Hírlevél feliratkozás
Energetikai rendszerre ható terápiák

Rebithring légzés terápia

rebithring légzés terápia, terápia, légzés, testi-lelki terápia, energetika

A légzés képes aktivizálni az energiát az emberi testben, amelyeknek gyógyhatása van a fizikai testünkre, lelkünkre, és közérzetünkre. Légzéssel tudjuk csökkenteni a fájdalmat, meg tudunk attól szabadulni. Ezzel az energiával a frusztrált, depressziós állapotot kellemes, jó hangulattá változtathatjuk. Az elnyomott érzésekből örömet, kreatív aktivitást tudunk produkálni.

Ez az eljárás a transzperszonális pszichológiából fejlődött ki, ami a személyek közötti és személyen túli transzcendenciára fókuszáló módszer.

A légzésterápia különböző légzéstechnikákkal a pácienst változó tudatállapotba, vagyis transzállapotba juttatja. Ilyenkor a kontrolált viselkedés, az Ego háttérbe szorul, és felszínre törhetnek a tudatalattiban elnyomott érzelmek, blokkok és traumák. Ezek újra átélése lehetőséget ad számunkra, hogy megértsük, elfogadjuk és feldolgozzuk őket. A kezelések az ok-okozati összefüggéseket tárják fel. A múltban keletkezett sérüléseink és traumáink a jelenlegi életünkre is kihatnak, ezért fontos, hogy maradéktalanul feldolgozzuk őket.

Újjászületés – Rebirthing légzés

Ez a légzéstechnika kevésbé intenzív, mint a holotrop. Célirányosan közelít meg egy mindenki számára meghatározó korszakot, a születést. A legelső és ez által a legfontosabb élménye az embernek a magzati korszak és a születés. A születés maga az emberi élet egyik legnagyobb katarzisa, traumája. Éppen ezért nagyon fontos a baba sorsával kapcsolatban, hogy milyen módon jön a világra. Fontos, hogy a lehető legjobb emléket őrizzék ezzel kapcsolatban, még akkor is, ha nem tudnak róla.

A légzés alatt egy magzati pozícióhoz hasonló testtartást használnak. Valójában egy transzállapotban levezetett pszichodrámáról van szó.

Mivel életünkben minden megtett cselekedetünkben tükröződik a születés alatt átélt élmény, ezért fontos, hogy ez a folyamat akadálymentes legyen. Az újjászületés technika célja, hogy a születés alatt ért traumákat a felszínre hozza és feldolgoztassa azt a pácienssel.

Forrás: www.transzlegzes.hu


Kapcsolódó információk

Cikkek

Érzelmi intelligencia, Bach virág
Kék hullám tetőpontja, lila
Ági Egészség Stúdió
A felnőttkori akné kezelése
A sárga hullám második, narancs napja

       

Események

Bach-virág konzulens képzés, Nyíregyháza
INGYENES EGÉSZSÉGNAP
KORONA HOTEL 18h-19h minden szerdán ingyenes orvosi tájékoztató
Hangfürdő a "BENSŐTÉR"ben
HENNIA - őszi elengedés

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS