Hírlevél feliratkozás
Szépség

A szépség Holt-tengeri titka

Dead Sea, Holt tenger, iszap

Híres fekete iszapjában az óceánok vizénél tízszer koncentráltabban vannak jelen azok az ásványok...

A Holt-tenger egyedülálló hatását már az ókorban is ismerték, amit az egészség és szépség forrásának tartottak. Izrael és Jordánia határán a tenger szintje alatt 400 méterrel húzódó vízfelületével a Holt-tenger a Föld legalacsonyabban fekvő pontja.
 
Több mint 30 %-os ásványi anyag tartalma többszörösen felülmúlja a többi tengerét. Híres fekete iszapjában az óceánok vizénél tízszer koncentráltabban vannak jelen azok az ásványok, melyek lényegesek az egészséges és rugalmas bőr megőrzéséhez.

De hogy ne kelljen egészen Izraelig utaznunk, hogy részesüljünk ebben a „csodában”, a Dead Sea Laboratories több éves kutató munkájának köszönhetően megalkottott egy olyan kozmetikai családot, melyek a Holt-tenger varázsát elhozzák egyenesen az otthonunkba. Ez a kozmetikai családja az egyetlen olyan bőrápolási kollekció a világon, amelyet az utolsó részletig a Holt-tengernél gyártanak felhasználva annak ásványokban gazdag vizét, iszapját, és a környező sivatagos területek növényvilágát, mint a jól ismert aloe-vera, a trigonella és a jojoba.

Az egyedülálló fejlesztés a minderal skin osmoter egy olyan Holt-tengeri ásványokat tartalmazó komplex vegyület, mely a bőr természetes ozmózisát stimulálja, ezáltal a nedvesség a bőr belső rétegeiből a külső réteg felé áramlik. Így fokozza a bőr nedvességmegtartó képességét, késlelteti a bőr öregedési folyamatát, csökkenti a mély ráncok kialakulását, és a finom ráncokat kisimítja. A bőr üdébbé, egészségesebbé és fiatalosabbá válik. A négy fő termékcsaládja mellett a cég gondolt a férfiakra is, kidolgozva számukra egy önálló termékcsaládot.

A termékcsalád egyedülálló abban a tekintetben is, hogy a bőrre kifejtett fiatalító és tisztító hatása mellett igen eredményesen alkalmazható izületi panaszok, valamint a pikkelysömör – psoriasis – kezelésében. Ezt a tényt a Magyar Psoriasis Alapítvány is elismeri.

A kollekció hypoallergén, tartósítószert nem tartalmaz, és mellékhatások nélkül nyújt megoldást a problémákra, elérhető exkluzív lakossági és kozmetikusoknak kabin kiszerelésben is.

Írta: Tóthné Hajzer Krisztina


 

 Kapcsolódó információk

Cikkek


       

Események


Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS