Hírlevél feliratkozás
Magunkról

Almamag-Híd egészségkártya szabályzat

Almamag Híd Program, egészségkártya

Jelen működési Szabályzat az Almamag MGV Kft.(4400 Nyíregyháza, Hősök tere 10. Cg.:15-09-078680) kibocsátott Almamag-Híd egészségkártya elnevezésű, kedvezményes vásárlásra jogosító Kártya szabályzata.

Almamag-Híd egészségkártya egy az Almamag MGV Kft. által működtetett, kedvezményes vásárlásra és szolgáltatások igénybevételére jogosító, egyszeri 1.500 Ft díjfizetésű kártyarendszer, melyben a tagok a jelen Működési Szabályzatban meghatározott módon, a Almamag MGV Kft partnerei által nyújtott szolgáltatásokra, termékekre kedvezményeket vehetnek igénybe.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a működési szabályzatot időről-időre a kártyatulajdonosok egyidejű értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A Kártyákat érintő minden változásról az Üzemeltető a honlapon tájékoztatja a kártyatulajdonosokat! Egyidejűleg közzéteszi a Működési szabályzat módosított változatát. almamag-híd egészségkártya

Alapfogalmak

Elfogadóhelyek: Azon partnerek köre, akik a kedvezményeket biztosítják. Ezek köre időről időre változhat, melyről üzemeltető weboldalán értesíti a kártyatulajdonosokat.

Jogosult: Az a személy, aki Almamag-Híd egészségkártyával rendelkezik.

Logo (embléma): A kártyán feltüntetett embléma, amely az Almamag MGV Kft., és partnerei által kifejlesztett és kínált szolgáltatások egyedi jeleként utal az adott szolgáltatás teljesítésének, és elfogadásának helyére.

Kártya: Az Almamag-Híd egészségkártya emblémáját viselő, a rendszer kezelésére alkalmas egyedi azonosítóval ellátott kártya.

Kártya kibocsátó: A kártya kibocsátója az Almamag MGV Kft.

Kártyakibocsátó helyek: A kibocsátó által meghatározott helyek.

Kedvezmények: Azon kedvezmények, melyeket a rendszerbe tartozó üzletek, szolgáltatók stb. biztosítanak.

Üzemeltető: Az Almamag-Híd egészségkártya rendszere a Almamag MGV Kft. tulajdonát képezi, aki a rendszer üzemeltetője.

Az Almamag-Híd egészségkártya rendszerhez való csatlakozás módja

1. A kártyajogosult lehet bármely természetes vagy jogi személy, aki elfogadja a Működési Szabályzatot.

2. A kártyához csak az „Almamag-Híd információs pontok” logóval ellátott patikákban az igénylőlap kitöltését követően lehet hozzájutni. Az igénylő lap kitöltője az Üzemeltetővel szerződést köt. A szerződéskötéssel a Működési Szabályzatban felsorolt feltételeket és szabályokat mindkét fél magára nézve kötelezően elfogadja.

3. A kártyát azonnal vagy 7 munkanapon belül, a kijelölt kibocsátó helyeket kapja meg a kártyaigénylő.

4. Hiányos, vagy valótlan adatokkal ellátott igénylés esetén az Üzemeltető jogosult a kártyaigénylést minden indokolás nélkül elutasítani.

5. A Kódigénylés és használat a felhasználók számára 1.500 Ft egyszeri díj megfizetésével jár, melyet a Kibocsátó helyen kell megfizetni a kártyaigénylés és átvételkor.

ADATVÉDELEM

1. A kártyaigénylő az igénylőlap kitöltésével kifejezetten elfogadja, hogy az üzemeltető tárolja az Almamag-Híd egészségkártya kiadásához szükséges személyes adatait, az adatvédelemi jogszabályok betartása mellett. A rendszer üzemeltetője a kártyabirtokosok adatait kizárólag a rendszer működésének megszűnéséig kezeli, ezt követően marketing célokra nem használja fel. Az üzemeltető az általa kezelt adatokat harmadik fél részére nem adja át.

2. Az igénylő lapot a valóságnak megfelelően kell kitölteni.

ALMAMAG-HÍD EGÉSZSÉGKÁRTYA

1. Az Almamag-Híd egészségkártya egy sorszámmal ellátott kártya, mely nem hitelkártya, és nem fizetési eszköz. A kártya az Almamag MGV Kft. tulajdona. A kártyaelfogadó helyeken a kártya által biztosított kedvezményeket csak a kártya felmutatása esetén tudja igénybe venni. A kártya-elfogadóhely/szolgáltató vállalja, hogy az Almamag-Híd program keretében meghirdetett 5 %-os alapkedvezményeken túli kedvezmények összevonhatóak azokkal a kedvezményekkel, melyek szintén az Almamag-Híd program rendszerén keresztül lesznek meghirdetve. A más kommunikációs csatornán keresztül feladott hirdetéseket a kártya-elfogadóhely/szolgáltató nem köteles összevonni az Almamag-Híd program kedvezménnyel.

Javaslat: A jogosult minden esetben tájékozódjon a kártya-elfogadóhely/szolgáltatónál az éppen aktuális kedvezményekről!

2. Kártérítés

Az Üzemeltető a kártyahasználatával kapcsolatban mindennemű kártérítési felelősségét kizárja. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget azért, ha egy elfogadóhely az Almamag-Híd egészségkártya elfogadását megtagadja.

3. A kártya érvényessége

A kártyák a kiállítás napjától visszavonásig érvényesek

4. A kártya elvesztését, megrongálódását a kártyabirtokos köteles bejelenteni az Üzemeltetőnek. A kártya pótlására az Almamag MGV Kft. jelen működési szabályzatának rendelkezései az irányadóak.

Logo

Az Almamag-Híd egészségkártya szerződött partnerei a kártyahasználók tájékoztatására a partnerüzletek portáljain jól látható helyen az Almamag-Híd egészségkártya arculati elemeit tartalmazó figyelemfelhívó tájékoztatást tesznek közzé. (Almamag-Híd egészségkártya elfogadóhely)

Kedvezmények igénybevétele

1. Az igénybe vehető 5%-os kedvezmények érvényességének körét a rendszerben szereplő partnerek állapítják meg. Az újonnan csatlakozott partnerek adatait Üzemeltető a honlapon teszi közzé.

2. A kedvezmény igénybevételéhez a kártyát fel kell mutatni az elfogadóhelyen. A kártya igénybevételének szándékát minden esetben az ajánlatkérés illetve a számla kiállítása előtt a kártya felmutatásával jelezni kell az elfogadóhely felé.

3. A kedvezmények nem gyűjthetőek, nem halmozhatóak és készpénzre nem válthatóak be.

4. A kártyatulajdonos a kedvezmény igénybevételével kapcsolatos bármilyen jellegű probléma esetén jogosult írásban vagy telefonon a rendszer üzemeltetőjéhez fordulni.

Kérjük, hogy a kártyahasználat során szerzett észrevételeiket, tapasztalataikat jelezzék felénk: szerk@almamag.hu.

Kapcsolódó cikkek:Kapcsolódó információk

Cikkek

Almamag-Híd: a kezdetek
Almamag-Híd az egészséghez
Legeza Sándor gyógymasszőr
Dr. Balogh Zsuzsa fogorvos előadása
Dr. Erfán József onkológus előadása

       

Események


Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS