Hírlevél feliratkozás
Energetikai rendszerre ható terápiák

Ceragem készülék: Jáde köves masszázságy

ceragem, jáde, akupresszúra, energia, energetika, testi-lelki terápia, masszázs, masszázságy

A CERAGEM készülék egy automatikus termo-akupresszúrás-masszázságy, amely egyesíti azokat a sokoldalú terápiás folyamatokat, amelyek a hagyományos távol-keleti gyógyászati elven alapszik. Úgy mint a masszírozást, valamint a Ceragem-akupresszúrát, és a hő és fény terápiát. Ezek együttes hatásai enyhítik a fájdalom és a stressz által okozott „kimerültség jelenségeit” a testben.

Termo jelentése a készülékben: fény és hő terápiát nyújt, azaz infravörös fény hatásával melegít. A test feszült izomzatát átmelegíti, fokozza bennük a vér- és nyirok keringést, és egyben kellemes relaxáló érzést biztosít. Átmelegíti és ellazítja az izmokat, oldja az izomzat görcsös feszültségét, ez segít, hogy a masszírozással és az akupresszúrával csökkentse a helytelen testtartás által okozott fájdalmakat.

A jáde-köves görgő a gerinc két oldalán az izmokat masszírozza a kiropraktika elvén, majd a görgő 12 pontban megáll, akupresszúrál, pontnyomással masszíroz.

Ahogy a görgő végighalad a hát vonalán a masszírozással és a pontnyomással, szabaddá, lazává teszi az energiacsatornákat, ez által javítja a vér és a Chi=életenergia áramlását. Minden szerv kapcsolatban van az összes többivel és mindegyikük egészsége a többiek jó működésén múlik. Ezt a kapcsolatot az energiapályákon áramló életenergia, a Chi biztosítja. Ha az energia valahol elakad, akkor az egyensúly felborul, ahol az energia feltorlódik, akkor a szervek túlműködnek, ahol hiány keletkezik, ott pedig alul. Mindenfajta betegségünk, tehát az energia hiányából, túláradásából, pangásából, vagy rendellenes áramlásából fakad. Az energiablokkot meg kell szüntetni, ennek egyik összetett terápiás módja a Ceragem-készülék használata.

Ez egy 40 perces program, amely elkalauzol a testmelegítő masszázs fantasztikus világába, egyben kellemes, frissítő és fiatalító érzést biztosít.

A terápiák testre gyakorolt hatásai: /terápiák, immunvédelem = a betegség elleni védekező rendszer/

Derék és hát: A Jáde-köves görgő ahogy végighalad a gerinc két oldalán a tartóizmokon oldja az izomfeszültséget, egyenesíti a gerincet, fellazítja a csigolyák mellett kilépő idegszálakat, megszünteti a testmozgás hiánya, és a rossz tartás okozta derék és hátfájdalmakat, az idegszálakon keresztül javítja a belső szerveink működését.

Nyak: A görgő a nyaki-akupresszúrás pontokon keresztül enyhíti a merev nyaki fájdalmakat, hat a fejfájás, szédülés, hallás, látás, arcüregi gyulladások problémáira.

Has-tájék: A hő és fény terápiával való hasi kezelés enyhíti a gyomorfájdalmakat és görcsöket, rendezi az emésztést és a „nagy has” problémáit.

Lábak: Az infravörös hő behatol a láb izmaiba és az izületekbe, hogy csillapítsa a folyamatos járás, állás, vagy különböző megterhelés okozta fájdalmakat.

A Ceragem készülék 40 perces programjával az egész testre, tetőtől talpig, és minden egyes szervre sejt szinten hatunk az együtthatós terápiás módszerével.

A készülék akár mindennapos használatával törődünk magunkkal, számunkra tetsző formában, és megspóroljuk, hogy mások foglalkozzanak velünk, nem tetsző formában. Minél többszöri használattal, megfiatalítjuk a testet, rugalmassá tesszük az izmokat, a nyúlásra képes izom fájdalommentes, ezáltal örömmel éljük a mindennapjainkat.


Kapcsolódó információk

Cikkek

Energiáról, okosan I.
Vörös hullám, Narancs nap
A Föld színei
Energiát adó tápanyagok
A vaszati időtlen tudomány

       

Események

II. MediBall Országos Bajnokság
A lehetetlen kihívása – a kor nem korlát!
Gyakorlati szellemgyógyászat
Csung Jüan Csikung I. szint Tanfolyam Miskolcon
Neigong tanfolyam

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS