Hírlevél feliratkozás
Energetikai rendszerre ható terápiák

Magnapress terápia

terápia, mágnesterápia, alternatív terápia, magnapress, testi-lelki terápia, energetika, lúgosítás

Amikor Gregg Barden, Bob Frissel, Drunvalo Melchizedek, Nakagava professzor vagy Dr. Enrico d’Antella nevét olvassuk vagy a NASA legfrissebb földi méréseit vizsgáljuk, egy közös pontot biztosan találunk.
Hogy mi ez a közös pont? A geomágneses energia!
Az a mágneses tér, ami a földi életet biztosítja a növények,az állatok, és az emberek számára is. Az energia, amely mindannyiunk számára nélkülözhetetlen. Az, ami napjainkra 60%-al lecsökkent. A szervezet normális, egészséges működéséhez itt a Földön 1Gauss erősségű mágneses erőre van szüksége négyzet centiméterenként. Ez, a mostani mérésekből kiderül, hogy mindössze, csak 0,4Gauss.

Dr. Nakagava mágneskutató professzor, bizonyította először, hogy a betegségek gyökérproblémája a mágneses térhiány. Az MTT, vagyis a Mágneses Térhiányos Tünet együttes, úgy mint a depresszió, gyors hangulatváltozások-pánikbetegség, fejfájás,hátfájdalmak,keringési nehézségek, indokolatlan általános fáradság, egyensúly problémák, nyakmerevség, ismeretlen eredetű fájdalmak stb. permanens mágnes kezelés hatására elmúlnak.

Dr. Urlike Warhke kémiai Nóbel díjat kapott azért a felfedezéséért, miszerint a vérben oldott oxigén mennyisége megemelkedik kettő perces permanens/állandó mágnes kezelés hatására.

A kínai orvoslás szerint a betegség nem más, mint a szervezet energiarendszerében bekövetkezett zavar, a nem megfelelő mennyiségű és minőségű energia áramlása a meridiánokban, energiacsatornákban.

A szervezet képes egy úgynevezett öngyógyító mechanizmusra, amit, ha a szervek megfelelő energiamennyiséget kapnak, elvégeznek. De mivel nincs meg a megfelelő mennyiségű energiánk a szervezet nem képes erre az önregenerálódásra.

A MAGNAPRESS orvostechnikai eszköz ötvözi a fizikotrápiát és az akupunktúrát. Fájdalommentes, gyors és egyszerű. Nincs káros mellékhatása.

A mágnes terápiával gyógyítottak száma napjainkban világszerte több mint százmillió embert jelent!

Milyen problémák esetében nyújt megoldást?

A Magnapress MX két északi és egy déli pólusú irányított permanens mágnest tartalmazó készülék, amely a feltaláló által előírt módon, a megadott akupunktúrás pontkombináció kezelése esetén, gyógyító hatással rendelkezik.

Az egyszerű pár perces kezeléssel a megadott ponton végezve lehetőség nyílik közel 150 betegség kezelésére.

mint például: allergia, asztma, depresszió, ízületi fájdalmak,belgyógyászati problémák-emésztési zavarok, nőgyógyászati betegségek-ciszták, potenciazavar, inkontinencia, migrén,prosztata elváltozásai, felső légúti megbetegedések,gyulladások,sport- és egyéb sérülések, bakteriális és vírusfertőzések stb.

Ezen kívül alkalmas a készülék:

  • gyors fájdalomcsillapításra
  • az immunrendszer harmonizálására
  • méregtelenítésre
  • energia aktiválásra
  • ideális testsúly beálltására
  • s.o.s. stressz oldás, félelemkezelés
  • HIÁNYZÓ MÁGNESES TÉR VISSZAPÓTLÁSA
  • LÚGOSÍTÁS

Azáltal, hogy szervezetünknek visszapótoljuk a hiányzó energiát és szabaddá tesszük energiapályáinkon a Qi vagy más néven életenergia áramlását a szervezet magasabb szinten kezd rezegni, információs mezőnk pozitívvá válik.


Kapcsolódó információk

Cikkek

Sárga hullám második, Narancs napja
A kék hullám ötödik, magenta napja
A fehér hullám nyolcadik napja, a zöld
Fehér hullám, Zöld napja
A felnőttkori akné kezelése

       

Események

NIA tánc Neked!
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
NIA tánc
Kristály konzulens, levelező
Fülakupunktúrás addiktológus képzés (Blended learning)

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS