Hírlevél feliratkozás
Otthon

Fellendülés, jólét, gazdagság

gazdagság, jólét, vaszati, térrendezés, buddha, buddhizmus

Ugye, milyen jó érzés ezeket a szavakat olvasni!? Főleg azért, mert már hosszú ideje csak az ellenkezőjét halljuk.

Szerző

Farkas Gyuláné (Zsuzsa)
stresszoldás

HÍD-tag

kineziológus

Ugye, milyen jó érzés ezeket a szavakat olvasni!? Főleg azért, mert már hosszú ideje csak az ellenkezőjét halljuk, látjuk, tapasztaljuk magunk körül. Meddig tart és főleg, hogy mennyire hat ránk ez a negatív áramlat, az bizony otthonunk energiáitól is függ.

Sajnos, éppen az a terület van méltatlanul elhanyagolva a legtöbb helyen, amelynek a legszorosabb kapcsolata van a pénzzel. A zárt észak, azaz az ablaktalan falak ezen az égtájon, a hideg északi szeleket zárják ki a házból. Még jobb - gondolják általában az emberek és az építészek is -, ha ide kerülnek a komolyabb fűtést nem igénylő kisebb helyiségek, a wc, illetve a kamra.

Nagyon kevés olyan otthon van körülöttünk, amelynek északi oldalán vannak a nagyobb ablakok, pláne az erkély. Pedig a mai modern szigetelési technológiák egész évben megvédenének bennünket a túlzott energiafogyasztástól.

Azaz télen sem kellene többet fűteni, nyáron pedig nem panaszkodnánk az égető déli napsütésre, hőségre. Nem a klímát kapcsolnánk be, hanem egyszerűen kiülnénk egy északi fekvésű teraszra. A napunk azzal kezdődne, hogy a kora reggeli napfényt élveznénk.

Élveznénk az északról érkező organikus életenergiákat, és mindazt a pozitívumot, amit magukkal hoznak életünkbe: egészséget (amiből szintén kevés van manapság), és pénzt, pénzt, pénzt, jólétet, gazdagságot.

Persze, otthonunk minden területe tesz hozzá, vagy éppen elvesz belőle, ha jól-rosszul rendeztük be, mégis, ha már csak a pénzre tudunk koncentrálni, kezdjük a változtatást északon! Ha tehetjük, vágassunk ide ablakot! (A kicsi is jobb, mint a semmi!)

Ha nem, akkor legyen ez a terület minél zöldebb, de legalább legyenek itt szép, egészséges szobanövények!

Mindig legyen itt egy kancsó friss víz, kellene még egy nagy tükör és egy Buddha yantra is, melynek hatása a Merkúr bolygót erősíti.

A bolygók közül ugyanis otthonunk északi részén uralkodik a Merkúr, aki többek között a pénzügyeinkért is felel. Ha rendben van az északi terület, akkor Merkúr pozitív hatása kellőképpen érvényesülni tud. Ha nincs rendben az északi terület, akkor e bolygó ereje sérül, így a hatása gyenge, vagy akár kedvezőtlen lehet

Ha belátjuk azt, hogy közvetlen környezetünk éppolyan hatással van életünk minden területére, mint születésünk pillanata óta az Univerzum, akkor biztosan megtesszük ezeket a változtatásokat, melyeknek hatását már nagyon sokan élvezik, akik kapcsolatba kerültek a vaszatival.

Írta: Farkasné ZsuzsaKapcsolódó információk

Cikkek

Influenza mentes otthon
Kiderülés - A derűs élet titka
Farkas Gyuláné életvezetési tanácsadó
A karácsonyfa helye és színei
Ötezer éves térrendezés

       

Események

Vaszati I. tanfolyam
Vaszati I. tanfolyam
Vaszati Műhely
Vaszati I. tanfolyam
Laár András : Kiderülés - a derűs élet titka (Nyíregyháza)

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS