hagynám a cikket, és azonnal hozzálátnék a lakás kritikus pontjainak javítgatásához, mert istenuccse! Azok a problémáim a jelenlegi életemben, ahol a lakásban is gondok vannak energetikailag!

És most közlöm a szkeptikus olvasókkal! Nem vagyok fanatikus, nem vagyok félőrült, nem ment el az eszem! Nem gondolom, hogy csupán attól, hogy elvégzem a javasolt változtatásokat, megveszem az ajánlott jantrákat (mivel a közfalat például nem óhajtom kivágatni, és a lépcsőház belseje felé sem fogok ablakot nyitni), egy csapásra megváltozik az életem! 
 
De abban igenis hiszek, hogy a változtatások elvégzésével olyan energetikai folyamatokat indítok el magam körül, melyek nem gátolni fogják a vágyaim, terveim megvalósítását, hanem segíteni! És mivel tapasztalatból beszélek, a nagy fekete szekrényre gondolva, nem bánom, ki, mit gondol! Megyek, és első körben kirámolom a spájzomat!!! Aztán jöhet a többi! Akinek pedig még több kérdése van a vaszati kapcsán, tegye fel Farkasné Zsuzsának, aki almamag tag, és büszkén mondhatom, hogy az ország egyik legjobb vaszati szakértője!


Szakértő  témában: Farkasné ZsuzsaKapcsolódó információk

Cikkek

Farkas Gyuláné életvezetési tanácsadó
A vaszati időtlen tudomány
Influenza mentes otthon
A karácsonyfa helye és színei
Gyermekeink és az égtájak

       

Események

Vaszati I. tanfolyam
Vaszati I. tanfolyam
Vaszati Műhely
Vaszati Műhely
Vaszati I. tanfolyam

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS