Hírlevél feliratkozás
Energetikai rendszerre ható terápiák

Kapcsolatteremtő gyógyítás (Reconnective Healing)

testi-lelki terápia, terápia, kapcsolat, kapcsolatteremtés, kapcsolatteremtő gyógyítás, energetika

 A Kapcsolatteremtő gyógyítás® a gyógyítás olyan formája, amely most legelső ízben jelent meg ezen a bolygón. Miközben újrateremti kapcsolatunkat lényünk és valódi önmagunk teljességével, az univerzum egészével kapcsol össze minket. Úgy véljük, hogy nem csupán egy sor új gyógyító frekvencia révén, hanem alkalmasint egy egészen új sávszélesség útján képes újra összekötni minket a világegyetemmel és legbenső lényegünkkel. A Kapcsolatteremtő gyógyítás® létezésének valósága világosan bebizonyosodott a gyakorlatban és a tudományos laboratóriumokban egyaránt.

Mindenki teljesen egyéni módon tapasztalja meg a Kapcsolatteremtő gyógyítást®. Az emberek gyakran számolnak be arról, hogy a gyógyulás egy szempillantás alatt, mindössze egyetlen foglalkozás alkalmával végbement, máskor egy kicsivel több idő kell a kibontakozásához. Ha szerencsés vagy, gyógyulásod az általad elvárt formában érkezik; ha pedig igazi mázlista vagy, olyan formában következik be, amely fel sem merült benned – amelyet az univerzum külön neked tartogat.

A gyógyulások a legkülönbözőbb formában mennek végbe. A leghatékonyabban úgy tehetjük lehetővé a gyógyulást, hogy a várakozás állapotába helyezkedünk, mindennemű elvárás és kötődés nélkül. Helyezkedj el a kezelőasztalon, lazíts, hunyd le a szemed, és egyszerűen észlelj! Válj megfigyelővé! Legyél egyszerre a megfigyelő és a megfigyelés tárgya!

Oldott légkörben feküdj hanyatt egy masszázságyon vagy bármely más alkalmatosságon, amely mellett döntötök, hunyd le a szemed, és észlelj! Kizárólag csak észlelj! Vonatkoztass el tudatos gondolkodási folyamataidtól, és egyszerűen figyeld meg, mikor adódik valami észlelnivaló, és mikor nem; csak feküdj ott, és engedd el magad, mintha csak egy kis nem várt ejtőzéshez jutottál volna!

Nem azt javaslom, hogy próbáld meg kiüríteni az agyad, és igyekezz semmire se gondolni. Az emberek rendszerint problémásnak találják azt az elvet, hogy semmire se gondoljanak. Az agyunk mindig jár. Én azt tanácsolom, hogy bármi vonja magára az érdeklődésedet, egyszerűen csak figyeld meg! Ezzel elfoglalhatod magad, és enyhül benned az a feszültség, amellyel gyakran szembesülünk, amikor megpróbálunk semmire sem gondolni… és rájövünk, hogy fogalmunk sincs róla, hogyan csináljuk. Irányítsd a figyelmedet a tested belsejébe, és kalandozz odabent! A rendkívülinek észlelt jelenségek megfigyelése eléggé lefoglalja az elmédet ahhoz, hogy ne ess a “mire szabad gondolnom és mire nem” szellemi csapdájába.

Ne alkalmazz különleges légzéstechnikákat, ne vizualizálj ellazító jeleneteket vagy kívánatos eredményeket, ne meditálj, és ne mormolj mantrákat sem magadban, sem fennhangon, és ne “tégy” mást sem, amit kihagytam a felsorolásból, és amiről te magad vagy a tanácsadód úgy vélitek, hogy “segíteni” fog! Nem fog. Egyszerűen csak azt az eredményt idézi majd elő, amit önállóan is képes vagy elérni, és megakadályoz téged, hogy a maga teljességében és valódiságában kiélvezhesd az élményt. Márpedig ha ez a helyzet, akkor akár otthon is maradhattál volna! Akkor állsz készen mindannak a megtapasztalására, ami különbözővé teszi a Kapcsolatteremtő gyógyítást, ami valódiságot kölcsönöz a Kapcsolatteremtésnek, amikor hajlandó vagy elengedni magad, és nem próbálod “irányítani” vagy fokozni az élményt, amikor eléggé eltávolítod az egódat az útból ahhoz, hogy ne igyekezz elcicomázni a szépséget”.
Ekkor készen állsz a befogadásra!

Forrás: www.thereconnection.com


Kapcsolódó információk

Cikkek

Sárga hullám, Korall napja
Aphrodite, az alkimista istennő
"Éneklő" terápiás eszköz?
Szeretetnyelvek- kapcsolataink iránytűi
Fehér hullám tetőpontja, lila

       

Események

Nőiesség Mentális Műhely
Bach-virág konzulens levelező képzés
Egészség-péntek
HENNIA - őszi elengedés
Bach-virág konzulens képzés Szolnok

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS