Hírlevél feliratkozás
Magunkról

Almamag-Híd egészségkártya szabályzat

Almamag Híd Program, egészségkártya

Jelen működési Szabályzat az Almamag MGV Kft.(4400 Nyíregyháza, Hősök tere 10. Cg.:15-09-078680) kibocsátott Almamag-Híd egészségkártya elnevezésű, kedvezményes vásárlásra jogosító Kártya szabályzata.

Almamag-Híd egészségkártya egy az Almamag MGV Kft. által működtetett, kedvezményes vásárlásra és szolgáltatások igénybevételére jogosító, egyszeri 1.500 Ft díjfizetésű kártyarendszer, melyben a tagok a jelen Működési Szabályzatban meghatározott módon, a Almamag MGV Kft partnerei által nyújtott szolgáltatásokra, termékekre kedvezményeket vehetnek igénybe.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a működési szabályzatot időről-időre a kártyatulajdonosok egyidejű értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A Kártyákat érintő minden változásról az Üzemeltető a honlapon tájékoztatja a kártyatulajdonosokat! Egyidejűleg közzéteszi a Működési szabályzat módosított változatát. almamag-híd egészségkártya

Alapfogalmak

Elfogadóhelyek: Azon partnerek köre, akik a kedvezményeket biztosítják. Ezek köre időről időre változhat, melyről üzemeltető weboldalán értesíti a kártyatulajdonosokat.

Jogosult: Az a személy, aki Almamag-Híd egészségkártyával rendelkezik.

Logo (embléma): A kártyán feltüntetett embléma, amely az Almamag MGV Kft., és partnerei által kifejlesztett és kínált szolgáltatások egyedi jeleként utal az adott szolgáltatás teljesítésének, és elfogadásának helyére.

Kártya: Az Almamag-Híd egészségkártya emblémáját viselő, a rendszer kezelésére alkalmas egyedi azonosítóval ellátott kártya.

Kártya kibocsátó: A kártya kibocsátója az Almamag MGV Kft.

Kártyakibocsátó helyek: A kibocsátó által meghatározott helyek.

Kedvezmények: Azon kedvezmények, melyeket a rendszerbe tartozó üzletek, szolgáltatók stb. biztosítanak.

Üzemeltető: Az Almamag-Híd egészségkártya rendszere a Almamag MGV Kft. tulajdonát képezi, aki a rendszer üzemeltetője.

Az Almamag-Híd egészségkártya rendszerhez való csatlakozás módja

1. A kártyajogosult lehet bármely természetes vagy jogi személy, aki elfogadja a Működési Szabályzatot.

2. A kártyához csak az „Almamag-Híd információs pontok” logóval ellátott patikákban az igénylőlap kitöltését követően lehet hozzájutni. Az igénylő lap kitöltője az Üzemeltetővel szerződést köt. A szerződéskötéssel a Működési Szabályzatban felsorolt feltételeket és szabályokat mindkét fél magára nézve kötelezően elfogadja.

3. A kártyát azonnal vagy 7 munkanapon belül, a kijelölt kibocsátó helyeket kapja meg a kártyaigénylő.

4. Hiányos, vagy valótlan adatokkal ellátott igénylés esetén az Üzemeltető jogosult a kártyaigénylést minden indokolás nélkül elutasítani.

5. A Kódigénylés és használat a felhasználók számára 1.500 Ft egyszeri díj megfizetésével jár, melyet a Kibocsátó helyen kell megfizetni a kártyaigénylés és átvételkor.

ADATVÉDELEM

1. A kártyaigénylő az igénylőlap kitöltésével kifejezetten elfogadja, hogy az üzemeltető tárolja az Almamag-Híd egészségkártya kiadásához szükséges személyes adatait, az adatvédelemi jogszabályok betartása mellett. A rendszer üzemeltetője a kártyabirtokosok adatait kizárólag a rendszer működésének megszűnéséig kezeli, ezt követően marketing célokra nem használja fel. Az üzemeltető az általa kezelt adatokat harmadik fél részére nem adja át.

2. Az igénylő lapot a valóságnak megfelelően kell kitölteni.

ALMAMAG-HÍD EGÉSZSÉGKÁRTYA

1. Az Almamag-Híd egészségkártya egy sorszámmal ellátott kártya, mely nem hitelkártya, és nem fizetési eszköz. A kártya az Almamag MGV Kft. tulajdona. A kártyaelfogadó helyeken a kártya által biztosított kedvezményeket csak a kártya felmutatása esetén tudja igénybe venni. A kártya-elfogadóhely/szolgáltató vállalja, hogy az Almamag-Híd program keretében meghirdetett 5 %-os alapkedvezményeken túli kedvezmények összevonhatóak azokkal a kedvezményekkel, melyek szintén az Almamag-Híd program rendszerén keresztül lesznek meghirdetve. A más kommunikációs csatornán keresztül feladott hirdetéseket a kártya-elfogadóhely/szolgáltató nem köteles összevonni az Almamag-Híd program kedvezménnyel.

Javaslat: A jogosult minden esetben tájékozódjon a kártya-elfogadóhely/szolgáltatónál az éppen aktuális kedvezményekről!

2. Kártérítés

Az Üzemeltető a kártyahasználatával kapcsolatban mindennemű kártérítési felelősségét kizárja. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget azért, ha egy elfogadóhely az Almamag-Híd egészségkártya elfogadását megtagadja.

3. A kártya érvényessége

A kártyák a kiállítás napjától visszavonásig érvényesek

4. A kártya elvesztését, megrongálódását a kártyabirtokos köteles bejelenteni az Üzemeltetőnek. A kártya pótlására az Almamag MGV Kft. jelen működési szabályzatának rendelkezései az irányadóak.

Logo

Az Almamag-Híd egészségkártya szerződött partnerei a kártyahasználók tájékoztatására a partnerüzletek portáljain jól látható helyen az Almamag-Híd egészségkártya arculati elemeit tartalmazó figyelemfelhívó tájékoztatást tesznek közzé. (Almamag-Híd egészségkártya elfogadóhely)

Kedvezmények igénybevétele

1. Az igénybe vehető 5%-os kedvezmények érvényességének körét a rendszerben szereplő partnerek állapítják meg. Az újonnan csatlakozott partnerek adatait Üzemeltető a honlapon teszi közzé.

2. A kedvezmény igénybevételéhez a kártyát fel kell mutatni az elfogadóhelyen. A kártya igénybevételének szándékát minden esetben az ajánlatkérés illetve a számla kiállítása előtt a kártya felmutatásával jelezni kell az elfogadóhely felé.

3. A kedvezmények nem gyűjthetőek, nem halmozhatóak és készpénzre nem válthatóak be.

4. A kártyatulajdonos a kedvezmény igénybevételével kapcsolatos bármilyen jellegű probléma esetén jogosult írásban vagy telefonon a rendszer üzemeltetőjéhez fordulni.

Kérjük, hogy a kártyahasználat során szerzett észrevételeiket, tapasztalataikat jelezzék felénk: szerk@almamag.hu.

Kapcsolódó cikkek:Kapcsolódó információk

Cikkek

Almamag-Híd: a kezdetek
Legeza Sándor gyógymasszőr
Dr. Veres Imre bőrgyógyász
Nyerj Almamag-Híd egészségkártyát!
Teremy Sándorné természetgyógyász, reflexológus

       

Események


Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS