Hírlevél feliratkozás
Magunkról

„Hasonló a hasonlóval”

almamag, Budapest, életmód, egészség, közösség

Kiderült, a régi almamag tagok továbbra is kitartanak mellettünk, az újaknak jól jön, ha...Soha rosszabb helyszínt egy almamag közösség alakuló találkozójának…: betűk és könyvek… Különleges betűk, és különleges könyvek, és a papír számtalan, a megszokottól eltérő felhasználása. Budapest, Ráday utca, Könyvesház Galéria.
Vendéglátónk kicsit szkeptikus a témánkat illetően… Alternatív megoldások a gyógyításban, ezotéria? Hm… Hm… Erről beszélhetnénk… De nem tesszük, mert készülnünk kell a vendégeink fogadására. A laptopokat ismét beállítani, hogy az almamag előzetes bemutatkozó anyagát hagy olvasgassák az érkezők…
Akik most is pontosan érkeznek a szombati délutánon.

A légkör hamar fesztelenné válik…. A székek szigorú rendje gyorsan oldódva körré válik, és a bemutatkozó kör végére már beszélgetünk…: értékekről, példákról, példamutatásról, emberségről. Kiderül, itt is nyitott kapukat dönget az almamag: mindenki vágyik az eszmére. Kell egy csapat, kell valahová tartozni, akarunk együttműködni, egymást ajánlani, egymást ismerni, mi terapeuták, gyógyítók. Mindenki egyetért abban, hogy a gyógyítás, egészségmegőrzés területén fontos, a test-lelki problémájával hozzánk, szakemberekhez forduló érezze: valóban rá figyelünk, valóban ő érte vagyunk. Döntéseink, ajánlataink, nem elsősorban a zsebünket, hanem az ő javát szolgálják.

Kiderült, a régi almamag tagok továbbra is kitartanak mellettünk…, az újaknak jól jön, ha a településükön segítünk rátalálni társaikra. Kiderült, olyanok is akadnak, akik Komárom- Esztergom megyébe szeretnék tovább vinni a kezdeményezést, az almamagságot... Olyanok is, akik már meglévő, az ország egész területét felölelő szakmai kapcsolatrendszerüket szeretnék beolvasztani az almamag közösségének rendszerébe. Volt, akinek feltett szándéka az országban élő külföldieket felkarolni az egészségmegőrzés szempontjából.
ŐK mindnyájan úgy ítélték meg: az almamag bármilyen kezdeményezésük mögé képes odaállni, bármilyen ötletük kidolgozását, bevezetését gyorsabbá és körültekintőbbé képes tenni.
A találkozón ismét újabb kapcsolatok szövődtek. A közeljövő kiállítására ígérték magukat egyesek, mások telefonszámot cseréltek, és máris megindult a folyamat, amit semmi nem helyettesít… A személyes benyomások, kapcsolatok ereje felbecsülhetetlen…

A Galéria tulajdonosa pedig nem kérdezősködik, nem teszi fel szkeptikus kérdéseit… Kedvesen megmutatja a pince helyiséget mondván: „ ez a hely alkalmas lehet további találkozók, előadások tartására…”
Az almamag szervezők pedig a boldog fáradtság érzésével búcsúztak egymástól, hogy majd később továbblépve a következő feladatokra folytassák a közös munkát, melyből, te, kedves látogató hamarosan a legtöbbet fogod kamatoztatni a saját életedben…

A legközelebbi találkozó helyszíne: Miskolc!

 Kapcsolódó információk

Cikkek

A gyógyító cseresznye
Akupresszúrával a stressz ellen
Népbetegségekkel szelíden
Élő vércsepp - apró tűszúrás
A mikro ellen I.

       

Események

Spirit Revolution
Almamag-Híd Egészségfesztivál
Spirit Napközistábor 2012. I. turnus
Esőcsepp masszázs bemutató
Reiki I. Sátoraljaújhely

Szakértők

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS