Hírlevél feliratkozás
Életmód

A végleges fogyás felé

fogyasztó masszázs, zsírégető masszázs, cellulitis

Zsírégető masszázs! Már látom, hogyan forgatják ég felé a tekintetüket a sportemberek...

Zsírégető masszázs! Már látom, hogyan forgatják ég felé a tekintetüket a sportemberek, a személyi edzők, a trénerek, életmód tanácsadók! Persze! Tisztában vagyok vele, ha igazán hosszú távú eredményt szeretnénk elérni testünk formálásában, az nem működhet a mozgási-, a táplálkozási szokások, az életmód megváltoztatása nélkül.

Azonban az is tagadhatatlan, hogy amíg nem vagyunk elég erősek, következetesek, kitartóak, adhatunk magunknak egy kis szelíd támogatást a zsírégető masszázs segítségével az igazi folyamatok beindításához.

Mi is a zsírégető masszázs legfőbb jellemzője? Nekem elsősorban a különleges, tejes állagú krém illata volt csábító! Imádtam! Bizonyára azért, mert olyan átható gyógynövény illata volt, hogy amikor a masszőr elkezdte a testem „kritikus” értsd hájas, (na jó: kipárnázott) részeire kenni, elöntött az a boldog tudat, hogy „Istenem, gyógynövények, gyógynövények, gyógynövények!!!

Milyen nagyszerű tettet hajtok végre a bőrömmel, a testemmel (és ugye, így a lelkemmel!) Hiszen a bőrömön keresztül olyan áldásos jóságokat juttatok a szervezetembe, melyek miatt a sejtjeim bizonyára hálaéneket zengenek majd az örömtől! Aztán gyorsan nekiállnak kiönteni magukból a csúnya méreganyagokat. A zsírsejtjeim felszabadulnak a ronda kis csomagocskáktól, és én elkezdek karcsúsodni!”  

És láss csodát! A leglátványosabb javulás a pocakomon jelentkezett. Az édes kis dombocska, - mely azért nem mindenki számára okozott bánatot – lassan kezdett feloldódni, de ami még ennél is nagyszerűbb volt, a bőröm látványosan vált egyre rugalmasabbá, és nekem ez szintén sokat jelentett, mert a kilók nem voltak azért elviselhetetlenül sokan feleslegben.

A dekoltázsom egészen fantasztikusan kisimult, és a belső comb felülete, mellyel legkevésbé voltam kibékülve, szintén feszesebbé vált. A felkar két akupunktúrás pontjának kenegetése állítólag szintén beindította a krémben lévő hatóanyagok miatt a szervezet, méregtelenítését, és az étvágy csillapításában is jelentkezett.

Valóban kevésbé voltam oda a kajáért abban az időben! Mivel azonban én az eredményt a szememmel, a kezemmel és a ruháimon mértem. És elégedett voltam. Nem csináltam végig egy teljes kúrát, hiszen csak kíváncsi voltam, hogy mi történik, ezért nem tudok beszámolni arról, mi lett volna, ha! Azonban számomra az is meggyőző volt, amit eddig tapasztaltam.

Igaz azonban, és ebben hiszek! Hogy valódi, hosszan tartó változást csakis a fent említett életmódváltoztatások bevezetésével érhetünk el! Sőt, én még azt is megkockáztatom, hogy az elhízásunk mögött húzódó lelki okok felderítése és megoldása szinte észrevétlenül hozza megával a fogyásunkat is. Ez saját tapasztalat! Persze a masszázs, és a mozgás, és a táplálkozás megváltoztatása hozzásegít minket a gyorsabb eredményhez, és az eredmény megtartásához!

Írta: almama(g)

Rovat: Kipróbáltuk! Ki Próbálta ki?
Kapcsolódó szakértőnk:
Koleszárné GizikeKapcsolódó információk

Cikkek

A masszázs fajtái II.
Harc a narancsbőr ellen

       

Események


Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS