Hírlevél feliratkozás
Magunkról

Az egészség hídja II.

almamag, Almamag Híd Program, patika, gyógyszertár

Orvosok, alternatív terapeuták és patikák álltak egymás mellé, hogy tudásukat, tapasztalataikat egymás tevékenységének a megismerésével bővítsék.

Szerző

Moldván Katalin


HÍD-tagÉpülnek a pillérek!

Előző írásunkban arról számoltunk be, hogy egy jövőbemutató kezdeményezés élére állt Nyíregyházán az almamag. Orvosok, alternatív terapeuták és patikák álltak egymás mellé, hogy tudásukat, tapasztalataikat egymás tevékenységének a megismerésével bővítsék. Így mindnyájan egy célnak rendelik alá munkájukat, hogy a hozzájuk segítségért, tanácsért, gyógyulásért fordulók számára valóban megtalálják azokat a megoldásokat, melyek a legideálisabbak lehetnek az adott körülmények között.

A városban immár hat patika állt a kezdeményezés mellé. Néhány hét múlva ezekbe a patikákba betérve nyugodtan tanácsot kérhet, ha akár orvosi, akár alternatív gyógyászati megoldásokat keres problémái megoldására. A patika alkalmazottai ugyanis nem csupán információt, de személyes ismeretséget és saját, személyes tapasztalatot fognak szerezni az almamag-hídhoz csatlakozó gyógyító partnerekről és az általuk végzett tevékenységekről. Így valóban tisztában lesznek azzal, hogy adott módszer mit is „tud”, általában, melyek azok a problémák, melyek megoldásában gondolni lehet rájuk mint lehetséges megoldási módokra.

gyógyításMelyek ezek a patikák?

A Platán Gyógyszertár a Hősök terén. A Korzó Patika a bevásárló központban. A Hársfa a Kertvárosban. A Korányi úti Helios, a Top Shop-beli Orchidea és a Vasgyár utca eleji Remény patikákról van szó. Nyíregyházán szeretnénk még két gyógyszertárt bevonni, hogy teljes legyen a város lefedettsége.

A patikák elhivatottságát jelzi, hogy a környékbeli kisebb települések patikái is nyitottak, és szívesen ismernek meg olyan információkat, melyekkel a hozzájuk fordulókat akár a természetes gyógyulási eljárások felé tudják irányítani.

Új szelek fújnak a világban... Az emberek nem csak az orrukig akarnak látni. Ezeket a patikákat elsősorban a gyógyulás szolgálata vezeti!

Minden elismerésünk a számukra!

Kapcsolódó cikkek:Kapcsolódó információk

Cikkek

Orchidea Patika, Nyíregyháza
Felavattuk az Almamag-Hidat!
Dr. Balogh Zsuzsa fogorvos előadása
„Hasonló a hasonlóval”
Dr. Koppányi Artúr: Élővércsepp-analízis

       

Események

HÍD AZ EGÉSZSÉGHEZ Bemutatkozó Egészségfesztivál

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS