Hírlevél feliratkozás
Energetikai rendszerre ható terápiák

Elektro-akupunktúra

elektro-akupunktúra, akupunktúra, kínai gyógymód, energetika, terápia, testi-lelki terápia

Az akupunktúra a hagyományos kínai orvoslás egyik ága, mely szerint szervezetünket energiapályák, ún. meridiánok hálózzák be. A meridiánokon helyezkednek el az akupunktúrás pontok. A szervezetben jelentkező problémák befolyásolását az elektroakupunktúra (EAV) alapelve szerint fizikailag is lehet irányítani, méghozzá úgy, hogy a kezeken és lábakon levő akupunktúrás pontokon található bőrön keresztül megmérjük az áramlás. Az elektroakupunktúrás készülék feltárja a testben a betegséggócokat és a nem megfelelően működő területeket. Az akupunktúrás pontok kezelése tűvel, nyomással vagy elektromágnessel egyaránt segíti a szervezet egyensúlyának a helyreállítását, így hatásos módszer az allergia kezelésében vagy méregtelenítésben is.

Mi az elektro-akupunktúra?

Az elektro-akupunktúra az élő szervezet energetikáját vizsgálja, és már akkor felfedezhetjük általa a betegséget, amikor még egyetlen műszerrel ki sem mutatható, sőt a paciens még tulajdonképpen jól érzi magát, ezért nincs is szándékában orvoshoz fordulni.

Betegsége azonban rejtett formában energia szinten már ott mutatkozik ,és ha semmit sem tesz, vagy továbbra is úgy , ahogy addig, akkor bizony hamarosan manifesztálódik, fizikai formát ölt, és megjelenik mint pld :fejfájás, fáradtság, magas vérnyomás, érszűkület, izületi gyulladás, szívbetegség, vesebetegség, agyvérzés, daganatos, rákos betegség, stb.

Az elektro-akupunktúra elve

Minden szerv potenciálja mérhető. Egy 100 egységnyi skálán az egészséges szerv potenciálja 50. Ha beteg a szerv, akkor a mutató kilengése jelzi a szerv energetikai állapotát. Ha gyulladásban van a szerv, akkor a szervnek alacsony az ellenállása, tehát magas értéket kapunk.

Degeneratív elváltozásnál a szerv ellenállása magas, potenciája alacsony a skálán 50-nél alacsonyabb érték figyelhető meg. Az egészséges szerv képes tartani a rákapcsolt alacsony áramot mert jó a vezetőképessége, de ha beteg egy szerv akkor az rossz vezető.

Az elektro- akupunktúra jelentősége abban rejlik, hogy lehetőség van már korai stádiumban is a betegséget felismerni. Felfedi a testben lévő gócokat, blokádokat, szennyeződéseket, környezeti ártalmakat... Képes olyan krónikus betegségek felderítésére, amellyel a nyugati orvoslás tehetetlen. Korai diagnózist ad, pontos, gyors, nem fájdalmas, megelőzhető minden betegség. Az elektro-akupunktúra egyetlen gátja, amikor a műszerrel nem lehet mérni, az a halott szövet, mert az már nem képes kommunikálni.

Forrás: www.tarrdaniel.com


Kapcsolódó információk

Cikkek

Piros = jó párkapcsolat?
Kék, Kék, Vörös...
Fehér hullám, Arany napja
Vörös hullám, Arany nap
Szinkronárium: a színek és az idő ritmusa I.

       

Események

Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
Kristály konzulens, levelező
Fülakupunktúrás addiktológus képzés (Blended learning)
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
NIA: harcművészet, öngyógyítás, tánc... ÚT ÖNMAGADHOZ

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS