Hírlevél feliratkozás
Energetikai rendszerre ható terápiák

Magnapress terápia

terápia, mágnesterápia, alternatív terápia, magnapress, testi-lelki terápia, energetika, lúgosítás

Amikor Gregg Barden, Bob Frissel, Drunvalo Melchizedek, Nakagava professzor vagy Dr. Enrico d’Antella nevét olvassuk vagy a NASA legfrissebb földi méréseit vizsgáljuk, egy közös pontot biztosan találunk.
Hogy mi ez a közös pont? A geomágneses energia!
Az a mágneses tér, ami a földi életet biztosítja a növények,az állatok, és az emberek számára is. Az energia, amely mindannyiunk számára nélkülözhetetlen. Az, ami napjainkra 60%-al lecsökkent. A szervezet normális, egészséges működéséhez itt a Földön 1Gauss erősségű mágneses erőre van szüksége négyzet centiméterenként. Ez, a mostani mérésekből kiderül, hogy mindössze, csak 0,4Gauss.

Dr. Nakagava mágneskutató professzor, bizonyította először, hogy a betegségek gyökérproblémája a mágneses térhiány. Az MTT, vagyis a Mágneses Térhiányos Tünet együttes, úgy mint a depresszió, gyors hangulatváltozások-pánikbetegség, fejfájás,hátfájdalmak,keringési nehézségek, indokolatlan általános fáradság, egyensúly problémák, nyakmerevség, ismeretlen eredetű fájdalmak stb. permanens mágnes kezelés hatására elmúlnak.

Dr. Urlike Warhke kémiai Nóbel díjat kapott azért a felfedezéséért, miszerint a vérben oldott oxigén mennyisége megemelkedik kettő perces permanens/állandó mágnes kezelés hatására.

A kínai orvoslás szerint a betegség nem más, mint a szervezet energiarendszerében bekövetkezett zavar, a nem megfelelő mennyiségű és minőségű energia áramlása a meridiánokban, energiacsatornákban.

A szervezet képes egy úgynevezett öngyógyító mechanizmusra, amit, ha a szervek megfelelő energiamennyiséget kapnak, elvégeznek. De mivel nincs meg a megfelelő mennyiségű energiánk a szervezet nem képes erre az önregenerálódásra.

A MAGNAPRESS orvostechnikai eszköz ötvözi a fizikotrápiát és az akupunktúrát. Fájdalommentes, gyors és egyszerű. Nincs káros mellékhatása.

A mágnes terápiával gyógyítottak száma napjainkban világszerte több mint százmillió embert jelent!

Milyen problémák esetében nyújt megoldást?

A Magnapress MX két északi és egy déli pólusú irányított permanens mágnest tartalmazó készülék, amely a feltaláló által előírt módon, a megadott akupunktúrás pontkombináció kezelése esetén, gyógyító hatással rendelkezik.

Az egyszerű pár perces kezeléssel a megadott ponton végezve lehetőség nyílik közel 150 betegség kezelésére.

mint például: allergia, asztma, depresszió, ízületi fájdalmak,belgyógyászati problémák-emésztési zavarok, nőgyógyászati betegségek-ciszták, potenciazavar, inkontinencia, migrén,prosztata elváltozásai, felső légúti megbetegedések,gyulladások,sport- és egyéb sérülések, bakteriális és vírusfertőzések stb.

Ezen kívül alkalmas a készülék:

  • gyors fájdalomcsillapításra
  • az immunrendszer harmonizálására
  • méregtelenítésre
  • energia aktiválásra
  • ideális testsúly beálltására
  • s.o.s. stressz oldás, félelemkezelés
  • HIÁNYZÓ MÁGNESES TÉR VISSZAPÓTLÁSA
  • LÚGOSÍTÁS

Azáltal, hogy szervezetünknek visszapótoljuk a hiányzó energiát és szabaddá tesszük energiapályáinkon a Qi vagy más néven életenergia áramlását a szervezet magasabb szinten kezd rezegni, információs mezőnk pozitívvá válik.


Kapcsolódó információk

Cikkek

Az izmok ritka, súlyos betegségei
Sárga hullám második, Narancs napja
A fehér hullám tizedik, türkiz napja
Lélekmasszázs - gyógyító érintés
Tiszta nap, tiszta lap

       

Események

INGYENES EGÉSZSÉGNAP
Stresszkezelés I. Mentális Műhely
NIA Technique ÚJ HELYEN
Egészség-péntek
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS