Hírlevél feliratkozás
Oktatás-iskolák

Harmonikusan működő agy – harmonikus élet I.

fény-hang készülék, agytréner,

Nyugtalanul alszunk, nem tudunk lazítani, feltöltődni, relaxálni. Ingerlékenyekké válunk...

A mai kor embere azonban egyre kevésbé tudja megteremteni az agyműködéshez szükséges ideális körülményeket. A minket érő káros stressz, a felénk áramló, szinte feldolgozhatatlan információözön, az örökös megfelelési kényszer, a pénz utáni hajsza, a televízió, a számítógép, a mobiltelefon, mind-mind ellene hatnak agyunk optimális működésének.
 
Nyugtalanul alszunk, nem tudunk lazítani, feltöltődni, relaxálni. Ingerlékenyekké válunk, rossz döntéseket hozunk, pörgünk, pörgünk, pörgünk… De meddig lehet ezt büntetlenül csinálni?! Sokan nyúlnak segítségért nyugtató, altató után. Ez azonban csak a tünetek kezelése, hosszú távú megoldást nem nyújt. Mások meditációs technikákban keresik a megoldást. De kinek van ideje elvonulni, elcsendesedni…?

Mi lehet hát a megoldás?
Századunk hatvanas éveiben a NASA (Amerikai Űrkutatási Hivatal) kutatói felismerték a fény és a hang csodálatos hatását az emberi szervezetre, és kiváló eredménnyel alkalmazták az űrhajósok felkészítésében. Manapság számos ismert és elismert kórház, klinika, egyetem és kutatóintézet foglalkozik a fény-hang terápiával (pl. Stanford Egyetem Orvosi Kar, Oszakai Egyetem Orvosi Kar, a Miami Stresszklinika vagy a Bécsi Egyetem Pszichológiai Intézete.) Magyarországon is több ezren élvezhetik ennek a rendkívül izgalmas technikának az előnyeit.
 
Ez az újfajta berendezés lép a technika bűvöletében élő ember segítségére, hogy visszavezesse őt a természethez, illetve önmagához. A készülék tehát a fény és a hang évezredek óta ismert jótékony hatására épít, s használatával a 21. század passzív meditációs technikájának élvezőivé válhatunk. Segíthetünk a nyugtalan alvás miatt kialakult energiahiányt pótolni, visszanyerhetjük tanuláshoz való képességünket. Növelhetjük toleranciánkat, kreativitásunkat, javíthatjuk memóriánkat, könnyebben vizualizálhatunk, befogadóbbá válhatunk.
 
A fény-hang készülék segítségével „visszatanítható” agyunk számára, hogy a természetes agyhullámokat a napi ciklusnak megfelelően, azaz egyedül is, természetes módon állítsa elő.
 

Írta: Szilágyi IstvánKapcsolódó információk

Cikkek

Csillaglesők
Harmonikusan működő agy – harmonikus élet II.
A fény kígyója 2012 után
Gyerekszoba berendezéshez
A pasikra fókuszálva

       

Események


Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS