Hírlevél feliratkozás
Magunkról

Vidra Betty: közösségi média

almama, almamag, Nyíregyháza

Mindannyian egy egységes egész részei vagyunk egy nagy körforgásban.

Szerző

Vidra Betty
alternatív állatgyógyász

HÍD-tag

reflexológus

Így nem csak magunkra, hanem a Földünkre is vigyáznunk kell, annak minden élőlényére, de legfőképpen a legkiszolgáltatottabbakra, az állat- és növényvilágra!

 

 

Vidra Betty vagyok. Kerülöm a szőrméket és minden olyan árucikket, ami állatok kínzásával és életének kioltásával járó folyamat eredménye, így évekkel ezelőtt áttértem a vegetáriánus táplálkozásra is.

Fiatal korom óta foglalkoztat az alternatív gyógyászat minden területe. 2007-ben végeztem természetgyógyász–reflexológusként. Elvégeztem a tradicionális reiki I.- II. fokozatát, jelenleg a mesterré válás útján járok.

Az évek alatt kipróbált terápiák bebizonyították számomra, hogy csodálatos dolgokra képesek embereken és állatokon egyaránt.

 

 

 

 


Célom a humán gyógyászat mellett az állatok mentése, alternatív kezelése. Jelenleg állatokat rehabilitálok, és alternatív eljárásokkal kezelem betegségeiket, melyről tapasztalataimat publikálom is majd folyamatosan weboldalamon és szervezeti oldalunkon.

A civil életemben évek óta cégmenedzselési területen tevékenykedek, továbbá a nonprofit szférában is dolgozom immár 11 éve. Ekkor hoztam létre állatvédő szervezetemet, mellyel sintértelepi állatmentéseket folytatunk.

 

 

 


A facebookon több közösségi oldalt is működtetünk, többek között az állatkísérlet mentes termékek oldalát.

Az almamaggal 3 éve találkoztam először, mint természetgyógyász szakember. Már abban az időben is magával ragadott a kezdeményezés lényege: a személyes kapcsolatok, az egymás megismerésén és ajánlásán, támogatásán alapuló közösség összefogása. Az eltelt években az almamag kinőtte magát, és nagy örömmel vállaltam magam is feladatokat ebben a közösségépítő munkában.
 

Én is egységben gondolkodó vagyok, így mindig tudok azonosulni az olyan kezdeményezésekkel és közösségekkel, melyek az összefogást, az egységet és segítségnyújtás és önzetlenség érzését közvetítik.

 

 

 

Az almamagban azt a szolgálatot látom el, melynek révén a közösség tagjai válláról képesek leszünk levenni tevékenységük propagálásának, a szervezési munkának jelentős részét. Hozzásegítjük őket tudásuk lehető legszélesebb körben történő terjesztéséhez.

Fontosnak tartom azt is, hogy az oldal látogatói megtalálhassák azokat a szakembereket, életmódmegoldásokat, melyek megkönnyíthetik, szebbé tehetik az életünket.

Én mindehhez elsősorban a közösségi média használatában, a marketingben szerzett ismereteimet szeretném felajánlani.

Én vagyok az, aki a közösségi média alkalmazásaiba vezetem be a hozzám fordulókat, továbbá az  internetes tervezési- és szervezési feladatokon dolgozom. Kata (almamag alapítója) álmait átültetem a gyakorlatba. Kiépítem azt a hidat, mely az emberek és az állatok világát kapcsolja össze. Gyakorlati tapasztalataim vannak cégvezetési-, reklám és marketing, kommunikáció- és humán területeken egyaránt. Tehát ezen a téren is hasznos segítséget jelenthet ténykedésem.

 
 

Ezeken túlmenően  almamag speciális (állatkísérlet mentes termékek) webáruházának leszek almamája!

 

 

Egyet tisztán látok: mi bármibe kezdünk a weboldal és a közösségépítés kapcsán, egyetlen szándék vezet minket: a lehető legszélesebb körben kiszolgálni az almamag szakembereinek, az oldal látogatóinak az igényeit.

Kedvenc idézeteim:

"A legnagyobb korlát, amivel valaha is szembe kell nézned,
Te magad vagy!"

“A világ amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni... gondolkodásunk megváltoztatása nélkül.” (Albert Einstein)

“Először figyelembe sem vesznek, aztán nevetnek rajtad, aztán harcolnak ellened, és aztán nyersz.”
(Mahatma Gandhi)

http://alternativgyogyaszat.freewb.hu/

http://pcas.hu/Kapcsolódó információk

Cikkek

Almamag-híd: Bemutatkozó egészségfesztivál
Kiss Zita - Pest megye
Felavattuk az Almamag-Hidat!
Fényközpont Nyíregyházán
Gödöllő nyitott szívvel fogadott

       

Események

Müller Péter Nyíregyházán!
Sikeres nők - sikerkönyvek
Helyi Érték Nap
Stresszkezelés I. Mentális Műhely
Ezoterikus tábor Nyíregyházán

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS