Hírlevél feliratkozás
Programok

Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen


családállítás, hellinger, terápia, lélek, Debrecen

Helyszín:
Hajdú-Bihar megye » Debrecen

Kezdés ideje:
2012.06.24. 00:00

Befejezés ideje:
2012.06.24. 00:00

Előadó:
Harsányiné Székely Anna

Részvételi díj:
Állítóként 8.000ft, képviselőként 2.000ft

Telefon:
06-70/365-5228

E-mail cím:
diakagykontroll@gmail.com

Weboldal:
http://www.diakagykontroll.mindenkilapja.hu

Mindannyian megfogalmaztuk már életünk nehezebb szakaszában, hogy „miért pont én?” „nekem miért nem sikerül?” „már megint ugyanazt a hibát követem el, miért?” "mi okozhatja testi-lelki bajaimat?" és ki tudja, hány hasonló kérdésünk van még. A családállítás módszere választ ad ezekre, s az ehhez hasonló kérdésekre, s a válasz adáson túl lehetőséget nyújt a megoldásra is, hiszen mind a magyarázat, mind a megoldás lehetősége a családi rendszerünkben található.
A családfelállítás Bert Hellinger nevéhez fűződő terápia. A terápia Magyarországon 2000 óta családleképezés, családfelállítás , családállítás neveken vált ismertté.

Mindannyian szembesülhettünk már azzal a ténnyel, hogy legszemélyesebb közegünkben, a családban megnyilvánuló érzelmek és események sokszor érthetetlenek, és megnyilvánulásuk szintjén nem is befolyásolhatóak. Ezek mélyben zajló folyamatok következményei, melyek eredete a hétköznapok embere számára mindeddig nem volt ismeretes, hozzáférhető illetve korrigálható.

Bert Hellinger abból a felismerésből indult ki, hogy az élethelyzeteinkben felmerülő problémák nem mindig vezethetők le közvetlenül a saját életünkben zajló eseményekből. Annak az energiamezőnek köszönhetően, ami láthatatlanul összeköt felmenőinkkel, életünkkel meg nem oldott problémákat jeleníthetünk meg, és akarattalanul vehetünk át sorsokat, feladatokat.

Az ezzel való szembesülés már önmagában is gyógyító hatású lehet, ám ezen kívül a családfelállítás során módunk van különféle beavatkozásokra is, mellyel elősegítjük a családi energia-rendszer harmóniájának helyreállítását.

Általában csoportos formában történik, de egyéni foglalkozással is lehetséges.

A mezőszemléletű megközelítés szerint, a családfelállítás egy adott család " szellemi mezejében" történő rendeződés. A mezőbe tartozik a terápiát kérő személy, az ősei, a korábbi és a jelenlegi kapcsolatrendszerei. A szellemi mező egy morfogenetikus energiamező - a forma keletkezésének mezeje. Az elnevezés azon a megfigyelésen alapul, hogy ha valami megtörtént, akkor időközönként újra és újra megismétli önmagát, mígnem formává alakul.

Amikor az egyén cselekvés előtt áll, a mező emlékezik és megismételhet egy korábbi cselekvést. Ezért fordulhat elő, hogy egy családban generációról generációra ugyanazok a sorsok ismétlődnek, mert a családi mező emlékezete ugyanazokat hívja elő. Bert Hellinger megfigyelte, hogy ha ezt a mezőt kívülről egy új szellemi behatás éri - egy új szellemi mozgást állítunk be - akkor ez az ismétlődés megáll és az egyén képes lesz egy új életszakaszt kezdeni.

A gyógyulás azzal kezdődik, hogy a múltat - az ismétlődésekkel együtt - tisztelettel elfogadjuk, nyitottá válunk a jövő felé. A módszer kineziológiával kombinált változata lehetővé teszi, hogy olyan tudattartalmakat is megjelenítsünk, amelyek hagyományos keretek között rejtve maradhatnának, olyan problémák megoldása is lehetővé váljék, ami még a felállítást kérő számára sem volt nyilvánvaló.

Ajánljuk mindazoknak, akik a fejlődés útját járva szeretnék felszabadítani mindazokat az energiákat, amik a generációk során blokkolódtak, hogy személyes és családi életük az örömteli változásoknak köszönhetően kibontakozhasson, illetve belső harmóniájuk a létrejött megértésnek köszönhetően helyreállhasson.


Kapcsolódó információk

Cikkek

A családi összejövetel időzített bomba?
A szeretet rendjei II.
A vonzó energetikai mezők
A Remete Olajzöld útja
A betegségek lelki okai

       

Események

A belső MAGunk élesztése a Sóstői Fürdőházban -kristálytálak hangjain
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
Pszichológia és Önismeret Nyíregyháza
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
Szenvedélyeink fogságában

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS