Hírlevél feliratkozás
Otthon

Szingli lányok és fiúk!

szingli, vaszati, párkapcsolat, magány,

Sokan néztek már közületek befelé; Mi az, ami nem oké bennem?

Sokan néztek már közületek befelé, mélyen önmagukba, hibákat keresve; Mi az, ami nem oké bennem? Hol hibázom el mindig? Valentin nap közeledtével különösen fájhat boldog párokat látni magatok körül…

Elhiszitek, hogy környezetünk energiái is segíthetnek, vagy gátolhatnak abban, hogy elérjük céljainkat? Elkeseredés helyett nézzetek körül otthonotokban, a szobában, lakásban, házban, ahol éltek, hátha felfedeztek valamit, ami akadályozza egy párkapcsolat kialakulását.
A Vaszati és ma már a modern fizikusok szerint is, a Föld minden egyes pontjára két irányból érkeznek pozitív életenergiák.
Északról dél felé egy organikus, nőnemű, gyógyító, tápláló, keletről nyugat felé egy szoláris, hímnemű energiaáramlás történik.
Ezek szerint otthonunk északi részének minősége a hölgyekre, a keleti a férfiakra van nagyobb hatással.

Bátran vegyetek elő egy iránytűt, határozzátok meg a lakás északi és keleti területét, bizony lesz, aki egyből felkiált: Hogyan várhatok egy lányt az életembe, ha lakásom északi része zárt, egy ablak sincs ezen az égtájon, piszkos, rendetlen, kicsi helyiségek vannak itt, esetleg egy nagy szekrény, ami mind-mind elzárja az energiák útját!

Lányok! Nem jöhetnek be a fiúk a zárt keleti falon, főleg, ha még a nagyszekrényt is oda húztátok a mamával és a papával! Ha van párotok, nem sokáig érzi jól magát egy olyan lakásban, amelynek keleti részén nincs ablak, pont oda esik a wc, vagy a lomtár!
Azt mondjátok, nem lehet orvosolni egy ablak nélküli falat?
Próbáljuk meg! A szekrényeket toljátok délre, délnyugatra, vagy nyugatra. Rakjatok fel tükröket az északkeleti, keleti és északi falakra- csakis ezekre! -ezzel tágítjátok a teret.
Tegyetek tiszta vízzel kapcsolatos dolgokat ezekre az égtájakra - csakis ezekre!- a víz felveszi és felerősíti a pozitív energiákat: pl. csobogó, akvárium, vizet ábrázoló képek, de egy kancsó tiszta víz is megteszi.
Takarítsátok ki az itt lévő helyiségeket, hogy az energia tisztán tudjon tovább áramlani!

Ha nincs párod és északon, keleten, vagy északkeleten van a wc a lakásodban, érdemes feltenni a Vaszati energiát adó szimbólumai közül az egyiket, a Matsya yantrát.
Északra a Buddha yantrát javasoljuk, ami a Merkur bolygóhoz, keletre a Ramacandra yantrát, ami a Naphoz kapcsolódik. Ezek a szimbólumok azáltal hatnak ránk, hogy otthonunk energiáit harmonizálják.

Persze, nemcsak észak, északkelet és kelet minősége hat a párkapcsolatunkra, de erről majd legközelebb!

Írta: Farkasné Zsuzsa
Rovat: Otthon

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Tudatos gyermekvállalás
A szeretetről kicsit másképp
Fabútor vaszatis szemmel
Vaszati kontra feng shui
Hol és mivel játsszon a gyerek?

       

Események

" És boldogan éltek, míg..." - A párkapcsolat forgatókönyve - Előadás
Vaszati I. tanfolyam
Vaszati Műhely
Vaszati I. tanfolyam
Vaszati I. tanfolyam

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS