Hírlevél feliratkozás
Otthon

Otthonok és jellemek

otthon, család, harmónia, vaszati, térrendezés, asztrológia, tűz elem

Ha felerősödik a tűz elem, akkor nagyobb lesz a valószínűsége, hogy feleségünk...

Azt már tudjuk, hogy minden mindennel összefügg, és ez alól a lakóhelyünk, otthonunk se kivétel. Nézzük hát, mit tudhatunk meg a berendezés alapján a család aprajáról, nagyjáról...
 
I.  Az asszony: tűzrőlpattant, vagy tüzet okád?
Ha otthonunk délkeleti részén felerősödik a tűz elem, akkor sokkal nagyobb lesz a valószínűsége, hogy takaros feleségünk „tűzről pattant menyecskéből” „tüzet okádó házisárkánnyá” válik. Szerencsére nem egyik napról a másikra, és szerencsére tehetünk ellene. Amellett, hogy nem adunk okot felesleges vitára, veszekedésre, (azaz mindig levisszük a szemetet, és a helyére tesszük a papucsot), figyelembe vehetjük a vaszati elveket is.

Otthonunk délkeleti részén ugyanis nagyon jó helyen van a tűz konyha, kazán, gyertya, vagy akár jelképesen piros szín formájában, de nem erősítjük például bejárati ajtóval, bővítménnyel! Arra is vigyáznunk kell azonban, nehogy túlságosan legyengüljön ez a lelkesítő elem, ha nem jelenítjük meg, vagy más elem szorítja ki. Pl. fürdőszoba képében (víz), zárt falak, nehéz, súlyos szekrények (föld), hatására előbb-utóbb azt tapasztalhatjuk, hogy „megalszik a szájában a tej”.

II. A férj: lúzer, vagy nagymenő?
Hölgyeim, választhatunk! Csók és szerelem, vagy hüvelygomba?
Akár saját férfias oldalunkat, akár párunk férfiasságát (racionális gondolkodását, vitalitását, kezdeményező képességét, aktivitását) akarjuk erősíteni, nyissuk meg otthonunk keleti részét a naphoz kötődő szoláris energiák előtt. Vágassunk keletre ablakot, tegyünk fel tükröt, tartsunk itt rendet és sikáljuk mindig tisztára! (Közben azért járjunk el hasonlóképpen északon is, nehogy mi váljunk túlságosan férfiassá, amitől „garantáltan elmenekülnek a pasik”).

Párunk tekintélyét, magabiztosságát növeli a délnyugati terület zártsága, és az, ha megjelenítjük itt a föld elemet. Ezáltal stabilan, két lábbal áll a földön, megállja a helyét a munkahelyén, a család pedig mindig számíthat rá.

III. A gyerkőc: mintagyerek, vagy ördögfióka?

Csemeténk egészségesen eleven lehet, ha kellőképpen odafigyelünk a levegő elem megfelelő megjelenítésére.
A lakás illetve szobájának északnyugati része ne legyen zárt, zsúfolt, ne terheljük le, ugyanakkor az sem jó, ha északnyugaton van a főbejárat. A levegő elemet képviselik az elektromos eszközök (tv, HIFI, számítógép), de a szobájukban inkább a mozgó és mozgásba hozható játékokat, a szélcsengőt, esetleg a kis háziállatukat részesítsük előnyben.
 
Semmiképpen ne aludjon északnyugaton, mert alvása nyugtalan, felületes lesz, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy mozgása és gondolkodása is kapkodó, esetleg koordinálatlan legyen, csökkenjen az iskolai teljesítménye. Súlyosabb esetben mozgáskorlátozottság, vagy hiperaktivitás, légző- és idegrendszeri zavarok is kialakulhatnak.
 

Írta: Farkasné Zsuzsa - Vaszati tanácsadóKapcsolódó információk

Cikkek

Gyermekeink és az égtájak
Jól aludtál?
A sokat tudó almaecet
A vaszati időtlen tudomány
A méhen kívüli terhesség jelei

       

Események

ASZTROLÓGIA A MINDENNAPOKBAN - ELŐADÁS
Merre tovább kis hazánk?-Köztársaságunk „születésnapi” szolár elemzése
Vaszati I. tanfolyam
Vaszati I. tanfolyam
ASZTROLÓGIA OKTATÁS I. modul

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS