Hírlevél feliratkozás
Energetikai rendszerre ható terápiák

Ceragem készülék: Jáde köves masszázságy

ceragem, jáde, akupresszúra, energia, energetika, testi-lelki terápia, masszázs, masszázságy

A CERAGEM készülék egy automatikus termo-akupresszúrás-masszázságy, amely egyesíti azokat a sokoldalú terápiás folyamatokat, amelyek a hagyományos távol-keleti gyógyászati elven alapszik. Úgy mint a masszírozást, valamint a Ceragem-akupresszúrát, és a hő és fény terápiát. Ezek együttes hatásai enyhítik a fájdalom és a stressz által okozott „kimerültség jelenségeit” a testben.

Termo jelentése a készülékben: fény és hő terápiát nyújt, azaz infravörös fény hatásával melegít. A test feszült izomzatát átmelegíti, fokozza bennük a vér- és nyirok keringést, és egyben kellemes relaxáló érzést biztosít. Átmelegíti és ellazítja az izmokat, oldja az izomzat görcsös feszültségét, ez segít, hogy a masszírozással és az akupresszúrával csökkentse a helytelen testtartás által okozott fájdalmakat.

A jáde-köves görgő a gerinc két oldalán az izmokat masszírozza a kiropraktika elvén, majd a görgő 12 pontban megáll, akupresszúrál, pontnyomással masszíroz.

Ahogy a görgő végighalad a hát vonalán a masszírozással és a pontnyomással, szabaddá, lazává teszi az energiacsatornákat, ez által javítja a vér és a Chi=életenergia áramlását. Minden szerv kapcsolatban van az összes többivel és mindegyikük egészsége a többiek jó működésén múlik. Ezt a kapcsolatot az energiapályákon áramló életenergia, a Chi biztosítja. Ha az energia valahol elakad, akkor az egyensúly felborul, ahol az energia feltorlódik, akkor a szervek túlműködnek, ahol hiány keletkezik, ott pedig alul. Mindenfajta betegségünk, tehát az energia hiányából, túláradásából, pangásából, vagy rendellenes áramlásából fakad. Az energiablokkot meg kell szüntetni, ennek egyik összetett terápiás módja a Ceragem-készülék használata.

Ez egy 40 perces program, amely elkalauzol a testmelegítő masszázs fantasztikus világába, egyben kellemes, frissítő és fiatalító érzést biztosít.

A terápiák testre gyakorolt hatásai: /terápiák, immunvédelem = a betegség elleni védekező rendszer/

Derék és hát: A Jáde-köves görgő ahogy végighalad a gerinc két oldalán a tartóizmokon oldja az izomfeszültséget, egyenesíti a gerincet, fellazítja a csigolyák mellett kilépő idegszálakat, megszünteti a testmozgás hiánya, és a rossz tartás okozta derék és hátfájdalmakat, az idegszálakon keresztül javítja a belső szerveink működését.

Nyak: A görgő a nyaki-akupresszúrás pontokon keresztül enyhíti a merev nyaki fájdalmakat, hat a fejfájás, szédülés, hallás, látás, arcüregi gyulladások problémáira.

Has-tájék: A hő és fény terápiával való hasi kezelés enyhíti a gyomorfájdalmakat és görcsöket, rendezi az emésztést és a „nagy has” problémáit.

Lábak: Az infravörös hő behatol a láb izmaiba és az izületekbe, hogy csillapítsa a folyamatos járás, állás, vagy különböző megterhelés okozta fájdalmakat.

A Ceragem készülék 40 perces programjával az egész testre, tetőtől talpig, és minden egyes szervre sejt szinten hatunk az együtthatós terápiás módszerével.

A készülék akár mindennapos használatával törődünk magunkkal, számunkra tetsző formában, és megspóroljuk, hogy mások foglalkozzanak velünk, nem tetsző formában. Minél többszöri használattal, megfiatalítjuk a testet, rugalmassá tesszük az izmokat, a nyúlásra képes izom fájdalommentes, ezáltal örömmel éljük a mindennapjainkat.


Kapcsolódó információk

Cikkek

Fehér hullám, Magenta napja
Kék, Kék, Vörös...
Takarékos hűtőszekrény?
Érzelmi szabadság
Sárga hullám második, Narancs napja

       

Események

EGYSÉG MEDITÁCIÓ az új deeksha átadása
Esőcsepp masszázs
Szabadság és létezés az új energiában
Csung Jüan Csikung I. Debrecen
Csikung elvonulás

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS