Hírlevél feliratkozás
Programok

EGYSÉG MEDITÁCIÓ az új deeksha átadása


meditáció, spiritualitás, Miskolc, program, energia

Helyszín:
Borsod-Abaúj-Zemplén megye » Miskolc, Erzsébet tér 4.

Kezdés ideje:
2012.04.08. 15:00

Befejezés ideje:
2012.04.08. 18:00

Jelentkezési határidő:
2012.04.05.

Szakember neve:
Üveges Beáta

Részvételi díj:
Hozzájárulás: 1.500 Ft//fő

Telefon:
06-30/574-7081

E-mail cím:
namasthe9@gmail.com

Weboldal:
http://www.erzsebetfurdo.hu

Részvételi feltételek:
helyszínen történő fizetés esetén 2.000 Ft/fő

Mi az a Deeksha? Honnan származik, és mire jó?

Dél-Indiában található egy rendkívül különleges spirituális iskola, az egyetemek egyeteme: az Egység Egyetem. Ennek az egyetemnek, és az Egység Mozgalomnak két megálmodója és alapítója: Sri Amma és Sri Bhagavan, akik egész életüket egy csodálatos víziónak alárendelve, az emberiség szolgálatába állítva élik. Sri Amma és Sri Bhagavan víziója nem kevesebb, mint teljesen és feltétel nélkül felszabadítani az emberiséget. Felszabadítani az emberiséget a szenvedés tudatállapotából, és eljuttatni azt a kétség állapotából az egység állapotába.

Sri Amma Bhagavant egy általuk kifejlesztett jelenség, az ún. Egység Áldás, más néven a Deeksha segíti víziójuk megvalósításában. Az Egység Áldás hatására a fogadó agyában egy neurobiológiai változás indul be, mindek következtében az egyén tudatállapotában egy emelkedés következik be.


Miben más az új deeksha?

Az Egység Áldás ereje évről-évre növekszik, és most intenzitásának tovább fokozódásán túl, magának a deeksha átadásának egy új módja is megszületett.

Ez az új Deeksha az Egység meditáció nevet viseli. Az Egység Meditáció egy olyan erőteljes meditáció, mely során Isteni Energiák átadása történik azzal a céllal, hogy az egyénben segítse a spirituális energiák felébredését, és ez által abban segítse az áldást fogadó személyt, hogy az megtapasztalhassa a konfliktussal teli elmétől való megszabadulást. Az Egység Meditáció egy nagyon szentséges, szemmel közvetített, újfajta módon történő Áldás-átadás, melyet Sri Amma Bhagavan ebben az időszakban adományoz az emberiség számára. Az új Deeksha Sri AmmaBhagavan vízióját koronázza meg.

Az új deeksha oly erőteljes, annyira erős, hogy akár egy teljesen új érdeklődőt (aki eddig semmilyen kapcsolatban nem állt a deekshával, az Egység Mozgalommal és Egység Egyetemmel, Sri Amma Bhagavannal) is képes felébredett állapotba juttatni, majd miután a fogadó néhány alkalommal részesült ebben a deekshában, felébredetté válhat. Ennek az új deekshának ennyire hatalmas az ereje!


Ki adhatja át az új deekshát?

E Szentséges Isteni Energia átadása, átáramoltatása kizárólag az Egység Egyetem és Sri Bhagavan által az erre a célra kiválasztott, és beavatott személyeken keresztül történhet. Országonként egy, maximum néhány ember kerül kiválasztásra, és vannak olyan országok is, ahol még nincsenek meg az Egység Egyetem által kiválasztott emberek!
Éppen ezért hazánk rendkívül kiváltságos helyzetben van, ugyanis Magyarországról egy személy, Fitos Mónika, kiválasztásra került e szentséges energia átáramoltatására.
Mónika 2005 óta van kapcsolatban a Deeskha jelenséggel. Mély, személyes kapcsolat fűzi Sri Bhagavanhoz. Mónikának Sri Amma Bhagavan víziójának és tanításainak tiszta csatornaként történő átadása, megosztása, terjesztése élete küldetésévé vált. Az ő nevéhez kapcsolható Magyarországon az Egység Mozgalom széles körben történő elterjesztése.
Amennyiben nem csupán elméletet szeretnél olvasni az új deeskháról, hanem további információkat meghallgatni, részesülni benne, és megtapasztalni áldásos hatását a saját életeden, úgy gyere, és tapasztald meg ezt a ritka, egyedülálló Deekshát!


Programunkra szeretettel várunk mindenkit!

A szervezők 


Kapcsolódó információk

Cikkek

A vonzó energetikai mezők
Tóth Andrea Miskolc
Gondolatok a holográfiáról
Fehér hullám, kék napja
Vörös hullám tiszta napja

       

Események

Angyali dallamok
Egésznapos Család és rendszerállítás
Természetgyógyászati alapmodul TÁVOKTATÁSBAN
Spirituális Lélekgyógyász képzés
Ezoterikus tanfolyamok

Szakértők

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS