Hírlevél feliratkozás
Adatlap

Husztiné Hajdú Erika

magatartás- és hipnoterapeuta
pszichológus

E-mail cím:
selfnessmester@gmail.com

Telefon:
06-20/466-1133

Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Tevékenységem végzésének a helye(i):
Nyíregyháza, Pazonyi út 5. (a Selyem Lézer Egészségházban)

Webhely:
http://www.energonplusz.shp.hu

A problémák, betegségek, melyekben segíteni tudok:
hangulatzavarok
pszichoszomatikus betegségek
párkapcsolati problémák
stresszkezelési zavarok
szorongásos zavarok
viselkedészavarok

Eljárások:

Lelki állapotfelmérések terápiával

ÉLetvezetési konzultáció

Tudatra ható terápiák

Hipnózis (feltáró és korrekciós céllal) , Kognitív és viselkedésterápia (magatartásterápia), Pszichológiai állapotfelmérés (tesztekkel is), Relaxációs és imaginációs technikák, Személyiségfejlesztő tréningek

HÍD adatok
Rólam
Tevékenység
Fotók
Nyitvatartás
Írások
Események
Akciók

 

Husztiné Hajdú Erika vagyok, 1959.11.01-én születtem.
1983-tól induló pszichológusi gyakorlat és sok-sok találkozás után nem hiszem, hogy „véletlenül”, és a létezés törvényeinek célzatosságai nélkül történnek velünk életünk eseményei.
Harminchárom éves koromban gondolkodtam el először azon a születésnapi ünnepi asztal mellett, hogy én egy olyan napon gyújtom meg a születésnapi tortám gyertyáit, amikor mások a halottaikért gyújtanak gyertyát. Sorsszerűnek érzem tehát, hogy az életem egy-egy szakaszában – szó szerint – megtalált a szülészet-nőgyógyászat is, mint szakterület, és hogy összeértünk: az onkológia területe és én. (A rák olyan betegség, amiben a diagnózis közlésekor szinte mindenkit megérint a halál fuvallata… Mint ahogy a gyógyulásért való remény is, és vele együtt előbb-utóbb annak gondolata is, hogy minden egyes gyógyulás egyben újjászületés is.)

Éppen ezért szoktam néha mondani, hogy engem három dolog érdekel igazán az életből: a kezdete, a vége – és ami a kettő között van.

A testi és lelki egészségem, a törekvéseim, a magánéletem és a családom, no meg a - számomra a hagyományos értelemben munkának nem is nevezhető - hivatásom (hiszen azt csinálom, amit szeretek) összehangolása folyamatosan tudatos feladatokat, sőt, kihívásokat jelentett, és persze jelent is.

Ezért is tanultam három évig kognitív és viselkedésterápiát (azaz magatartásterápiát), majd összességében két évig a hipnózis és a szuggesztív kommunikáció terápiás gyakorlatát.

1992 óta főállású vállalkozó vagyok, korábban egyéni vállalkozóként, 2002 óta családi vállalkozásunk cégvezetőjeként dolgozom. Így a pszichoterápiás tanulmányaim után a BGF Külkereskedelmi Karán szereztem második diplomát, nemzetközi marketing szakon.
Mindezek együttes eredője, hogy másoknak abban segítek, amit az évtizedek alatt megtanultam (és tanulok időről időre, újabb szakmai képzéseken), és amit napi szinten a gyakorlatban is megtapasztalok, megélek.
S bár sok esetben egyedül dolgozom, örömet jelent, hogy vannak olyan kollégák-vállalkozótársak, akikkel - eseti jelleggel és hosszabb projektekben - kiegyensúlyozott szakmai és emberi kapcsolódásban, több szakember együttességét igénylő feladatokat is meg tudunk oldani.

A www.energonplusz.shp.hu Bemutatkozás, referenciák oldalán a szakmai önéletrajz mellett további információk is elérhetőek.
 

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS