Hírlevél feliratkozás
Energetikai rendszerre ható terápiák

Atlantiszi AROLO

arolo, atlantiszi arolo, energetika, terápia, testi-lelki terápia

Az AROLO egy komplex energetikai gyógyító rendszer, amelyet F.E.Eckard Strohm tárt fel és Atlantisz hagyatékaként azonosította. Ez a gyógyító eljárás a betegségek valódi okát keresi, és azokat szünteti meg. Az AROLO filozófiája szerint a betegségek hátterében mindig egy konkrét ok áll, ami miatt nem éljük saját isteni természetünket. Különböző félelmek és pszichés traumák, amelyek miatt nem engedjük saját természetünk szabad áramlását, előbb-utóbb betegségekhez vezetnek.

Az AROLO rendszere öt szinten vizsgálja az egész embert. Ezek szerint az októl függően kialakulhat diszharmónia fizikai, energetikai, pszichikai, szellemi és spirituális szinten. A gyógyító mindig azon a szinten fogja a kezelést végrehajtani, ahol a legnagyobb a diszharmónia, ezáltal a betegség okát szünteti meg. Az adott szinteken a harmonikus működés visszaállítása az egész test öngyógyító folyamatait aktiválja. Miután az egyén harmóniába került önmagával, esélyt kap arra, hogy tiszta szemmel ráláthasson jelenlegi helyzetére, megértse betegségének okát, és megoldja azt. Ezzel hozzájárul személyes fejlődéséhez és a változáshoz.

Az AROLO gyógyító rendszerét egy energetikai diagnózis rendszer egészíti ki. Egy speciális energetikai teszttel megtudhatjuk, hogy melyik AROLO szinten van a diszharmónia, ez lesz a kezelés szintje is. A gyógyításban egy nagy erejű energetikai szimbólumrendszert is használnak, amivel specifikusan tudnak hatni bizonyos betegségekre a nagyobb hatékonyság érdekében. Ezekkel a szimbólumokkal a távgyógyítás is lehetséges. Az AROLO magasabb szintjein atlantiszi módon programozott kristályok segítségét is igénybe veszik a gyógyítás alatt. A kezelések és lehetőségek folyamatosan nőnek, az AROLO rendszerén belül sok továbbképzési lehetőség van, a módszer szinte velünk együtt fejlődik.

Az AROLO a betegség okát kezeli, ezért lehetőségünk nyílik arra, hogy tünetkezelés helyett most véglegesen elhagyjunk betegségeket. Előre mozdítja személyiségfejlődésünket, ami hozzájárul életfeladatunk beteljesítéséhez. Az AROLO kezeléseket más természetes gyógymódokkal is kiegészíthetjük. Nincs káros mellékhatása, nem kell félnünk attól, hogy rossz diagnózis alapján kezelnek, mert a rendszer önmagát is képes korrigálni. A kezeléshez semmit sem kell vinnünk, bárhol és bármikor elvégezhető.

Forrás: www.alternativgyogymodok.hu


Kapcsolódó információk

Cikkek

A fehér hullám nyolcadik napja, a zöld
A rend és a családi rend szerepe életünkben
A vonzó energetikai mezők
Szinkronárium: a színek és az idő ritmusa I.
A fehér hullám negyedik, sárga napja

       

Események

Bach-virág konzulens képzés, Nyíregyháza
Alternatív mozgás és masszázsterápia képzés távoktatásban
Család és Rendszerállítás
Bach-virág konzulens képzés Szolnok
Bach-virág konzulens képzés

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS