Hírlevél feliratkozás
Oktatás-iskolák

Évismétlés előtt, után, ellen!

Bach-virág terápia, lélek, Bach, virág

Egy tudatos odafigyelésre is szüksége van mindazoknak, akik a Bach-virág terápiához,

Mivel érdemes tisztában lennünk a Bach-virág alkalmazását illetően!

Nos, a Bach-virág terápiával elsősorban illető gyermek (felnőtt) aktuális lelki állapotát mérhetjük fel. Azáltal, hogy „rálát” és elfogadja, mi az a lelki tényező (félelem, szorongás, önbizalomhiány, zárkózottság, stb.), ami leginkább gátolja abban, hogy kiegyensúlyozott legyen, hogy jó eredményeket érjen el, máris megindul egy oldás, és ezt a folyamatot a Bach-virág eszencia keverék, mint tényleges szer felerősíti, hatékonyabbá teszi.

Vagyis, ha valaki azt gondolja, hogy egy eszencia keverék megoldja az ilyen-olyan problémáját (különösen fizikait) anélkül, hogy ő egy kis erőfeszítést is tenne érte, akkor ki kell ábrándítsam.

Ugyanis az eszenciák elsősorban tőlünk lesznek hatásosak... Ha engedjük őket hatni... Ehhez pedig szükséges, hogy elkezdjük magunkat figyelni, vagyis szánjunk magunkra időt, törődjünk magunkkal. Fogadjuk el magunkat az árnyoldalainkkal együtt és minősítés helyett, inkább a jobbításra figyeljünk. Különösen fontos ez abban az esetben, ha gyerekről van szó. Ilyenkor természetesen a szülői segítség nélkülözhetetlen, illetve a szülőnek is el kell indulni a változás útján ahhoz, hogy a gyerekben változások menjenek végbe!

Tehát, csak a cseppek szedése nem elég! Egy tudatos odafigyelésre is szüksége van mindazoknak, akik a Bach-virág terápiához, mint alternatív gyógymódhoz fordulnak.

A terápia azért különösen hatékony gyerekek esetében, mert ők még nyitottabbak, a hitrendszerek még kevésbé gátolják őket abban, hogy az eszenciák kifejthessék áldásos hatásukat. A gyerekek leginkább csak JELeznek valamit a felnőttek számára, és a problémák gyökerét a szülőknél kell felfedni, már amennyiben készek erre.

Vagyis kedves Szülők!! Ha gyermekünknek romlik az iskolai teljesítménye, vagy osztályt kell ismételnie, akkor ne tetézzük ezt még azzal is, hogy ezt büntetésként kelljen megélnie, hiszen bár tudattalanul, de a mi figyelmünket akarják ráirányítani valamire, valamire, ami nem jól működik a családban!

A Bach-virág terápia egy rendkívül szelíd gyógymód, a Bach-virág eszenciák pedig természetes készítmények, melyek bátran adhatóak a legkisebbektől a legnagyobbakig, annak érdekében, hogy ne csak az adott problémát orvosoljuk vele, hanem egy gondolkodásmódot is ajándékozzunk gyermekünknek és nem utolsósorban magunknak!

„NE A ROSSZAT JAVÍTSD,  A JÓT FOKOZD!”
Az majd felszívja a rosszat maga körül.
Mindenkiben van jó.
Még egyet mondok: Dicsérj! Akiben, amit lehet.
Az igaz dicséret az épít.
Csodákat fogsz látni.
De sose szépíts – és jó szándékból sose hazudj!”
Fontos tehát, hogy dicsérjünk. Hogy dicsérjük magunkat, a gyereket, másokat.
Mindenkiben van jó, csak fel kell ismerni. Elsősorban ezt erősítsük!!!

Ez lehetne az a szabály, melyet mindenkor szem előtt kellene tartanunk, amikor elindulunk a problémáink megoldásának útján!

Írta: Magera IldikóKapcsolódó információk

Cikkek

A lelkiismeretről
A betegségek lelki okai
Miért érdemes asztrológushoz menni?
A fitoterápia
Az abortuszról

       

Események

A belső MAGunk élesztése a Sóstői Fürdőházban -kristálytálak hangjain
Spirit Revolution- Szellemi, Tudati forradalom
Spirituális Lélekgyógyász képzés
Egésznapos Család és rendszerállítás - másolat
Spirituális Lélekgyógyász képzés

Szakértők

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS