Hírlevél feliratkozás
Adatlap

Peti Mária

grafológus
pszichodráma asszisztens

E-mail cím:
pm52b@freemail.hu

Telefon:
70/ 655 8618

Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Tevékenységem végzésének a helye(i):
változóban

Webhely:
http://www.nyirdrama.hu

A problémák, betegségek, melyekben segíteni tudok:

Eljárások:

Lelki, spirituális elemzések, tanácsadás

Grafológia, Gyermekrajz vizsgálat, Párkapcsolat analízis

Rólam
Tevékenység
Fotók
Nyitvatartás
Írások
Események
Akciók

Peti Mária vagyok, jelenleg angol tanárként dolgozom.   A tanításban egyre inkább a megváltozott vagy csökkent képességű emberek, gyerekek tanítása érdekel. Hiszem, hogy mindenki tanulásában nagyon fontos szerepe van lélektani dolgoknak. Ma sajnos nagyon sok elvész az emberi értékekből a tanulás során mind a tanár, mind a diák számára. A tanításban egyik fontos célom, hogy visszahozhassuk a tanulás-tanítás-tudás örömét és az ember tiszteletét

A munkám kapcsán találkoztam a pszichodrámával és a grafológiával is, és keresem az utakat, ahogyan a bennük szerzett tudásomat kamatoztathatnám. .

 A pszichodráma egy un. sajátélményen alapuló csoportterápia., a tagok életében megtörtént eseményekkel dolgozik a csoport, lehetőséget teremtve a múlt traumáitól való megszabadulásra és új szerep modellek tanulására a csoport „védelme” alatt. Feloldódnak félelmeink, gátlásaink, megtapasztaljuk magunkat erős, sugárzó lényként és ez aztán beépíthető a mindennapokba.

Számomra mindig egy csoda megélni, hogy milyen mély bizalmi kapcsolatba tudunk egymással kerülni és milyen „metamorfózison” képesek emberek átmenni ettől a bizalomtól.

A grafológia egy nagyon korrekt, őszinte dolog. Amikor az ember ír, nem kontrollálja magát, az írásból kiolvasható a hangulata, érzelmei, intellektuális képességei  és még sok minden más. A grafológus számára kiváló önismereti eszköz- ez elől nem lehet homokba dugni a fejedet- mihelyt leírsz valamit, rögtön látod azt is, ami vagy nem tudatosult benned, vagy nem akartál tudomást venni róla. Ettől nagyon szép és nagyon nehéz egyszerre.

 

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS