Hírlevél feliratkozás
Otthon

Nagytakarítás az angyalokkal

takarítás, angyal, mágia, ezotéria, energia

Kedves nőtársaim ne örüljetek, az angyalok nem végzik el helyettünk a tavaszi nagytakarítást!

Kedves nőtársaim ne örüljetek, nem arra gondoltam, hogy majd az angyalok elvégzik helyettünk a tavaszi nagytakarítást! Amire gondoltam, az a testi és lelki méregtelenítés, érzelmi blokkoldás az angyalok segítségével.

•    Kezdjük talán azzal, hogy megkéred a levegő angyalait, segítsenek neked a lakást a lehető legkevesebb energia igénybe vételével történő rendbetételére.
•    Tested méregtelenítéséhez válassz ki egy napot a héten, amikor kevesebb a teendőd, és azon a napon csak vizet igyál, valamint az egész napi víz mennyiségedet emeld meg legalább két literre!
•    Kérd meg az angyalaidat, hogy a számodra egészségtelen táplálékok (ételek és italok) utáni vágyaid csökkenjenek. A kávé, cigaretta, a túlzott édesség utáni vágy, a szénsavas üdítőitalok, a vörös húsok csökkentik a rezgésszintedet, és nehezítik az angyalokkal való kapcsolatfelvételt, és a szervezetedet megterhelik (bár ha fizikai munkát végzel, akkor szükséged van a nehezebb ételekre).
•    A tavasz beköszöntével egyre több igényed van a szabadban töltött időre, hisz a nap sugarai felfrissítik a tested és a lelked. Ha kertes házban laksz, itt az ideje a virágok és növények ültetésének (a holdnaptár segítségével nagyon jól ki tudod számítani mikor a legjobb az idő erre).
•    Az egészséges testmozgás jó a lelkednek is (futás, séta, gyaloglás hosszabb távon, torna vagy bármilyen izommunkát követelő tevékenység). Az izommunkát azért írom, mert az izmaink nagyon sok érzelmi élményt raktároznak (és lehet, hogy görcsben vannak már tőlük). Igyekezz az izmaidat ellazítani, egy kellemes masszázs, egy kellemes fürdő vagy egy lazító meditációval könnyíteni.
•    Az angyalok elvezethetnek téged olyan helyekre, ahol ezt megteheted és nem biztos, hogy anyagilag megterhelő módon. A lelkedben lévő sérelmeket és tüskéket, amelyeket szereztél a tél alatt, egy meditációban leteheted. A meditáció lényege, hogy bocsásd meg magadnak mindazokat a tetteket, amelyekre nem vagy büszke, kérj bocsánatot azoktól, akiket megsértettél, és bocsáss meg azoknak, akik téged sértettek meg.
•    Kérd meg Mihály arkangyalt, vágja le azokat az érzelmi szálakat, amelyek nem a fejlődésedet szolgálják, és húzza ki azokat a tüskéket a szív csakrádból, amelyeket akkor szereztél, amikor téged bántottak meg olyan emberek, akiket szeretettel vettél körbe. Kérd meg Mihály arkangyalt, hogy segítsen megszabadulnod azoktól a régi sérelmektől, amelyeket már régen hordozol magadban. Most van itt az ideje, hogy azokat a dolgokat letedd, amelyeket eddig halogattál, és megújult erővel indulj tovább az utadon. Hidd el, az angyalok, körbevesznek szeretetükkel, segítenek neked. A természet angyalai is várják már, kérd őket, és azonnal ott lesznek melletted.
•    Így nincs más dolgod, mint elkezdeni a megújulást. Sok türelmet, szeretetet és hitet kívánok számodra. És ne feledd, az angyalokra mindig számíthatsz!

Írta: Szűcs Ildikó angyalterapeuta

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Fehér hullám, Arany napja
2011: számok és tarot
Pulzusvizsgálat a kínai orvoslásban
A kék hullám utolsó előtti, olajzöld napja
Fehér hullám, Királykék napja

       

Események

Vaszati Műhely
Reiki I. Sátoraljaújhely
Ezoterikus tábor Nyíregyházán
Női-férfi energiák
Jógatábor 2012.

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS