Hírlevél feliratkozás
Szépség

Tanácsok ajakfeltöltés után

ajakfeltöltés, plasztika, plasztikai sebészet, ajak nagyobbítás, tanácsadás

Ajakkontúr-nagyobbítás esetében, a kialakuló duzzanat hosszabb ideig is fennmaradhat

Szerző

dr. Együtt Mihály
plasztikai sebész főorvos

A teljes mértékben természetes anyaggal végzett ajakfeltöltés a szervezetben, az idő múlásával lebomlik, ezért a kezelés eredménye nem tart örökké. Bőrtípustól, életmódtól - napozási szokások, dohányzás, alkoholfogyasztás, éjszakázás -, a kezelés helyétől, a beadott anyagmennyiségtől függően néhány hónap – egy év múlva a kezelés ismétlése válhat szükségessé. Mire érdemes tehát odafigyelni a kezelések után?

•    Közvetlenül a kezelés után enyhe bőrpír, kisebb duzzanat, valamint viszkető érzés jelentkezhet a kezelt területen. Ezek az injekciós kezelést követő átmeneti reakciók, és egy-két nap elteltével maguktól elmúlnak. Ha az ilyen jellegű panaszai mégsem enyhülnek, vagy egyéb mellékhatásokat tapasztal, kérjük, forduljon kezelőorvosához!
•    Kérjük, hogy a kezelést követő 6 órán keresztül kerülje a kezelt bőrfelület érintését! Ezen időszak eltelte után, szappanos vízzel gyengéden megmoshatja a bőrt, és vékony sminket is alkalmazhat.
•    Amíg az enyhe duzzanat illetve a bőrpír meg nem szűnik, tanácsos a kezelt területet távol tartani az erős meleg (pl. szolárium), vagy hideg hőhatástól.
•    Ajakkontúr-nagyobbítás esetében, a kialakuló duzzanat hosszabb ideig, akár egy hétig is fennmaradhat, és az ajkakon egyenetlenségeket okozhat. Mindez azt jelenti, hogy az ajakkezelések végleges eredménye nem közvetlenül a kezelés után, hanem csak néhány nap elteltével ítélhető meg.
•    Amennyiben arcbőrén a korábbiakban hidegérzékenységet tapasztalt, akkor fennáll annak a veszélye, hogy az injekciós szúrások ismét ilyen tüneteket válthatnak ki.
•    Ha Ön Aspirint, illetve ahhoz hasonló gyógyszert szed, abban az esetben fontos tudnia, hogy ez növelheti az injekció okozta apró sebek méretét, valamint fokozottabb vérzést okozhat a kezelt felületen.


Kapcsolódó információk

Cikkek

A plasztikai sebész: stratéga
Virágcsokor a hálás férjtől!
A fül korrekciós műtétei
Angyalszárnyak suhanása
Felavattuk az Almamag-Hidat!

       

Események

XVI. Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS