Hírlevél feliratkozás
Energetikai rendszerre ható terápiák

AFT erőtér technika

terápia, energetika, testi-lelki terápia, AFT

Az Erőtér terápia szelíden és erőteljesen oldja fel a nem harmonikus gondolati és viselkedési mintákat. A módszert Amerikában fedezték fel, ötvözi a kvantumfizikát és a spiritualitást. A tér-idő pontokon alkalmazott kopogtatási formulák harmonizálják az egyensúlytalanságokat és a feljövő érzések, emlékek feloldódnak, akárhonnan származnak is. A terápia hatékonyságához a test-tudat kapcsolatot és a megbocsátás (megbocsátás = meg sem történt) energiáját használjuk. A tiszta szándék a változásra, és a saját belső erőnkhöz való kapcsolódás a terápia alapjai.

Az Erőtér Terápia alapja az az elv, miszerint személyesen mi magunk tartozunk felelősséggel életkörülményeinkért és fizikai, lelki állapotunkért. Az érzéseink, gondolataink, érték –és hitrendszerünk, valamint viselkedésünk által tükrözött energia (erőtér) a forrása mindennek, ami velünk történik. A gyakran ismételgetett, nem-harmonikus tudatos vagy tudatalatti gondolatok, attitűdök, és hitrendszerek kisugárzott energiája felborítja a test energia-rendszerét és előidéznek olyan önmagukat állandósító energia-mezőket, amelyek betegségként, vagy életünk különböző területén problémaként nyilvánulnak meg. Ezek a gondolati és hitrendszeri minták blokkolják testünk gyógyító energiájához fűződő kapcsolatunkat.

Gondolataink és hitrendszereink információt küldenek az Univerzumba finom-energia szinten. Az energia mágnesként működik. Finom, láthatatlan és valós. Az Univerzum válaszol… Bármilyen probléma azt jelenti, hogy valamit többre értékelünk, mint a békét és a harmóniát. Az Univerzum, a világ ártatlanok. Mi magunk teremtjük személyes valóságunkat.
A kvantumfizika és a misztika egyformán osztja ezt a nézetet: a kiváltó ok nem a materiális világban van. Amit megtapasztalunk, az az okozat, nem pedig az ok. Az okok az energetikai erőkben keresendők, amiket szándékunktól függetlenül akkor hozunk létre, amikor gondolkodunk.

Agyunk láthatatlan és észrevétlen energiáját a szokásszerű gondolatok, emlékek irányítják, és ez a forrása annak az energiának, ami meggyógyít, vagy beteggé tesz minket. Gondolataink energiája jelenti a kapcsolatot az agy és a test között. Az AFT azt használja ki, hogy ez a test és agy közötti kapcsolat kétirányú. Figyelmünk központjában az energiaminták állnak, amik a problémák okai. A módszer a nemkívánatos energiák harmonikus megváltoztatását célozza meg. A problémákat spirituális és energetikai összefüggésükben tekinti, és a tudatosság energiájával dolgozik. A gyógyulásban mind a tudatosság megváltoztatása, mind a fizikai, érzelmi és a többi életterület (szabadság, szeretet, öröm, Isteni Énünkhöz fűződő kapcsolat, változás, bőség, stb.) problémáinak létrejöttéért felelős energiaminták eltávolítása szerepet játszik.

Az AFT gyógyító rendszerének négy alappillére van:

1. Kineziológiai teszteléssel meghatározzák jelen tudatszintünk forrását a Tudat Térképe alapján.
2. A meridiánok megfelelő stimulálása hatást gyakorol az agy által kibocsátott energia-mintákra, és ezáltal megváltoztatja a beteg állapothoz tartozó, önmagát fenntartó energia-mezőt. Az attitűdök, gondolatok és hitrendszerek kapcsolatban állnak a meridiánokkal. Az AFT a fejen és a kézen lévő akupunktúrás pontok aktiválásának az agyra kifejtett hatását használja a gyógyító hatás érdekében.
3. Megbocsátás önmagunk és mások irányában. Megbocsátás nélkül látásmódunk korlátozott marad, és valótlan következtetésekhez vezet.
4. A kezelést az egyedülálló ACCUTON módszer is segíti – az energiamintákat fellazító CD-sorozat rezgésszinten hat.

Forrás: www.angelgarden.info


Kapcsolódó információk

Cikkek

A kék hullám harmadik, kék napja
Kék hullám, Türkiz napja
Érzelmi intelligencia, Bach virág
A mágnesdoktor
NIA - tánc Neked!

       

Események

Alternatív mozgás és masszázsterápia képzés távoktatásban
Nőiesség Mentális Műhely
INGYENES EGÉSZSÉGNAP
HANGFÜRDŐ A Sóstói Fürdőházban III.
Gyógyítás-kezelés és reinkarnációs utaztatás

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS